Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

uhh bocs ezt a mondatodat nem értettem :oops:

2. Total1871

Total1871 Junior szaki

Gondolom a Centuryra utalt,hogy az is követ a többiekkel együtt.

tg90000_2 kedveli ezt.
  3. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

nyertem lf3-at 30milláért erre nem kaptam meg.....és a pénz isa sehol -.-'...

4. Psycho

Psycho Utánpótlás-írogató

Ahogy Total1871 is írta, megy utánad a century is, de szerencsére egy kicsit lassabb mint a többi npc, így nem olyan nagy gond. Bocs a virágnyelvért.:)

tg90000_2 kedveli ezt.
  5. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

oh köszi :)

6. zsoltivarga77

zsoltivarga77 Utánpótlás-írogató

a bázison mikor rámegyek a küldetésekre napi küldetésnél üres minden törölték a játékbol vagy még mindig dolgoznak nem lehet küldetést elválalni

7. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

A Bigpointnak az a célja, hogy minél több játékos játsszon a játékával, ugyanis ha van játékos, van pénz, ha több játékos van, több pénz van. Ezért megérős az, hogy kapsz azért valamit, hogy hozol a BP-nek embereket, abból pedig nincs haszna, hogyha csak te kapsz valamit, ő pedig nem. (SZERINTEM!)
    Bár, lehet csak a jóindulat vezérli az egész céget, nem a pénz... :rolleyes:

8. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

De nem érted hogy egyetlen embert sem ismerek akit egyáltalán érdekelne a DO? :D :D

9. nézzétek meg e-mailt, én kaptam egy kódot egy LF-3-ra meg 2000 rsb-re.

10. Moldvix

Moldvix Haladó

Én lf-3-at kaptam, rsb-t viszont nem.

11. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum mestere

tedd be az l3at valamibe azt megkapod az rsbt.nekem is ugy adta meg

Moldvix kedveli ezt.
  12. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Én megkaptam az RSB-t egyből.:D

13. Moldvix

Moldvix Haladó

Köszi, így már nekem is megadta :)

14. Mut®

Mut® Utánpótlás-írogató

Valaki tudja h ennél az új barátmeghívós cuccnál hogy adja meg a jutalmat? mert nekem alapból 6 ember megvolt hívva,de se 10.000 ucb,se nostormo dizi se prémi.. ?? :/

15. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Nem az számít mennyi volt meghívva, hanem hogy mennyi érte el a lvl10, lvl11 lvl12-t.

16. Mut®

Mut® Utánpótlás-írogató

hmm,de ekem azt jelzi hogy az 5 meghívásos bónuszt megadta,pedig nem és ezért fura

17. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Igen, nekem a pipák alapján már ambassadorral kellene rohangálnom, de bugos, már megkérdeztem supportot aznap amikor bekerült. :)

18. Mut®

Mut® Utánpótlás-írogató

és és kijavítják,vagy valamit adnak,vagy megint zaklatnom kell az embereket hogy érjék el nekme a 10-es szintet? XD

19. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum mestere

elöször leellenörzik hogy az a 6 játékos nem e te vagy,ip cim alapján.és ha nem akkor megkapod,ha meg te tolod azokat a karikat akkor amivel meghivtad magadat,meg a többit is törlik :) fórumba amúgy ott van,csak olvasni kell

20. Mut®

Mut® Utánpótlás-írogató

:D oké,köszi