Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Kevesen vannak, sok a magyar. De nem olyan jó kevesen lenni, kevés az ellen (mármint a kicsi). Van egy nagyon jó klánom, vru vagyok. Sztem ha elkezdesz játszani, és eléred a 14-15-ös szintet, pár lf-3-mal, pár b-02-vel, vru leszel és nem félsz a waroktól, felvesznek. Nagy az összetartás.

2. Ok szerintem el is kezdem a vru karimat ha van kedved gyere 3-1 bázis:D
    щĦΔŦĦEщΦNĐΣЯƒUŁщΦЯŁĐ a nevem

3. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Meghívlak?

4. én itt vagyok hivj csopiba :)

5. EnE

EnE Járnitanuló

Ám igen készitettem is neked egy vidit (a zene saját alkotásom,probáltam do hanghatást összedobni szerintem jó lett :D )

Dark Orbit Dobozolás Ahogy Megéri

Ajánlott:
    Doboz duplázó, Szerencsefia1: 2/2 , Kapzsi pilóta2: 5/5 , Szerencsefia2: 3/3.
    Pet: Automata gyűjtő 3 , Hasznositó protokol3 x10 , Radar protokol3 x2.
    Ahogy vidibe van:
    Doboz duplázó, Szerencsefia1: 2/2 , Kapzsi pilóta2: 5/5
    Pet: Automata gyűjtő 3 , Hasznositó protokol1 x7, Radar protokol3 x2.

Utoljára szerkesztett: 27.12.13
    Moldvix és Ðiαмσиd kedveli ezt.
  6. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Köszi :) Hát arra azámítottam, hogy 5 gg-t ad, de 4 is egész jó. Elég rosszul adtak urit a dobozok, de ahhoz képest is jól adott.

7. EnE

EnE Járnitanuló

Ha megvan az ajánlott akkor 5gg-t add. Sokan úgy nyomják.
    Meg ez kb 5perc alatt mert ugye vidi 2xes sebességen van vagyis 36gg 2900uri.
    De változó a dolog mikor hogy van hogy se urit se ggét nem nagyon ad van hogy csak egyiket adja jól vagy az urit vagy a ggt

Moldvix kedveli ezt.
  8. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Tudom. Jó, az ajánlotthoz kell kb 40 képi, ami nekem nincs.

9. EnE

EnE Járnitanuló

Helyesbitek már igy megkapod az 5ggt:
    Doboz duplázó,Kapzsi pilóta2: 5/5
    Pet: Automata gyűjtő 3 , Hasznositó protokol3 x10 , Radar protokol3 x2.

10. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

De csak a pet által felszedett ad 5 gg-t nem? Amúgy EnE így mennyi urit és gg-t szedsz óránként?

11. EnE

EnE Járnitanuló

Mint mondtam változó de kb 10-15ezer uri 60-90 gg /óra és ha rá érek akkor 3óra dobozolás aztán npc mert 3óra dobozolás után már nem nagyon kezd adni. Állitolag már nincs bent az időkorlát a tapasztalataink mégis cáfolják ezt. Mivel többen is mondták hogy 3óra dobozolás után nem ad úgy.

12. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Nemtom. Ha ki van rakva a fent említett képsség (kapzsi pilóta 2), akkor dobozduplázóval 2,4-szeresét kapod. És 2x2,4 az 4,8 tehát remélem 5 gg.
    Hát ha bent hagyták, nagyon mérges leszek!

13. Egy kis őrület xD

Lehet rá válaszolni :p

14. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Helló mindenki!
    Engem eléggé meglepett az, hogy ismételten van egy HH, azaz Happy Hour a játékban (HU1). Tudtommal már volt egy, kedden, valamint egy MHH is csütörtökön (ami szintén meglepett, de ez lényegtelen). Tapasztalatotok szerint volt már ilyen, hogy 1 héten KÉTSZER volt Happy Hour? Szerintem szokatlan, de ki-hogy látja, lehet havonta ez előfordul. Aztán, elképzelhető, hogy vasárnap lesz még egy MHH...

15. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Vasárnap 100% hogy lesz mhh. A hh az szokott lenni ilyen hogy heti kettő van, amúgy engem a csütörtöki mhh lepett meg, általában havi egyszer szokott szerdán lenni. Remélem jövő hét szerdára is bedobnak egyet. :D

16. Karácsonyi ajándéknak szánják szerintem :)

17. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

Szia, nincs már időkorlát a dobozolásnál.

18. NémethLászló

Mindenesetre én reménykedek a vasárnapi MHH-ban. Hiszen a remény hal meg utoljára. :)

19. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Mit kell ezen reménykedni? Vasárnapi mhh soha nem marad el, havonta egyszer van hét közepén is (ált. szerdán) mhh.

20. NémethLászló

Ja, így értem. Tehát az MHH vasárnap mindig meg van tartva, csak néha, egy-egy különleges alkalomból beteszik egy vasárnaptól eltérő napra. Bár, a csütörtöki MHH érthető volt, hiszen karácsony volt, ha az ember kapott némi pénzt, akkor azt most elkölthette a játékra, még mielőtt kinyitottak volna boltok. :)