Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Orosz fórumon írta ki az admin a leírásokba a diziket.:D
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/dizajny-korablej.2021/#post-401341

--
    Lehet még most rendezgetik az eventet mert pár órával ezelőtt angol volt még a szöveg.

2. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Drágább SMS-el mint megrendeléssel..xD
    Mivel:
    Ha vasárnap is bent lesz,akk MMH-kor 4 sms-kel.. De a 4 sms több mint 2300 FT... Összes a 4 SMS 3048 FT..

De még akkor is drágább SMS-el ha nincs MMH-mivel akkor 12 SMS kel.. és az 9906 FT..

Szóval úgy olcsóbb ha megveszed a rendelési oldalon...

3. lost

lost Fórum nagymestere

Most azért nincsenek próbáim, mert 21-es szintű vagyok? Kishajón megnéztem, erre ott volt küldi....

4. Gondolom mindent megcsináltál:D

5. lost

lost Fórum nagymestere

Valószínű, felmegyek megnézni milyen event küldik vannak, de gyorsan véletlenül megcsináltam mindet úgy, hogy észre se vettem .-.

Đαεmon kedveli ezt.
  6. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Nem tudni hogy a ma 14:00-kor kezdődő sector controll-ért lehet-e már befolyáspontot szerezni?

7. Ezek nem normálisak. 50 boss streuner, 30 umordon és 20 lonért 2 milla tp és 25 gg. nemár :D

8. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Amúgy ezt el is felejtettem. Szégyelljék magukat a fejlesztők, az új dizik hangár animációját nem csinálták meg. :oops:

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Én is 21-es vagyok, szerintem te is azt kaptad amit én.
    (4. játékos, start!)
    400 uberlin
    400 uberlon

10. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Olvastátok Vanessa beszédét (Vrusok) meg a többiek a saját megbízójukét? :D

11. lost

lost Fórum nagymestere

Nekem továbbra sincs küldetés

12. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

na kint van a főoldalon is a megbízók beszéde...

13. ✰DokkoLó[HU]✰

✰DokkoLó[HU]✰ Fórum-zöldfülű

Az tuti nem eventküldi, a simák között van. Az eventesek Hatalmi küldetés 1,2,3,4 stb, tehát ugyanaz a neve számokkal, ami sajnos nekem sem jelenik meg, egy klántársamnak sem. Végigjártam az összes ts-t a szerveren, aki nem vru, annak látszanak az eventküldik...
    Akkor gondolom hibás, és nem a szint számít, mert a kisebb szintű mmo-snak megjelenik az eventküldi, de mellé van írva ha nem elérhető a szintje miatt.

lost kedveli ezt.
  14. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

nekem meg csak az első küldit engedtte azt sör,szintem 17 de semmi sem ír ott van csak nem egedi elfogadni
    ez mi?

15. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Milyen sör? Mivan? Nem értem amit akarsz mondani... :D

16. -[norisz99_HUN]-

annyi hogy megjeleníti a küldiket de csak ez alőt tudtam megcsinálni a többit nem tudom elfogadni

17. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Mert 15 napos az event és minden napra van egy küldi.

18. -[norisz99_HUN]-

basszus pedig már erre vártam egy jó ideje ok köszi

19. electrovision470

electrovision470 Fórum-zöldfülű

Na ezt megtudja valaki magyarázni? :O

20. -[norisz99_HUN]-

LOL első zsákim ilyenkör csak sima zöld =lf4 :D