Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Készül a képed :p

Amúgy amcsi szerón mikor van mhh?

-Vadász- kedveli ezt.
  2. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Köszi :).
    Am én is bűvészkedtem az aláírással,kattints rá :D.

3. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

A profilodat hozza ba :O
    Am rendeltem, kb mennyi idő mire megjön az uri? Mert már fél órája nem jött meg....

Na elkészült:
    Nem találtam in-game venomot ebből a szemszögből, csak ezt ami az aláírásodban van, annak meg valamiért izés a széle. De szerintem ez a venom szebb :)

Utoljára szerkesztett: 9.2.14
    Đαεmon kedveli ezt.
  4. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Bocs Killer, hogy eltűntem, de miután lelőtt a laggfighter, szénné fagyott a gépem konkrétan.

5. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Nekem is az szokott :p :D
    De most nem jövök fel, majd egy óra mulva.
    Amúgy, a rendelési support levele mellett ez fogadott :
    Jelentkezz be újra, szükség van rád!

Üdv, _KILL€R_HUN_ pilóta!

Agresszív űrlények nehezítik meg az életünket nap mint nap - most minden jó pilótára nagy szükség van! Nélküled nem boldogulunk, ezért megjutalmazunk, ha visszatérsz hozzánk! A jutalmad:
    • 5000 uridium,
    • 100 euró a jackpotod számára,
    • 1 értékes megrendelési duplázó,
    • 1 hónapig minden prémium előny ingyen és
    • 1 DMG-B0 rombolási booster!
    Pedig nem is voltam inaktív, csak 1 hétig :3
    Csak hogy ez nem HU1-re jött hanem int7-et írt ki.. Az melyik szerver? :D
    UI: Rájöttem, EU3-as hajóm, és leveleknél nekem is írt valami egy orosz csávó. Természetesen ment a supportra :)

6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Igaza van csererosnak! A mi bannerünk is DO-t ábrázol, reklámozzuk vele, de engem már 30 pixelért megszóltok.
    Rocco, semmi gond, átméretezed, teljesen jó. Igazad van, akkor csereros kommentjeit is nézheted így, vagy bárkiét.
    Morphi ez már kicsit túl sok! Attól, hogy ti moderátorok vagytok, nem vagytok istenek, a szabályok rátok is vonatkoznak! Ha egy user normálisan figyelmezteti a modit, hogy szabályt szeg, azonnal ráugrotok, hogy Ő mit képzel magáról?
    "Lehet írni a supportra" És ők mit fognak csinálni? A support miért is adjon igazat az "ellenfélnek"?

Más.

Daemon, hogy sikerült a jackpotod?

7. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Röviden szarul. :D Facebookon leírtam bővebben. De tanultam belőle. :)
    Más: Elérted a(z) 21. szintet. :)

-_WHITE_POWER_- kedveli ezt.
  8. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Na végre van elég urim PET-hez. Pár napja még azt akartam de meggondoltam magam. Így hát még nem veszek.

9. NémethLászló

Ha nem vagy rendszeresen rendelő játékos, semmiképp ne vedd meg. Ez az egyéni véleményem. Maga a P.E.T. is borsos árú, de felszerelni sem lesz semmi...

KłŁŁER kedveli ezt.
  10. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Látom vetted rólam a példát ;).
    Ja és kössz a bannert :).

11. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ezt nem hiszem el -.-" Elnyomok emp-t lassítót, sikerül elmenekülnöm egy fullos ellen, ugrok 2-2 re ott meg hirtelen nem tudok ugrani, semmiből jönnek a 80k-s lövések :mad:
    Vadász nincsmit :)

12. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Figyelj ezt már egyszer kibeszéltük Daemonnal, top játékos nem, de egy aránylag jó játékos rendelés nélkül is lehetsz.;)

A PET-ről meg annyit, hogy ha specifikusan akarod használni akkor nem kerül olyan sokba, felfejleszteni meg az új küldik orbitális TP jutalmaival nem nehéz:)

13. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Ja nekem is ismerős....
    Am megtudnád úgy csinálni,h a venom szöveg a venom alatt van és egy kicsit balrább a képesség jelét egészen mellé és akkor még egy kicsivel nagyobba a eic logót és közepebbre a do logó alá?
    paintba megcsináltam de nem képes megjeleníteni a képet na mind1.remélem érted ;).
    Éa profilképnek meg a venom szöveget és fölé a képesség jelet :).
    thx.

14. Új drónformát vettem :)

Đαεmon kedveli ezt.
  15. NémethLászló

Az aránylag jó játékost még mindig kilövik az álcából felbukkanó 180k-s sebzést produkáló vengák.
    Ez a másik térképre ugró bug nekem is fent állt egyszer, elugrottam az ellen elől 2-8ra, amikor hirtelen nem voltam védelmi zónában (miután ugrottam 2-8ra, konkrétan a kapu középen álltam), és ugrani sem tudtam, hiszen "Nem vagy csillagkapu közelében", és hirtelen pukkantam is.
    Mondjuk nekem még mindig a laggfighterek a kedvenceim, akik ha felbukkannak, érdekes módon nem csak a DO, de az egész gép fagy szét. :)

16. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Jajj ezt ismerem :p.
    Am mindig ez van ha laggolva dob be...

17. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Ez nem isteniség TG.

Ugyanúgy, ahogy a chat banok megkérdőjelezése is tilos, így a fórumban a fórummoderátorok munkáját is tilos megkérdőjelezni.

A fórum moderátoroknak több joguk van a fórumon, mint egy usernek, de kevesebb, mint egy BA-nak (több képet rakhat be egy hozzászólásba, több linket szúrhat be, több karaktert írhat egy hozzászólásba, stb, mint egy user).

Nekünk, akik a DO teambe tartoznak, engedélyezett a nagyobb kép beillesztése, akár normál képről van szó, akár aláírásképről. De csakis akkor, ha a mérete nem zavaróan nagy.
    Mint írtam: Rocco aláírása teljesen megengedett. Az aláírás mérete alapból 600x2** px, és Rocco aláírása 600*200, így nem húzza szét a fórumot.

Ha te is szeretnél nagyobb aláírás képet, jelentkezz fórum moderátornak.

Tehát. A moderátorok munkáját tilos - akár chaten, akár fórumon - megkérdőjelezni, felelősségre vonni, mert azt provokációnak tekintjük és kitiltást is vonhat maga után.

Ha egy moderátor munkájával nem értesz egyet, írj a supportra és ott kérheted az ügy kivizsgálását, a moderátor munkájának felülbírálását.

A további olyan hozzászólásokat, amelyben minket, moderátorokat "támadtok", figyelmeztetés nélkül töröljük és, ha olyan a hozzászólás stílusa, akkor büntetést is kiosztunk az adott illetőre.

A témát ezzel zárom.

Đαεmon kedveli ezt.
  18. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Hogy van valakinek több milla lőszere,amikor nekem 50k-nál kiakad a mérő? Lőszerraktár CPU-is van persze. Értem hogy gg hozzáadja, de akkor is.

19. lost

lost Fórum nagymestere

A kérdésedben benne van a válasz, gg-ből szedik az emberek a lőszert.
    Amúgy a lőszer és rakétaraktárat meg lehetne növelni egy kicsit, elég idegesítő tud lenni, hogy nem lehet aknát venni, csak gg-ből szerezni a gyorsbombához és az instanthoz...

Đαεmon kedveli ezt.
  20. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Csak van akinek rsb ből is több tonna van :O
    Vagy azt is ad a gg? Elfelejtettem.