Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Nem is tudom hogy ilyen gerinctelen emberek hogy lehetnek akármilyen klánban is.
    Már nem csodálkozom semmin.
    A res klán egyik tagja azzal a címszóval mert nem vagyunk klánban ezért cubizás közben aknákat tob alánk, mert öt miniszoltatjuk azzal hogy nem vagyunk klánba. Na persze ő az akna miatt hogy el pukkanok nem kap mínuszt, de én hogy kilőttem utána, megkaptam a mínuszt.

Már fél éve nem vagyok klánba és nem is leszek addig még nem lesz újra 3 megbízó.

KłŁŁER és Moldvix kedveli ezt.
  2. Moldvix

Moldvix Haladó

Igen, már én is várom, hogy megbízók legyenek. És ha 1 másik megbízós szövetséges lőné a magbízótársamat, akkor senkinek sem segítenék, mivel mindkettő baráti űrhajó. Emiatt az eset miatt ma is láttam panaszkodást a cseten.

És hát igen, vannak emberek/klánok, akik arra specializálódtak, hogy minden embernek kiküldik a wart és hátbatámadják pl a cubinál. És még képesek szidni érte, ha nem vagy klánban és ezt nem tehetik meg.

3. 궫긷긃귡궳

궫긷긃귡궳 Junior szaki

A res klánra ráférne egy kisebb megfigyelés szerintem.Lövöm a cubit,belelő és rakétázik meg aknázik,aztánamikor leszedem a pajzsát belelő párat és elszalad,a felét meg megkapja.A 30. után meguntam és lelőttem néhányszor.Persze ennek ellenére folytatja.Háborút küldtem,kilépett a klánból.Aztán mondtam neki hogy a minuszolás elvileg tiltott dolog és még ő volt felháborodva.Persze mikor utána én lőttem a cubiját x4-rsbvel és 700 urikat kaptam belőle az nem tetszett nekik.Valamit kezdeni kéne a cubikonnal,ne legyen megosztós,és nincs minuszolás sem,aki meg osztozkodni akar rajta az csoportban megteheti.

Másik téma:láttam egy pár küldit amibe über npc-ket kell lőni,általában devót,saimont,mordont,lordakiát,streunert.Viszont én tesztképpen bementem 4-5-re és úgy találtam egy óra alatt 7 über mordont meg 15über saimont hogy lelőttem róluk 50 játékost.A respawnolásuk ideje körülbelül 2-4perc,így hogyan lőjek ki belőle több száz vagy ezer darabot,plusz még rajtam kívül 10 ember lövi ugyanezeket az npcket.Kicsit átgondoltabb küldetéseket is tehettek volna be,vagy legalább az "egy időben létező" über npc-k számát növeljék pl. 6-ra,mert általánban 2 über npc van benn a mapon egy időben.A másik probléma hogyha csoportban lőjük őket a másik fél csak akkor kapja meg a próbájába az általam kilőtt npc-t ha éppen ő is lő valamit,vagy ugyanazt lőjük végig.Így 20 űber lordakia megvan 1óra alatt csoportban,az eventes küldetésbe meg kell 750....

tg90000_2 kedveli ezt.
  4. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Hát igen ez már nekem is fel tünt, minden térképen belenyúltak a boosok létszámába szinte minden térképen, de az überen sémit nem csináltak. Ott is az apraját meg kéne 3x 4x -ezni. még az über devobol is beraknék +1 - 2db ot. a nagyobbakbol lehet hogy nem kell, bár +1db el férne.

tg90000_2 kedveli ezt.
  5. Moldvix

Moldvix Haladó

Jól kezdődik a napom, mint mindig. Überezek, jön egy EIC-s aegis, meglát és elmegy. Aztán vettem észre, hogy hívta a haverokat, egy VRU-s citát és még egy EIC-s vengát. Úgyhogy már megint ellenem fordultak a saját megbízóm emberei. HU1 én így szeretlek... :( Szerintem elfértünk volna, de ha a cita mindenképp le szeretett volna lőni, akkor tegye, de milyen dolog már ez, hogy még a saját megbízótársaim is lőnek? Értem én hogy haver, na de...

