Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sajt

sajt Fórum nagymestere

10k becs és megvan neki az 1 milla. Vagyis 990k becse van.... Amúgy ha már skandin van admin vs user, akk eu2-n is lehetne egyszer.

2. Szerintem március 15-én lesz. De nem biztos.

3. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

A Skandináv szerver leginkább az ott élőknek készül és leginkább 1 DO team felügyelete alá tartozik, de persze az összes szerver szabadon választható.
    Az EU szerverek pedig globális szerverek, több országot foglalnak magukba és így több DO team felügyelete alá tartozik.
    Anno volt próbálkozás, hogy EU szerveren legyen magyar admin vs user, de lehetetlen volt megszervezni úgy, hogy más admin csapat munkájával ne ütközzön. Ezért volt jó, hogy megalakult a magyar szerver, mert oda a magyar team szinte korlátlanul rendezhet eventet.

4. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Akkor itt lenne az ideje,egy eventet rendezni...:D

Utoljára szerkesztett: 22.2.14
  5. Nitronyussz

Mindennek eljön majd az ideje. :)

6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Ott a pont! :D:D:D

Skandináv szerver is több országot ölel fel, de még így is 2x annyi a török, mint az onnan jövők összesen :D Illetve a skandinak is int jelzése van..

7. Hm..) örülnék neki..D ha lenne újra teszt szerver :))) és tesztelni a dolgokat..D vagy több újítás berakni a játékba.:D és azt tesztelni.:D mert ezzel az új licittel.. amint volt tesztszerver... Buggos volt belül a játék.:D kapu ugrás stb.. tudom,hogy lehetek hibák.:D de akkor így,hhogy teszteljük?:D eddigi legfagyosabb teszt volt..!!!!! és nem csak én vagyok ezzel így :) szóval jól jönne még 1? :)) vagy max májusba.. vagy nyáron :) és újabb tesztelni való!!!! :D hát hajrá.:D ami pedig a fórumot illeti.:) sokkal jobb mint a volt fórum...) könnyebb meg találni bármit is:) na de hajrá:p mindenki csapassa..!!!!! ^^ amúgy meg azt is halottam,h újra botolnak.:D vagy valami ilyesmi:D palla bot stb.. nem ártana a palla botot is nézni :333 Ja meg tudom,hogy a licitet teszteltük de a tény az tény ^^:D

8. NémethLászló2

NémethLászló2 Utánpótlás-írogató

Ennél kevesebb hangulatjellel is le tudtad volna ezt írni...

9. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

A Teszt szerver mindig az adott újítások előtt szokott lenni.
    Jelen esetben az új licitet lehetett tesztelni.
    Azt tökéletesen lehetett...

Az hogy te trollkodni akartál és nem tudtál a te bajod.
    Ne a teszt szerón akarj emberkedni mert ott "sok" uri és kredó van.

A pallával kapcsolatosan meg szerintem nem kéne olyanokat írnod amit nem is tudsz.
    És az a tény kedvesem hogy a játékba nem tudtok érvényesülni és a teszt szerón akartok "valakik" lenni. Verd ki a buksikádból a dolgot...:);):p:D

Nitronyussz kedveli ezt.
  10. Nitronyussz

Kedves Venom!

Mivel a licitet kellett tesztelni és nem maga a játékot (NPC-zés, PvP-zés, kapuzás), ezért lehet, hogy hibás volt a játéktéren szinte minden. Mindenki kapott kreditet, hogy kipróbálhassa, hogyan is működik az új licit és, ha a működése során bármi olyat tapasztalt a játékos, akkor azt elküldhette a fejlesztőknek, ill. nekünk ide a fórumra.

Mint írtuk és a fórumon létrehoztunk egy tesztszerver "leírást", a tesztszerver tesztelésre van és nem alkalmas folytonos, normális játékra. Ha majd olyan újítás lesz, amelyet a játéktéren kell tesztelni, akkor 98%, hogy a játéktéren fogsz tudni játszani is.

Kérlek, ezt tartsd szem előtt.

Mikłós és beni*59* kedveli ezt.
  11. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

A játékban sokan irják hogy nem lessz az uj aukcio betéve
    Most akk mi is van? Csak mert jo lenne tudni hogy gyüjtsem tovább a kredot vagy költcsem el boosterre

12. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Szia , biztosan lesz! :) Ne , higgy el ilyen dolgokat csak azt hidd el amit a hivatalos közleményekben olvasol, ne azt amit néhány játékos félrevezetés céljából kitalál.:)
    Gyűjtsed a kerditet nyugodtan.:)

13. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

A játékban mindig lesznek olyanok akik mindenkinél "jobban tudnak" mindent...
    Azért vannak a fórumok, illetve a hírlevelek, hogy az adott játék felhasználói mindenről időben tudomást vehessenek.
    Gyűjts tovább! :):)

De egyébként viccből nem csináltak volna teszt szervert...
    Néha azért nem ártana tovább gondolni a dolgokat a tisztább látás érdekében.

Mikłós kedveli ezt.
  14. VINCENTLORD

VINCENTLORD Haladó

Hétfőtől magyar szerver jó lesz :D(klánunknak)

15. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

Mert hogy?

16. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Úgy látom, az írásjelek helyett smileyt tettél be. De miért? Talán 2 normális mondatod van, többit összefüggéstelenül ideírtad.

Teszthuszár.. normál játékba fizess ennyit, és ott is olyan erős leszel, mint tesztszerón, ha nem is tanulsz meg tőle játszani!

17. lost

lost Fórum nagymestere

Olvasgattam a témákat és ezt láttam:
    Valaki meg tudná nekem ezt magyarázni?

18. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

Gondolom azért írták ezt mert volt amikor kaptunk ott 1 milla urit,abból valaki felszerelte a hajót lf3,pajzs,képességdizi és társai, aztán bepróbálkozott,hogy ezt a hajót nem lehetne e egy normál, játékszerverre átrakni. De ez az én meglátásom,vagy helyes,vagy nem :D

Nitronyussz és Mikłós kedveli ezt.
  19. lost

lost Fórum nagymestere

Én azt szerettem volna megérdeklődni, hogy mi ez a hajóátrakás másik szerverre, 2008-2009 óta do-zok kb, de ez új nekem.

20. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

Soha nem volt lehetőség ilyenre :) De a probálkozások megvannak hogy irnak supportra hogy léééégyszi :D de hát hiábavaló a probálkozás :D