Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Úgy gondolom elég lenne annyi hogy klántag nem válthat megbízót, és egy klánban csak a vezérrel azonos megbízójú tagok lehetnek.

Moldvix és Artemis kedveli ezt.
  2. Moldvix

Moldvix Haladó

Igen, így a 3 megbízó értelmét veszti sajnos. Ezek a klánszövetségek itt HU1-en a Darkorbitban nem állják meg a helyüket. A BP-nek van egy kalózos játéka, ott mindenki mindenki ellen van, na ott már van értelme ezeknek. Igaz, én is vegyes klánban vagyok, sok a háború, de ha lehet, nem lövök EIC-t.

3. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Ez amúgy milyen érdekes, nálunk ilyen nincs eu2-n, meg ha lenne is, az gyorsan ki lenne készítve. :) Egy játékost pl meglátnak mmo-n eic klánban (átáll mmo-ra palázni) rögtön küldik a wart és lövik szét. :D

4. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Jét te még élsz? :D Látom beszereztél egy szép kis elit citát :D

5. Moldvix

Moldvix Haladó

Hát, hajlamos vagyok néha szó nélkül eltűnni egy kis időre :D

6. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

Nálunk szerencsére a klánok tljesen elkülönölnek de ha nem akkor minden más megbízónak küldünk wart így azt is tudjuk ki áll át csak azért mert mi cubizni is szoktunk :D (amcsi3)

7. magaura

magaura Járnitanuló

Hello evvel nekem is van egy kis gondom magyar 1 en az a farm amit egyesek müvelnek az 5-3 on a Battleray al az már tulzás van ugy hogy 5 6 hajó farmolja órákon át mint a bot egyedül nincs esélye senkinek 6 hajót kiszedni a battleray küldik értelmét vesztik mert nem lehet leszedni öket, a farm megy rendesen.

A klánok vegyeségének lehetöségét én már a kezdetektöl fogva nem értem értelmét veszti a játéktörténet igy egy durr bele bumm játék az magyar szerver értelmét veszti
    Más pvp játékokban ilyen alapban nem lehet van olyan játék ahol 2 birodalom van csak de vegyes ott sem lehetséges mert értelmét vesztené a játék történet.
    Van pár klánom pár szerveren eu4-en skandin is stb de soha nem engedtem más megbizóju tagot fel venni.
    Erre az lenne a megoldás hogy a klán részt megszerkeszteni ugy hogy csak a saját megbizóju jelenkezhesen aki már vegyes klánban van és elérte a 15 szintet annak egyszeri megbizóváltást adni mindenfajta minusz nélkül.
    A Magyar szerver szerintem ebben a fajtában értelmét vesztete mert itt már nem a megbizok harcolnak egymás ellen inkább klánok csak, át is lehetne a Magyar szervert nevezni klánwar-a

Tutanhamon és Moldvix kedveli ezt.
  8. stefy87

stefy87 Junior szaki

Hali a klán warokkal nekem is a sok problemam egyre tobb war-t kap a klanom a sajat megbizojatol mindt mas idegen megbizoktol . de ami hihetetlenul fel duhit hogy ha epittunk egy bazist sajat terkepen akkor egybol a sajat megbizoink kezdik eloszor lonni es hogy ne mennyen nekik minuszba abba a hejben kuldik is a wart hogy ertelmes pontokat szerezhessenek igy kihasznaljak a jatek ezen gyenge pontjat , igy amire mas megbizo ellenek erkeznek mar felig szetis vertek a bazist igy teljesen ertelmetlen a bazis is vagy talan egyetlen modja ha ejjel epiti meg az ember akkor bar kitart olyan 5 vagy 6 orat de ugyis annyi annak percre pontosan kovetik a kupola vissza szamlalasi idejet es egyre tobben jelenteznek ra :D

9. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Mondjuk ha saját megbízó semmi jutalmat nem kapna a kilőtt bázisért, de viszont a szövetségesek profitálhatnának a boosterekből akkor talán kicsit más lenne a helyzet.

KłŁŁER kedveli ezt.
  10. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nem értem mi a csalás a Battleray farmolásában.. Teljesen legális uri-, tp-, becs- és kreditszerzési forma. És ha 5-en is lövik általában nagyon laggos, odahívod azt a kiváló klánodat és ledaráljátok őket.. Igen, 5-6 hajót. Aknázni is lehet...

5-6 órát kibír? xD Nálunk idén még nem volt olyan bázis, ami bírta akár 15-20 percig is ha lőtték.. Odamennek molyban 4-5 hajóval, ish-emp ha lőnek, és mire meg is hal az a 4-5 játékos, a bázis elesett...

Hu1? Azon a szerón már évek óta nincs 3 megbízó... csak klánok, illetve klánnélküliek.

11. stefy87

stefy87 Junior szaki

5-6 órát kibír? xD Nálunk idén még nem volt olyan bázis, ami bírta akár 15-20 percig is ha lőtték.. Odamennek molyban 4-5 hajóval, ish-emp ha lőnek, és mire meg is hal az a 4-5 játékos, a bázis elesett...

