Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. EnE

EnE Járnitanuló

Oké akkor nyitok én is egy sajátot -.-* :D

2. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

Pedig meg kaptam.... Akkor nem csak jó szemük van ezenek és jó nagy monitor :)

3. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ez meg a másik. Olyan kicsi monitorom, van hogy egy bigboy meglép előlem O_O :D

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nyiss nyugodtan. Senkit nem zavar, senkit nem érd.. öhm szóval nem zavar. :D Eleve az én képgyáramba is csak császár írt még, pedig tudok elég jó képeket csinálni. :D

Láda:

Kösz -_-

Másik:

Bújócskázik a petem :D

Utoljára szerkesztett: 7.1.14
  5. EnE

EnE Járnitanuló

Áh dehogy is,én csak hülyültem :D Mert láttam érzékenyen érinti ha valaki be akar tolakodni képgyárába.. :D

Ott van bal felső kapuba nekem is szokott ilyet :D

6. Kyra40

Kyra40 Haladó

ott van hogy nincs időm napi 3-4 órát pallázni, mostanában már csak fórumra nézegetek fel-fel, meg néha leszedek pár NPC-t... sajna túl sok időt elvenne az életemből, és vagy élem az életem vagy játszom és DO-zom, de a kettő együtt nem megy... , csak úgy ha max fél vagy egy órát játszok naponta...

7. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Néha nekem is ilyen, szerencsére nem sokszor.

Más:

8. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Nekem az van h kitüntetéseknél amit megkaptam már azt teszi ki a a következő kitüntetésekhez...
    Szóval a legújabb kitüntetéseknél is megvan(mutatja) és a következőnél is :confused:.

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

tessék?? :D
    25 láda:
    • 2 apis rész
    • 2 50-es álca
    • 2 modul
    elégedett vagyok. :D

10. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Valaki be tudja linkelni a régi DO-s zenét? Neeem, nem a régi klienseset, a youtube-on csak azt találom és nincs arról amit én kreresek. Nekem a 2009-2013 eleje közötti zene kéne.

11. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

hu1en kb 23K játékos van egyik haverom karija 0 rangsorpontos és 21K.

van 100GG és az alfa béta gamma 9,28,45 rész van belölük sorban
    szerintetek hogy nyomjam el rájuk a GG-t? egyböl 100-at vagy csak tizesével 5-ösével vagy 1-esével??

12. lost

lost Fórum nagymestere

5-öt nyomj el egyszerre. így adja a legjobban tapasztalataim szerint.

13. EnE

EnE Járnitanuló

14. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nem értem. A jószándékod, oké. De leírta, hogy csak ilyet talált, és nem ilyen kéne neki.
    Más.

Tegnap este zétával zártam a napot, ma alig volt időm:
    Ilyen tempóban 1 hónap alatt lazán meglesz a full havoc. :D

És golim be van konfolva zétára, engámba alig jutott valami. Ma el kellett menekülnöm egy 1 irises goli elől, aki x2-vel lőtt. Szval kicsit feltuningoltam a vengát: xD

15. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Nos, facen valaki megkérdezte a DO facebook oldalán mikor lesz tesztszerver.(Az az nem is kérdezte , hanem mondta , hogy olvasta fórumon.)

Válasz: Thanks for your praise, we appreciate it. Unfortunately, there is no open beta planned for the next weeks.

Nos , hát akkor a hónapban nem lesz tesztszerver , sem új licit , meg még mit tudom én mi.
    Csak új küldetések.:)

Persze arról nem volt szó , hogy pont januárban lesz bent az új licit , vagy tesztszerver ..Hanem év elején.

16. lost

lost Fórum nagymestere

És ha teljesen pontosak akarunk lenni, jött egy olyan válasz is melyben egy angolul nem értő gyerek örült ennek. :D

Mikłós kedveli ezt.
  17. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Lehet nem olvasta el figyelmesen. De ehhez még fordító sem kell , hogy megértse.:D

18. lost

lost Fórum nagymestere

Hát ez van, mindenesetre nevettem rajta egyet steve-vel :D

19. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Hát dejó...
    De legalább lesznek új küldik :).

Utoljára szerkesztett: 8.1.14
  20. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Headed right into a tough fight, my defeat was close. Still 7 days to go.
    Most amúgy az új küldetések visszaszámlálást kezdte el?.:D