Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Jesszusom.. Ennyi smilei-t... Egyszer nagy betűvel kezded a mondatot,utána kicsivel,utána sehogy... És állandó smile... Döntsd már el mit akarsz...

Nos,Beninek igaza van. Minek a tesztszerver? KB. Felesleges. Sokan nem is tesztelnek,hanem csak menőznek hogy jaj milyen nagy jampik. Ne legyen teszt szerón jampik,hanem egy olyan szerveren,ahol nem kapsz ingyne semmit se.

beni*59* kedveli ezt.
  2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Nagyon sok levél érkezett olyan kéréssel, hogy nem e lehetne a tesztszerveren lévő hajót átrakni egy másik szerverre és, ami ott van a normálon azt átrakni a tesztszerverre. Volt, hogy egy kaput vesztettek el ott és azt próbálták visszakérni vagy rendeltek oda. Stb, stb. Ezt megelőzendően létrehoztunk egy "Tesztszerver ismertetőt", hogy megelőzzük az ilyen kérdéseket.

3. Azt hol találom?

4. lost

lost Fórum nagymestere

A tisztánlátás végett: sima szeróról sima szeróra se lehet akkor hajót átrakatni?

5. Nitronyussz

Nem lehet. Nagyon macerás és pillanatnyilag szinte lehetetlen megoldani is.
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/tesztszerver.31944/

lost kedveli ezt.
  6. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Sziasztok,

Erre érvényes az MHH bónusz?

7. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Igen.30 ezer uri? o_O Nekem 330.000 uri volt... És MMH-kor 990 ezer urit kaptam 7 ezerért...:D

8. Nitronyussz

Igen érvényes rá, ha azonnali vásárlással rendeled meg.

Mikłós kedveli ezt.
  9. VeszettKacsa

VeszettKacsa Utánpótlás-írogató

De ez amugy nagyon szép, tavaly nem egyszer rendeltem 330k urit, akkor kérdeztem, hogy az akciós ajánlat érvényes-e mhh-kor, és én akkor azt a választ kaptam hogy hh és mhh-ra nem érvényes semmilyen akciós ajánlat. így utólag kicsit idegesít hogy normál árban vettem az urit, miközben olcsóbban is megkaptam volna ha ezt tudom.

10. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

Őőőő vannak bizonyos akciós ajánlatok amik nem vonhatók bele az MHH-ba & a HH-ba.
    Pl.: TP-Becs gyorsítás, itt a szorzandó mennyisége adja a Boostert(5.000 Uri) és nem a szorzat(15.000)
    És tavaly ha jól emlékszem ezek az ajánlatok pár napig voltak elérhetőek, most viszont folyton villog amíg nem veszel.
    UI: Plussz ha feldobta pl hétfőn akkor MHH-ra tuti eltűnt... xD

Azóta természetesen rájöttek hogy nekik mi és hogy éri meg jobban, így a változtatás illetve üzleti szabályzat módosításának a jogával idén már máshogy vannak a dolgok.

De amm érdekes mindenkinek van ilyen rendelj urit olcsón nekem meg csak a prémit dobálja... :(:confused:

11. Sziasztok!
    Szerintetek a spektrum vagy a sentinel jobb ,és miért? Indokokat kérek :)

12. pavip

pavip Törzsjátékos

Mindegyik ad + 10% pajzsot ebben egyenlőek. A különleges képeség viszont más. A sentinel képessége csak a pajzsot ért támadást gyengíti a spectrumé viszont az életerőre is hat. És ezért szerintem a spectrum a jobb.

Szerk: Sentinel inkább több játékos elleni PVP-ben jó meg NPCk-nél spectrum meg 1v1 max 1v2 (a hatóidők miatta)

13. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

A Sentinel képesség működik egyatalán??
    Szépen villog vagy nem tudom mit csinál, és ennyi xD Csinálja 5 percig...

A Spectrum az viszont tuti működik, és tuti is.
    Én a Spectrumra teszem a voksom, az több biztonság érzetet ad.

14. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

müködik a sentiel
    Am egy gyengének nem érdemes spektrumot használnia max ha menekül mert pvp-re nem érdemes egy gyengének menni spektrummal mert az alapbol kevés sebzését ne csökkentse még 50%al de egy erösebb embernek ajánlom

15. Total1871

Total1871 Junior szaki

De viszont az ellenfél sebzését csökkenti 80%-al,így egy picit erősebb játékost is le tud lőni.

16. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Nehéz kérdés...

Attól függ hogyan és mire használod, mivel ha úgy nézem hogy:

-Sentinel
    -Full hercules
    -Rák drónforma
    -Hajóba,drónokba pajzs

Akkor elég erősnek tűnik, és nem valami könnyű áttörni.Mindez a képesség miatt, 30%-al kevesebb kárt szenved a pajzs.

Nézzük a Spectrum-ot

-Spectrum
    -Full havoc
    -Fogó drónforma
    -Drónokba is lézer

Itt a sebzésre van helyezve a hangsúly, a képesség miatt, ha így konfigolsz akkor kapóra jön a bejövő lézersebzésből levont 80% és nagyjából ellensúlyozható a -50%

Összegzésként azt mondanám, hogy attól függ melyik a jobb hogy milyen konfigot használsz, és mire.
    Szerintem mindkettő nagyon hasznos dizi és én így javaslom a használatukat.

17. VeszettKacsa

VeszettKacsa Utánpótlás-írogató

Egyszer hagyd ki a prém rendelést, vehetsz prémiumot, de ne akciós ajánlatként vedd meg. ha az akciós prémet egy ideig nem veszed meg, törlődik, és mást fog beadni.
    Én is voltam így, igaz a legutóbbi után semmi akciós ajánlatot nem kaptam már :D

18. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ezek komolyan képesek voltak vasárnap estére berakni scoret?! -.-" -.-" :mad::mad:

19. sajt

sajt Fórum nagymestere

Szerintem sentinel. Rövid indok, én jackpotra is azzal megyek. :D Bővebben: Jön egy spectrum, benyomja képességet, rányomok egy lassítórakétát, dobok egy lassító aknát is elé, és mire utolér elment kb a képességének fele. Míg én a sentinellel 2 percig vígan el vagyok, és a hatás majdnem ugyanaz, ha rák formációt használsz akkor ugyanott vagy mint a spectrumos, amíg van pajzsod és amíg ő nem vált molyra :D. Mivel a spectrum a saját lézereket 50%-al gyengíti, az ellenfélét pedig 80%-al, így 30%-al úgymond többet sebzel rá. A sentinelnél meg 30%-al kevesebb kárt szenved a pajzs, és ez hat a rakétákra és a hellstormra is, nem csak a lézersebzésre mint a spectrumnál.

Sentinel pozitívumok: 30%-al kevesebb kár a pajzsra
    elég hosszú ideig tart a képesség
    a beérkező hellstorm és rakéta sebzést is gyengíti​
    Sentinel negatívum: ha elfogy a pajzs, szopóka van :D

Spectrum pozitívum: te sebzésed felére csökken, míg az ellenfélé 80%-al csökken
    életerőt is védi​
    Spectrum negatívum: rövid ideig tart
    hellstorm és normál rakétát nem gyengíti​

20. Sziasztok szerintetek milyen konfigok lehetnének jó a Zeta kapuba egy 8 irises aegisnek ?