Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KILLER(EU5)

KILLER(EU5) Utánpótlás-írogató

Attól még hogy csökkentik az uri dobás arányát attól még rengeteg másféle kijelölő stb programot használó player van azokkal kéne valamit csinálni és közben nem velünk kitolni MEGINT..

2. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

A Darkorbit tudod milyen. Azt akarják,hogy tisztább legyen a játék,de nem lesz tisztább,inkább rosszabb,mert a tiszta játékosoknál egyszer betel a pohár,és azt mondják: Császtok!

Ďаяε-Ďενιl és KILLER(EU5) kedveli ezt.
  3. ✯Highlander✯

✯Highlander✯ Járnitanuló

Nem a kijelölősöket védem. De ha te is már legalább 2 hónapot végigdobozoltál megtanulsz jelölni. Sokszor van az hogy emp+álca után szinte azonnal kifogom a játékost. Ilyenkor mindig meg kapom hogy csalok. Pl: tegnap még olyat is mondtak rám hogy tökéletes álcából kifogtam o_O [​IMG]
    UI: waros odapofátlankodott míg csináltam :S

4. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Jaj, Daemon tessék megnyugodni, csak ismeri James_mc-t.
    Téll róla jut eszembe láttam ma ******-en. :D

5. 궫긷긃귡궳

궫긷긃귡궳 Junior szaki

A legjobb,amikor 10vs1be lehozod őket,akkor meg nem megy le az életed "heck"-et használsz. Vagy főnivel egy full hajót,akkor meg "felszerelés csít" :D

6. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Ezt azért csinálják,mivel nem bírják elviselni,az hogy ők kb. 0.-ák...

7. KILLER(EU5)

KILLER(EU5) Utánpótlás-írogató

Te vagy Krampusz? :D
    Amúgy nem nehéz kijelölni álcást én azokat nem értem akik a térkép másik feléről teszik ezt egy emp után :O

8. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Rám legutóbbi spaceballon egy külföldi olyat mondott hogy, idézem:
    Hát valami baj lehet ott ha úgy látja hogy nem mozdul az életem. :D Esetleg az insantot nem vette észre. :D

KILLER(EU5) kedveli ezt.
  9. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Hát ma reggel engem is kijelöltek 3x egymás után tökéletes álcából. És a pláne hogy mikor el nyomtam akkor is jött utánam, mindegy merre mentem. 1 véletlent még én is el hiszek, de 3 véletlen úgy hogy 2 alkalommal én csak a minitérképen látom a hajóját mert elég messze van, na azt már nem. Mert ugye ilyenkor ledobja a célt és el tűnik a hajó teljessen, ha irányt váltok akkor nem is láthat hogy merre megyek.

De mindegy a spearhedet úgysem érik utol még vengával sem, ezért szedem a kulcsos ládikákat azzal a hajóval. Ugyan vissza lőni nem tudok vele mert csak pajzsos konfig van benne, és hát az az 5 lézer az nagyon kevés visszalövésre.

10. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Lf4-nap ma.. És úgy hogy ma Mega is lesz... Óó de jó..

Am jó reggelt..:D

11. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Ne aggódj én egy darabot sem kaptam

12. ✯Highlander✯

✯Highlander✯ Járnitanuló

:D
    Lehet hogy azt elfelejted, ha felszedsz valamit ugrik a tökéletes álcád, a peted látszódik ha nem rakod el.

13. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

De nálam,az LF-4 nap valamiért jobb... :D

14. Tutanhamon

Tutanhamon Junior szaki

Jó neked. Én nem nagyon szoktam lf4 -et kapni. Ezt bizonyítja az is hogy csak 9 db -om van. ebből 1 küldi, egy kapu, a többi az láda. Persze LF3 az jön rendesen, meg pajzsgenerátor. Volt hogy 50 álcából kaptam 3db -ot 20 dobozból. De lf4 az .... inkább hagyjuk.

15. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Nekem,pont az álca kéne oszt azt nem kapok,de LF-4et meg kapok....:D Bár az LF-4 jobb.. :D

16. lost

lost Fórum nagymestere

Nekem az a kedvencem, mikor a lightning utánégető képességére benyomták, hogy speedhack :D

Đαεmon kedveli ezt.
  17. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

:D:D:D
    Jó neked, nekem ma 80 ládából semmi, csak lőszer.
    betel?? :D Egyszer a modiknak akarsz tetszeni, egyszer az erősebb játékosoknak.. szánalmas vagy.
    Amikor vki ír valamit, mindegy, hogy mit hangoztattál pár nappal azelőtt, azonnal egyetértesz, és még ráteszel, hogy te még ezt is tudod..
    Hányingerem van, tovább sem írom ezt a részt..
    Kicsit belejavítottam, így egy kicsit valóságosabb.
    Jah, emlékszem amikor agyonrendelted magad és lett egy apisos hajód, azóta játszani is megtanultál? Mert biztos vadászhatsz 0-24, mert nem nagyon fejlődsz...

Utoljára szerkesztett: 27.4.14
  18. Kaptál egy LF-4 típusú lézert.
    Kaptál egy LF-3 típusú lézert.
    Kaptál (szemét).
    Jól kezdődik EU4 en a napom :)

19. császár88

császár88 Törekvő

Te mazsi mi nem leszünk jóba :D

KłŁŁER kedveli ezt.
  20. ♥Grand♥

♥Grand♥ Kivételes tehetség

Csao.
    Ez a kijelölő progizás tetszik.
    Nos,a "kijelölő progi"lényegét elárulom:
    -nem mindegy hogy otthagytad a hajódat hónapokig palát farmolni,vagy pedig vadásztál-kergetted a rögtön álcát használó usereket.
    -ha paláztál,akkor nem túl sokat gyakorolhattad a mozgó álcást követni-kijelölni mozdulatsort,főleg ha rutinos volt és npc-khez ment elbújni.
    mint a kaméleon egyik szem az egérmutatón,másik minitérképet sasol(hogy mozog a piros pont,hány piros pont van,stb),aki csinálta tudja miről van szó,aki nem az rögtön csalózik.
    -számít hogy,hogyan viszonyulsz a játékhoz.Játszogatsz,vagy tolod ahogy bírod(pl.pénztárca)
    Ebből következik milyen cuccaid vannak,sima vinyo vagy ssd,vga-proci,net stb..
    Csak egy apróság:nekem Razer Abyssus egér-Sharkoon Rush pad kombim van,nos egy 3500 dpi-1000 hz-es egér ellen,az irodai és egyéb tesc..s kütyükkel semmi esélyed.
    Ergo,csalok.Nem lehet megmagyarázni hogy az én egerem sokkal gyorsabb pontosabb mint 1 sima A4 tech.
    Lehetne még vesézni a dolgokat,de hosszú lenne.

lost kedveli ezt.