Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Deja vu.... 500x200-ba semmi sem fél bele..

2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

TG, az aláírásképed alatt van 4 üres sor, azt törlöd, ha megkérlek :)

Mikłós kedveli ezt.
  3. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Köszönöm, pont erre számítottam! :D igen, törlöm.

Nitronyussz kedveli ezt.
  4. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Szerintetek mit csináljak?

Adjam el a spearheadot és váltsam le leonovra, vagy pedig maradjon a spearhead?

5. A_Merovingi

A_Merovingi Fórum-zöldfülű

Úgy tűnik nyertél! Dzsudzsi hajkoronáján fetrengek a röhögéstől még mindig :):)

Maradjon, és vegyél másik hangárt szerintem. Érdemes.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.3.14
    sajt kedveli ezt.
  6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Kipróbáltam, mi van, ha lelövöm a devourert egy hullám megjelenése előtt (utsó hullám, zeta), akkor vége a kapunak. :)

7. sajt

sajt Fórum nagymestere

Tg... You don't say? Ezt már rég tudja mindenki. :)

A_Merovingi kedveli ezt.
  8. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Én még nem tudtam :D

Ez hogy jön össze 1500 uri???

Booster: 1000
    16 xeno: 160
    Logfile: 300

1460

Utoljára szerkesztett: 5.3.14
  9. Ez így van kitalálva :) persze akkor nem írtok hogy "a különbözetet befizetjük mert nyitottam egy 100.000 uris hajó dizit" :)

40 uridium 1-2 bónuszdoboz.. illetve azért szépen esik a ládákból b02 pajzs, lf-3 is aminek darabja 10.000 uri. Szóval lehet számolgatni, kinek mi éri meg :)

10. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Én sztem már javíthatnák,az "AJÁNLATÉIM" szöveget.. Már majdnem 2 hete van,és nem veszik észre? o_O

Javíthatnák az a hibát is hogy időközönként eltünnek a kapuk,20 Mp amig ugrik,vagy nem is ugrik... (És ne süti törlés mert más is jelezte ezt már..)

11. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

lf-3, b-02 már szinte senkinek nem kell, de jön..

1 órája még lehetett dizit kapni, mostmár nem, de lőszert igen. Pont most jött össze rá az uri! :mad::mad::mad::mad::mad:

12. Nos, nekem személy szerint semmi gondom a játékkal :) én sem törölgetem folyton a sütiket... eddig a játék chrome-al fuott tökéletesen, pár hete viszont át kellett pakoljak firefoxba, újrarakni az adobe-t törölni a rejtett mappa tartalmakat stb.. most ezzel fut lagmentesen. Próbáljatok meg több lehetőséget..

Artemis kedveli ezt.
  13. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nekem most aurorán fut, igen, néha nem tölt be teljesen a háttér, vagy eltűnik a kapu, de az ott van, játszani ugyanúgy lehet tőle.

14. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Melyik NPC-vel fejlődik a legjobban a pet?

15. Nitronyussz

Ha jól látom, akkor lőszert is kaptál volna, amelyet nem írt jóvá és, akkor meg is van az 1500 uri érték.

16. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Ez lesz a téma,20 napig hogy mit ad a láda? 1500 uri értékben adja és kész...

Nitronyussz kedveli ezt.
  17. Nitronyussz

Megkérnélek, hogy használd a szerkesztés gombot a hozzászólásod alján, mert tilos dupla hozzászólást küldeni.

Köszönöm.

18. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Amelyik a legtöbb tp-t adja. Javaslom keresd meg azt az npc-t, ami a legtöbb tp-t adja a legkevesebb idő alatt és azt lődd. A pet a te kapott tp-d 5%-át kapja meg. Küldik és kapuk nagyon jól fejlesztik.
    Látom, te is nagyon okos vagy, csak tudnám, mire fel... Nem véletlenül írtam amit írtam, nem szoktam ilyeneket kiposztolni, de feltűnően kevés volt. Az okosságaidat meg otthon hadard el magadnak, mindenkinek jobb úgy.
    Rosszul látod, és játszol már egy jó ideje, tudhatnád, hogy a láda megadja a lőszert is. A lőszer dobozból jött, pet szedte fel.

Szerk.: bocsi a hangnemért, de elég ideges voltam, hogy bíráom, és kapok egy halom kioktatást már megint. Nem a 40 uri miatt írtam.

Nah most kijelöltem 2 hajót egyszerre... :D

Utoljára szerkesztett: 6.3.14
  19. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Azt hogy?

20. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Köszi BP feldobtátok a napomat :)
    Icarus xDDDDDD :D:D:D:D:D

VINCENTLORD kedveli ezt.