Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Szerintem erről ennyit, mert aki kapott az már mind felhasználta...

2. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Lehet, van egy elévülési idő a kódoknál, tehát a levél kiküldésétől mondjuk 1 hónapig lehet használni. Bár egy ebben a témában jártas ember biztosan pontosabban tudna válaszolni.

3. LOGIN.-

LOGIN.- Fórum-zöldfülű

Igen de killernek írtam hogy írjon üzit az emailemre, aztán rá pár percre jött egy lévél a te neveddel és elküldtem, de azthittem killer te vagy. Nem láttam hogy ezen a néven bevan regisztrálva valaki a fórumra.

4. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Hát most nagyon nem örülök,mert én direkt leírtam levélbe hogy ÉN vagyok Killer mert én általában mindig leszoktam írni. Csak mert egész délután a leveledet vártam. Most dobtam egy délutánt, 3 e-mail címet, 25 gépesléssel töltött percet összesítve a kukába stb.. Persze ok elnézted csak nagyon pipa vagyok mert szerintem te voltál az utolsó aki odaadja másnak a kódot.

5. ¤¤¤¤ĐłŁłHAZ¤¤¤ névre is jöhet 1 spear kód. Én egyszer sem voltam kitiltva és a hírlevél se volt kikapcsolva, mégsem kaptam.

6. NémethLászló

Láttam azt, hogy "E-mail az elérhetőségek között van", vagy valami hasonlót, mondom miért is ne írhatnék egyet. Nem olvastam azt, hogy Killer, ha mégis ott volt, akkor elnézést kérek.
    Nem mellesleg szándékosan írtam úgy, hogy "Üdv: Laci", ezzel írtam le konkrétan a fórumnevem (tekintve, hogy az e-mailemben is benne van), nem tudtam, hogy még nem láttál fórumon. Így egy kicsit benéztem az egészet.

7. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Elnézted, ennyi nincs harag. :) Csak nem szeretem ha kitolnak velem, már napok óta próbálok keríteni egy kódot :( És közel voltam hozzá,nagyon :(

8. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Ne csórjál bro :D
    Szégyent hozol rám :D

Am meg aki még nem váltotta be a decemberi Hádészát az küldheti nekem, én nem kaptam :(

9. killer ez van. én 2 napja próbálok kunyizni egy kódot. próbáltam ts-en, facebookon klánon belül, de még nincs

10. LOGIN.-

LOGIN.- Fórum-zöldfülű

Megkérdeztem hogy kell e valakinek a kódom, és killer írt itt a fórumon hogy odaadnám e, aztán írtam neki hogy az emailemre küldjön üzenetet, jött az üzi és elküldtem a kódot csak épp nemfigyeltem hogy ki kicsoda. De mindegy.

De attól még NémethLászló használd egészséggel. :)

11. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Kiveséztétek azt, hogy ki kapott, ki nem, ki küldte félre vagy nem.

Témát be lehet fejezni.

Köszönöm.

12. Total1871

Total1871 Junior szaki

Az lehet,de így nem lenne ilyenem:Scoremageddon jutalmat kaptál.+ 10,000 u.
    Ha van lőszer...:D

13. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Nekem is volt ez a akcios ajánlat, de érdekes ,hogy 4x is megrendelheto ugyanaz a csomag. Ha majd nekem is lejár és lesz akcios ajánlat prémiumra én is így rendelném meg. :cool:

14. NémethLászló

Rendben, befejezem, csak egyet még le szeretnék írni, ha megengeded.

Szeretnék elnézést kérni Lost-tól, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak, és Killer, tőled, hogy elvittem előled a kódot. Figyelmetlen voltam, és nem tudtam, hogy már elígérték neked, ezért írtam egy e-mailt. Majd valahogyan kárpótollak a kellemetlenségért.

15. oroszrulett

oroszrulett Utánpótlás-írogató

Ez az akciós Prémium ajánlat.. Ez mindig elérhető, ha valakinek már nincs Prémiuma, vagy csak bizonyos időközönként, vagy példának okáért csak hétfőnként, vagy mikor lehet élni vele?

16. LOGIN.-

LOGIN.- Fórum-zöldfülű

Én utolsónak annyit szolnék hozzá hogy KILLER nézd meg az indamailes vagy a gmailes címedet. Vége

17. NémethLászló

Ezt akkor lehet, amikor az illetőnek lejár a prémiuma.

18. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Vagy nem... Én még soha nem kaptam akciós ajánlatot pedig már volt hogy lejárt a prémem és csak rá pár napra vettem újra.
    Ui: (ezt nem rád értem László :)) mégse rinyálok hogy jaj nem kaptam :p :D

19. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

ezek az ajánlatok nem mindig elérhetőek. Ezt a rendszer automatikusan ajánlja fel, de nem mindenkinek ugyan azt.

20. lost

lost Fórum nagymestere

Én úgy tapasztaltam, hogy aznap adja be, amikor lejár a prémid.(mindkét alkalommal mikor lejárt a prémim egyből feldobta)