Hu1? Azon a szerón már évek óta nincs 3 megbízó... csak klánok, illetve klánnélküliek.[/quote]

Kibir 5 vagy esetleg 6 orat de csak ejjel az az reggelre mar nincsen , ejjel konnyebb mert sokan elmennek es alszanak de reggel mar vagy mindenki mosolyog hogy milyen szerencses napra ebrettek :D . idaig volt a klanomnak 4 bazisa abbol 3 mat bevertek olyan elkeszulese utan azonal 5 mp alatt es a 4 diket ejjel epitettuk nah az mar olyan 9 ora korul reggel nem volt akkor jart le a pajzs es nembirta tovabb mindt 5 perc es 5 vedtuk minden fajta loszerrel es elittel plussz az hogy ebbol 4en sebeztek 40 killo korul es en 180 es 220 kilot uttem az ellenre de ugyis bevertek minket :D szoval a bazis epitese ritka dolog eu6 on olyan mindt a napsutes nalunk fele 2 honaponta elal az eso es kisut a nap .

12. magaura

magaura Járnitanuló

Igen legális a battle lövése addig amig másokat nem akadályozol ha valaki rám ír hogy kellene neki küldibe cubikon akkor addig én hagyom had lője ez egy kicsit az élni és élni hagyni elve és egy kicsit a becsületé is.
    Igen lelöhetem öket és igen hivhatok klánt is de egész nap evvel foglalkozak a pénzemért van más dolgom is nem csak egész nap az 5-3 on lenni és igen kiválo a klánom 3 an vagyunk magyar 1 en 3 an le is szednénk mind a 6 hajót de ha küldi nincs rá csak pazarlás az a pár rangsor nem érdekel nem a rangsorért játszok hanem a játék miatt aki csak a rangra megy ő tudja, van sok olyan ismerös akinek a pvp része nem kellene nem szeret pvp ni Én igen de ha egy küldiért megyek akkor a küldi kell nem hajó
    Az aknázásrol anyit rakd az aknáid nálam nem jön be az akna csak disz nekem rakhatsz 10-et is harc közben elém esetleg te belemész a sajátodba aki egy kicsit ügyesebb annak az aknázás felesleges.

13. Épp ez az, hogy illegálissá kéne tenni. Mondjuk úgy, hogy 1 óraig, vagy fejenként 100 petpukkig lehetne lőni, ezután már nem kapna semmit a robbantásaiból aznap.

14. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

100 pet pukk az sok... Szerintem inkább azokat az intereket amik a battlerayből jönnek, ne sebezze a pet önmegsemmisítő. Biztosan könnyen meg lehetne oldani. Mint ahogy azt is meg lehetett hogy a focirobotot ne sebezze a normál lézerlőszer és rakéta. Ezzel el is lenne törölve a farmolás. Aki meg battlet akar lőni simán lelövi azt a pár intert.

KłŁŁER kedveli ezt.
  15. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Fu azért ilyen nagy vitát én nem akartam a batleryböl. Na de akkor egy egyszerű megoldás. Mikor a batleyt sokan lövik és piros lesz akkor adjon instantot az interceptoroknak, és nőjön meg a sebzésük is x3 ra.

Ez a batlery farm sajnos egy későbbi fejlesztések során jött létre, amit a batlery berakásakor még nem gondoltak át. ezt arra kel hasonlitani mint mikor az önmegremisítőt berakták, akkor pl azt folyamatosan robbangathatad.
    Vagy PL a tallonok. ugye az új hajók és dronformácíók véget módosultak kicsit.
    Ugye aki elég régóta játszik az pontosan tudja miről beszélek.

Đαεmon kedveli ezt.
  16. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Szerintem ez a battleray farmolás jó és legális dolog. És ha 5-2-re, 5-1-re, és 5-3-ra betennének +1-et (mármint mindhárom térképre mégegyet), meg lenne oldva. És akkor nem kell hisztizni azért, mert nem tudsz a másiktól játszani, mert ő így urizik (ennyi erősvel vegyék ki a pvp küldiket, ne lehessen saját megbízót lőni, klánt és/vagy megbízót váltani, wart küldeni stb..)

Lelövöd, tied. Nem lövöd le, te bajod!

17. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Tégé ne védjed már a farmosokat.... -.- Attól hogy te ezt csinálod még nem jó dolog... Szerencsére nemsoká ki fog kerülni a játékból ez is... Úgy mint a pet palabotként való használata. Ha beraknának minden kalóz térképre még egyet akkor azokat is farmolná pár gyökér....

magaura kedveli ezt.
  18. magaura

magaura Járnitanuló

Aki nem tud sima térképeken urit szerezni arrol nekem meg van a véleményem a pallára nekem nincs szükségem tölem ki is vehetnék nem hiányozna elhiheted.
    Mért tegyenek be minden térképre hogy ott is arra alljon rá mindenki egyedül csak a küldik miatt kell amiket most betetek de itt szerintem csak te hisztizel egyedül van egy olyan érzésem. Az hogy nincs már becsület és a másik játékos tiszteletben tartása az a legnagyobb baj a chetet már nem is rakom fel ami néha ott megy az mindenen aluli egy kis modor nem ártana egyes embereknek vagy inkább örökös chetban.
    És én támogatom a klánok vegyeségének megszüntetését lehesen mindent és mindenkit lönni de ne legyenek vegyes klánok ne klanwarokról szóljon az egész játék hanem a 3 megbizó közti harcról az hogy egyes klánok waroznak az maradhat de ne vegyesen.
    De nem olvastad el az elözö hsz-eket az biztos a megbizó váltás kivételéröl szó sem volt a klánbol való kilépés és belépés tiltásáról sem légyszíves olvasd el figyelmesebben mit írunk. Köszi

Đαεmon kedveli ezt.
  19. °ÇEČOΉUŊ°

°ÇEČOΉUŊ° Junior szaki

mi van ma a játékal???:mad::mad::mad:
    EU1 katasztrofa

20. Ha megoldják a battit átmennek cubikonból protit farmolni :D