Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lost

lost Fórum nagymestere

Egész jó ez a facebookos nyereményjáték, tegnap az elsők között voltam akik kitöltötték. Ha nyerek remélem nem lf3-mat fognak nekem adni....

2. sajt

sajt Fórum nagymestere

Szerintem kódot küldenek a megadott e-mailre ha nyersz, azt meg oda tudod adni havernak, vagy vkinek akinek szüksége van rá. :D

3. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Mi? van egy hosszab kérőív is? Én azthittem csak ez az 1 kérdés van amit meg kell válaszolni.

4. sajt

sajt Fórum nagymestere

Killer ezt megmondanád honnan vetted? o_O

5. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Nincs? halleluja.. Sok az öregasszony chaten.. ott írták ezt.

6. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Frissítés után ahogy olvasom chaten, már nem lehet "kiskaupt kihasználva" palládiumot gyujteni. En csak az uj kuldetések végett szoktam palládiumot
    gyujteni mostanság, de gondolom a tobbség nem így van vele...:)

7. sajt

sajt Fórum nagymestere

Nem kell mindent elhinni. :D
    Event, hát nem is baj én azt mondom. :D Kifejezetten örülök neki.

8. A_Merovingi

A_Merovingi Fórum-zöldfülű

Könyörgöm, az két teljesen külön téma volt...ilyenkor ez nem minősül dupla-posztnak. De ha csak ezen múlik a boldogság, rendben megjegyzem, és így teszek, bár nem értek egyet.

9. Megint lőttem egy címet: Az űrlényvadász :D

10. lost

lost Fórum nagymestere

Aha. Szóval továbbvándorolt rád? :D

11. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

Ha be szeretnék jelenteni egy (nagy eséllyel hackelöt) akk hova irjam?
    AlexLauer a neve 2 flaxa van és 1 lövésböl öli a lordiakákat liberatorral
    Vagy lehetséges egyáltalán ilyen??

12. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

szerintem x2 x3mas lézert használ énis más szerókon így szktam csak hogy nagynak tűnjek de hadjad úgyis rájön majd hogy x1-et kell használnia :D

13. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

kéken lött nem lehettett x3 de nem tom mennyit sebez egy liberator sose harcoltam vele XD

14. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Szia,

repülj egy kicsit mellette, jelöld ki az npc-t amit lő, és látod mennyit sebez rá, ha kevesebbet mint az élete,akkor jelentsd a support felé és megvizsgálják. De kezdő játékosok kapnak x3 lőszert és uris rakétát, szóval lehetséges :)

15. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

akkor meg főleg full lf3mal 2 flaxxal x2vel úgy szedi ahogy kellemes neki :d

16. sajt

sajt Fórum nagymestere

Az még drágább is mint ha palát szedné, mert minden bekapcsolásnál egy percnyi üzemanyagot eszik, vagyis mint leírtad kétszer nyitja újra percenként, így duplán is fogyaszt mintha csak szedegetne. :) Szóval ez rossz érvelés volt killer részéről.

17. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Galaxy Gates:
    Mostanában nagyon lassú a játék, főoldal betöltések stb, többen mondták már, hogy nekik is, nektek is ilyen?

18. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Ha kétszer vagy háromszor írsz egymás után, akkor az már dupla vagy triplahozzászólásnak minősül. Mivel láttad már, hogy mások is két külön hozzászólásra válaszoltak, de 1 hozzászólásban.

Tehát, nem csak az számít dupla hozzászólásnak, ha kétszer ugyan azt küldöd el.

19. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Hol éri meg legjobban dobozolni?

20. sajt

sajt Fórum nagymestere

PVP-n... Nem egyértelmű? o_O Esetleg ha kalóz ládára gondoltál, az ládázás nem dobozolás, és azt semmi sem befolyásolja, mindenhol ugyanúgy ad..