Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Moldvix

Moldvix Haladó

Talán azért, hogy teszteljünk/kipróbáljunk valamit, mielőtt élesben megvesszük a játékban. Pl.: Én egy citadelre pályázok, így hát a tesztszerón lehetőségem volt kipróbálni, mit is tud valójában stb...Meg persze a játék újításairól visszajelzést küldeni :)

2. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

De amíg nincsenek kész a fejlesztők az újításokkal addig úgyse lesz tesztszeró, ha meg lesz úgyis ki lesz írva.

3. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Daemon, már majdnem utolértél.
    2 HSz-el vagyok előnybe.

4. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Osztaztán? :D Én nem szoktam nézni hány hsz-em van, nem azért írok. A videós témában levő kérdésedre pedig: nem, az emperor lonból jött a majdnem 10k uri.

5. VINCENTLORD

VINCENTLORD Haladó

Hsz gyűjtögető vagy :D (én még járni tanuló vagyok)

6. Gђøކ[ђuŋ]

Gђøކ[ђuŋ] Fórum-zöldfülű

hogy tudom feljavítani az fpsem? mindenem minimumon, belépéskor leveszem a qui-t lowra és így is max 10

7. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Háttérben futó alkalmazások leállítása. Például skype, torrent, stb. Előny még, ha a böngészőn csak a darkorbit van megnyitva, semmi más, mint például youtube, facebook. Ezek is FPS-veszteséget eredményeznek.

8. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Ok, thx hogy megmondtad :Daemon.
    Vincentlord attól hogy megnézem, hogy kinek hány HSz-e van, még nem vagyok HSz gyűjtögető. :)

Amúgy lost nem te rohangálsz MMO-nál Harci_Mókus névvel?

Más: Van most tesztszeró?

Utoljára szerkesztett: 25.12.13
    lost kedveli ezt.
  9. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Szabofilip ez a hsz-ed is ilyen hsz gyűjtős hsz volt.

10. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Ha van teszt szerver, akkor azt a szerver választó ablakban látod.

11. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Daemon ha kérdezek valamit, vagy megköszönök valamit, már az is gyűjtős HSz?
    Ja, amúgy köszi Morphi ismét.

12. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Azért hsz gyűjtés mert most azért írsz hogy minél több hsz-ed legyen nálam (meg mindenkinél), pl az amit köszöntél, két vagy három hsz-t kellett volna visszanézned a videós témában és rájössz hogy baromság megkérdezni (a tesztszerveres szintén...). Engem nem érdekel, legyen több hsz-ed, csak ez a hsz mánia irritál hogy csak azért szarod tele a témákat. De ha te ettől "jot érzel" akkor csináld nyugodtan, de nem kell megjegyezni hogy "daemon majdnem utolértél" mert tojok rá.

13. lost

lost Fórum nagymestere

Én úgy tudom, hogy uridiumban kapják a fizetésüket, legalábbis valami ilyesmit hallottam. De mod nem fog rá válaszolni, ez titkos :D

14. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Mindegy.
    Én ezt most befejezem, a HSz mániát is, és a veszekedést is.

Habár azt tényleg hülyeség volt kiírni hogy majdnem utolérsz.
    -------------------------------------------------------------
    Amúgy Daemon a modik nem kapnak fizetést, önszorgalomból moderátorkodnak.
    lost, azt az uridiumot csak tesztelésre használják, ha jól tudom.

15. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Semmiféle juttatást nem kapnak, vagyis akkor ingyen urit sem.

16. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Mi a bubánat van eu3 on? Beléptem, kalózon vagyok lőnék pár NPC-t de se a rakéta se a rakétavető nem működik! HST csak pörög mint a ringlisspil (1et se tölt be de nagyon akarja) és a Saboteur-ok lassító rakétája se hat rám ráadásul mások írták hogy kaput ugrani se tudnak.

Upd. Kaput én se tudok ugrani. Resiztem kijelöltem egy interceptort megtámadnám de azt írja "hatótávolságon kívül" hát banyek ott állok felette és nem reagál ez a... semmire!

17. lost

lost Fórum nagymestere

Karácsony, sok koccintás, az ember ilyenkor nem túl aktív hajnalban :D

18. .herki.

.herki. Utánpótlás-írogató

Hát ja, Eu3 meghalt,vagy legalábbis a funkcióját nem képes maradéktalanul ellátni.

19. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Ajj, már nem itt élek, mióta másik karimon van a fórum :D:D Mikorra tudnánk megbeszélni?

20. lost

lost Fórum nagymestere

Nem, az egy névlopó. Itt is szeretném elmondani, hogyha valami bajt próbálna okozni, akkor az NEM én vagyok, nekem máshogy van írva a nevem. Aki látja valahol Harci_Mókus-t akkor lője ahol éri. Köszönöm!