Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Lehetséges, minél hamarabb anál jobb. :D

2. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Upsz tg ez egy kicsit félresikerült mondat lett. :D

KłŁŁER kedveli ezt.
  3. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

azért nem az ötletekhez írom mert pöppet fárasztó kérdés :D
    Miért 3 meghajtója van ha a másik kettő nem is működik ? :D Ráférne egy gyors szerviz XD

4. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Elfogyott útközben az anyag :D

5. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Ez a kérdés bennem is felmerült már. :) De minden képességdizi ilyen amúgy. :D Solacenél két oldalon van kettő-kettő és mégis középen van a meghajtó. o_O

6. Artemis

Szerintem mindenkiben felmerült már, de úgy gondolom ez nem ront a játékélményen :) Ez az én privát véleményem

7. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Egyszerű. Mindegyik hajónak ugyan ott van a meghajtója így spóroltak az animáción. XD

Đαεmon kedveli ezt.
  8. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Persze hogy nem ront, csak irritáló hogy lusták voltak megcsinálni, holott egyes képeken tök jól meg van csinálva pl a sentinel meghajtója. :)

9. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Na, hogy a...

10. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

xD Most változtattam meg a nevemet Ambassador-ra. Az űrszonda után. Nem is tudtam erről a videóról :O :D

11. NémethLászló

Valaki leírná, hogy az uris drónjavító az MINDEN hajó lelövéskor megjavítja a drónokat? Csak mert ezt sosem tudtam, és nem akartam beszerelni, mert pallán sokszor lelőnek, viszont 95% alatt sosem javítanám, az meg hogy minden egyes lelövéskor javítson, pazarlás. Szóóóóóval, a kérdésem az lenne, hogy csak akkor javít, ha a drón olyan kárt ér el, amikor a következőnél pukkanna, vagy tényleg minden hajó lelövéskor?

12. Artemis

Szia,

• A drónjavító CPU-k automatikusan megjavítják a drónokat, ha az űrhajót lelövik.
      • A DR01-CPU az űrhajó lelövésekor automatikusan megjavítja a drónokat, ha azok károsodása több mint 70%, amennyiben van elég uridium a javításra. 8 javításra elegendő.
      • A DR02-CPU az űrhajó lelövésekor automatikusan megjavítja a drónokat, maximális károsodás esetén is, amennyiben van elég uridium a javításra. 32 javításra elegendő. Egy konfigurációban csak egy drónjavító CPU helyezhető el.
    Azokat javítja,amelyek elérik ezteket a szinteket.

NémethLászló kedveli ezt.
  13. NémethLászló

Tehát a drónjavító 2 az pontosan akkor javítja meg, amikor pukkanna, ha jól veszem ki. Köszönöm szépen.

14. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

Igen akkor de nagyon figyelj rá hogy mindkét konfiban benne legyen és gyakran ellenőrizd a számát :) Eléggé urizabáló lenne ha mindig javítana
    Aggódnod nem kell műkődik csak a darabszámra és a konfikra figyelj

15. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Infiltrationnak mi a lényege? Eddig dupláztak az álcás lények, de most már nem.. így mi az értelme????

16. NémethLászló

Mellesleg Killernek:
    Váltottam a játékban MMO-ra, ugyanis mostanság előszeretettel lövöldöznek, viszont ha MMO vagy, ugyanúgy lőnek az MMO-sok, hiszen ők palláznak, és te nem pallázhatsz. ;)

17. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Az újabb dizájn gyöngyszem.:)

18. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Tudjuk, játékban is láttuk ;)

19. (Jocó81)

(Jocó81) Járnitanuló

A játékélmény az értelme. Ha dupláztak, az biztos csak hiba volt és most kijavították. Az a lényeg, hogy az 500 uris EMP-ket nyomogassa a játékos míg a banki hitelkeret bírja. A játékélmény mindent felülmúl és bármi pénzt megér. :confused:

20. Artemis

Szia,

EMP használata nélkül is ki lehet jelölni ezeket az npcket :) csak egy kis gyakorlás kérdése.