KłŁŁER kedveli ezt.
  6. 29 Mazsi001_Ł√Ł.15 246,248

Inviztem ^^

7. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Elérted a(z) 17. szintet.
    A következő szint eléréséhez még 326883869 tapasztalatpontra van szükséged.

YEAH! :p

Moldvix kedveli ezt.
  8. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Annyi pofája nincs, hogy mínuszt is kapjon, ezért hívja a haverokat. Manapság erről szól a játék, hogy lőjük a saját megbízót, de mínuszt ne kapjunk.
    Felvetettem már, hogy akkor is kapjon mínuszt az illető, ha csak belelő a saját megbízóba, vagy ha ez még túlzás is, a lényeg, hogy mindenképp mínuszt kapjon, ha SEGÍT abban, hogy pukkanj. Mivel ugye, ha a VRU-s kezd el lőni, akkor ő csak a féreg, aki beléd lő, hogy gyorsabban pukkanj.
    Ezért függesztettem fel egyelőre a játékot, ugyanis így nincs értelme. Néha elmegyek palla mező körül álcában spearheaddel, összeszedek pár GG-re eléget, és ennyiből áll a játék. Magyarország, én így szeretlek.

KłŁŁER és Moldvix kedveli ezt.
  9. 궫긷긃귡궳

궫긷긃귡궳 Junior szaki

Ismerkedj fullosokkal,akik vadászni akarnak,pls A klánosokkal,és mond nekik hogy überen téged állandóan megtalálnak a béna ellenek,ha akar hajót lőni menjen oda :D Egy kis góliról multkor 20 hajót szedtem le így 10 perc alatt XD

10. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Gratula! A 18. szintért sokat kellesz játszani.. <) Tapasztalatból mondom <>)

11. Moldvix

Moldvix Haladó

Gratula! :) Lassan nekem is meglesz a 18 :D

12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

:) a mostani küldikkel akár még 1 hónapot is!

KłŁŁER és Đαεmon kedveli ezt.
  13. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ez olyan volt mint pár hónapja YCE vagy ki B2S ből. EIC nél volt rámlő MMO aeg haverja és Ő IS ELKEZD LŐNI... De ez csak egy a sok közül -.- De ez az egész nagyszövetség ilyen és ebből már elegem van. ._.

14. Van 444.333 becsületpontom :)
    8.286.750 tp kell a Lvl. 16 hoz :D

15. pavip

pavip Törzsjátékos

Na, egy "kis" kihagyás után újra itt vagyok :D . Kezdhetem kiolvasni az egész fórumot :D

16. hexenke

hexenke Járnitanuló

Palán hu1 ugyanez megy.
    Jön a saját megbízó és kiver álcából(mert hát milyen dolog már,hogy más is pallázik).
    Amikor meglövöd szalad a mező közepébe,ahol már várnak ezren(saját megbízó) és bumm...
    Minusz nincs mert te lőttél elsőnek idegből:)
    Ezért költöztem palláról pvp-re.

Moldvix kedveli ezt.
  17. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Tsáó sukár tesvír leonidász bá is itt van :D :D

18. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

megoldás körbeaknázod magad 5 percenként még a kitüntetés is jól jön :D

19. stefy87

stefy87 Junior szaki

Hali
    nalunk a pallazas ugy szokott menni vagyis a klanon belul persze amikor van loszerem felmegyek es lekergetek mindenkit aki nem szovis vagy meg nem tamadasi , nem szamit ha top 1 es valaki es vannak 3 man :D a rang csak nev . es mar mehet is a klan pallazni , de csak akkor mikor jo sok rsb van nah akkor meszarolok ha mar errol szol minden :)

KłŁŁER kedveli ezt.
  20. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Annyi aknát honnan szedjen? Én a kitüntetések bevezetése óta 3400 aknánál tartok, pedig elég sok lassítót ledobálok...
    Nálunk is.. 1-2-en tudnak békében pallázni, de általában azé a palla aki a társaival épp leírtotta az előzőket.