Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ”°º»ßud_špεηςεr«º°”

”°º»ßud_špεηςεr«º°” Utánpótlás-írogató

Valaki eltudná linkelni a chat szabályzatot hogy hol találom?

2. ‚☺’ciтяом’☺‚

‚☺’ciтяом’☺‚ Utánpótlás-írogató

3. ”°º»ßud_špεηςεr«º°”

”°º»ßud_špεηςεr«º°” Utánpótlás-írogató

4. sajt

sajt Fórum nagymestere

Előző előttin volt 20 kapszulám, nem kaptam SEMMIT. Az előzőn volt 121 kapszulám, abból meg kaptam 5db 16-os pajzsot.... Ne költs rá semmiképp... Ha nap konverterbe dobnál esetleg, az utalványokért, arra sem érdemes... Összes szerverre van 15 utalvány amit kisorsolnak...

NémethLászló kedveli ezt.
  5. 궫긷긃귡궳

궫긷긃귡궳 Junior szaki

Nekem a legelsőn 1 kapszula 10 db 16-os pajzs,másodikon vettem 10 kapszulát semmi.Nem éri meg megvenni,max összelőni 1darabot aztán lesz ami lesz.

6. Hitac eventről van valami ismertető pls?

7. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

8. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

mazsi legközelebb egyedül gyere pls .___.

9. sajt

sajt Fórum nagymestere

Kis flaxos keménykedik a nagyok mellett. Az a legidegesítőbb. :D

KłŁŁER kedveli ezt.
  10. csipkerózsika[z€t]

csipkerózsika[z€t] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!!!!
    Fanni vagyok
    én még új vagyok a Forum használatába még soha nem használtam mert nem volt fontos számomra mert más el mondta mi az újítás vagy bármi!!!!
    és most pár napja el indult egy Tankos játékba a szépség verseny hogy a játékon belül ki a legszebb és a legaranyosabb lány... és én arra gondoltam mi lenne ha DarkOrbiton is ezt meg csinálná és a nyertes kapna pl 1 különleges dizit!!!!
    vagy a fiúknak és a lányoknak 1-1 külön dizi pl lányoknak rózsa szín fiúknak kék mert nagyon jó ez a játék meg minden csak azért jobb lenne 1 picit ha lenne ilyen versenyek is sokkal érdekesebb és fel dobob lenne a játék és lehet hogy még több ember is jönne már csak azért is mert így is tud versenyezni más emberrel remélem az adminok ezt meg fontolják és helyeselik amit én írtam..... bocsi hogy ide írtam de nem tudom hogy kell témát írni!!!!

11. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Semmi gond, hogy új vagy, ezt is el kell kezdeni :) De nem így! :D
    Szerintem hülyeség lenne.

és amúgy ki is vagy?

_

Artemis és Ŗocco kedveli ezt.
  12. csipkerózsika[z€t]

honnan tudod a második nevem?

13. sajt

sajt Fórum nagymestere

Mit keres a neved után a klánunk rövidítése? :D (amúgy az a szépségverseny nem illik ide, mivel itt kb többszáz egyforma hajó van :D)

14. csipkerózsika[z€t]

nem úgy gondoltam hogy a hajó ha nem pl a lány csinál magáról képet úgy hogy egy lapra írja azt hogy Darkorbit UE5 server 20 as szint Kovács Fanni Patrícia..... ezt én vagyok... mindenki mást ahogy hívják nevét és szintjét és saját magát le fotóza ezzel a lappal (lapal)....
    a ZET meg azért van a nevembe mert régen ez volt a nevem :)

15. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? műnőverseny?? :D

16. sajt

sajt Fórum nagymestere

Nononono szerintem felesleges lenne ilyen. Meg csak rossz sülne ki belőle. (gondoljunk itt a nagy warozásokra és a játékosok mentalitására :D) Volt már ilyen szavazás valahol két eu2-es csaj között, hát ne tudjátok meg miknek le nem hordták ott azt a csajt amelyik nem volt épp közkedvelt a szerveren. (pedig azért nem csúnya, annyira :D) Meg hát a DO nem erről szól, ezért is felesleges lenne.

17. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Sziasztok,
    TG: Remélem nem fogól azért rám haragudni,úgymond "ellopom" a képedet...

Erre az idézetre egy válasz van. Ez:

18. Artemis

Artemis Kivételes tehetség

Esti viccnek jó volt :D De ha már ennyire belemegyünk a témába, inkább pasi szépségverseny legyen, lányok kevesen vannak, legyünk kényeztetve :D

19. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

:D Fődíj? :p