Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lost

lost Fórum nagymestere

Tg krampusz nem tartozik ebbe a kategóriába mint te, hogy csak így palázzon. Kr? Hát, meg kell mondjam "szuper erős" egy klán, egyetlen ember volt/van benne aki még erősnek is mondható(beck, akit kölcsön kértek a da-ból), a többiek csak 5-6-an összeállva keménykedtek benne. Legalábbis rajta kívül nem láttam benne nagy ellenfeleket sose.

Más: nem igaz már, hogy állandóan kidobál a fórum csináljanak már vele valamit, piszok idegesítő.

2. ✯Highlander✯

✯Highlander✯ Járnitanuló

Tg látom te is úgy itélkezel hogy nem ismersz. Nem, nem csak akkor palázok ha az erősek védenek. És szerintem kifejtettem az előző hsz.-ekben hogy én nem szoktam csetharcolni. Pláne nem olyanokkal akiknek a 8 általános sincs meg. Gondolom te azt az infót hallottad amit halott ismertetett veled. Őt meg Savior mert a ts megbeszélésen ő sem volt ott. Itt kerülnek a képbe a ferdítések. Gondolom azt mondta halott hogy azért küldtünk hadat mert erősnek képzeltük magunkat. Hát nem. Azért ment mert minden egyes attrocitás miatt ami a *KR* -t érte a pálamezőn hozzánk jött fel parancsolgatni, kioktatni, elmondani hogy mikor a kisklánba volt nem így mentek a dolgok. (Valójában egyszer volt csak igaza) Nagyon nagynak képzelte magát. Tehát azért ment a had hogy mostmár ne sírjon bármi történik palán. Simán lement volna a 10 nap ha nem kerülnek fel facebookra a ts-es képek. Ha nem hallottuk volna meg az amit savior maga mondott: Visszaküldjük (felbátorodva amiatt hogy 4 erősebb hajót sikerült beszerveznie a kr-be.) Itt telt be a pohár. Letelt a 10 nap ,visszaküldtük. (Eddigre minden erősebb kilépett a kr-ből) Halott, savior, voortex szintén kilépett a kr-ből. Pethy a Bond-bol. És kérdem én milyen klán az ahol a vezető tagok kilépnek? (Egyedül gall maradt de szerintem ő akkor se hagyná el a klánt ha egyedül lenne benne) És rosszul gondolod, nem vertük magunkat cseten se máshol. Senki nincs a klába aki csak akkor palázik ha nagyok megvédik.

3. Heló ennek van valami valóságalapja? 1:40-től drónok meg tech

4. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

És a klánja DTA :DDD
    Ez nagyon nagy x"D

5. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

Ez alapján azok akik velem egy szinten vannak, sose lesznek "fullosok" x"D

6. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Bocs iceman nem figyeltem hogy már te is kiraktad. :) De am egy másik videóban azt írja hogy 150 részes kapuból lehet majd a dróndiziket kapni...

Nagyon remélem hogy nem lesz ilyesmi...
    (ja most nézem nem is dróndizire írja a 150 gg-s kaput hanem drónformációra, de valaki aki tud angolul megmondhatná... :D)

7. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

Szia, semmi alapja nincs, nem terveznek új dróndesingt, ez egy fake videó.

Moldvix, KłŁŁER és Đαεmon kedveli ezt.
  8. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Ez egy nagy hülyeség. Ilyen biztos nem lesz. És semelyik vidiben se rakja be az új drón formációt,csak ott van a menüsorban.

Ilyent én is tudok... DO Private server. A drón designet,át színezte zölddé oszt azt a linket ki cserélte....

Ez egy baromság.

9. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

Az egyik gyerek a játékba azt mondta nekem hogy beszélt adminnal és az azt mondta neki hogy nem lessz aeg liciten.Régebben forumon azt irták h. lesz.
    Na most lesz vagy nem?

10. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

Vársz türelemmel és kiderül.... Ha hiszel benne, hogy lesz akkor ajánlom gyorsan kezdj el gyüjteni rá!!! ;) (személyes véleményem az aegist nem kapod meg 200-400 milla alatt biztos) ha ugy veszed az iris kerül 130 millába is. Akkor aegis mennyibe fog ott csorgadozni heti aukcion? x"D

11. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Angol fórumon is erről ment a vita. Meg még egy elég népszerű videós is kitette.

12. *isti258*

*isti258* Utánpótlás-írogató

Márciusra meglessz kb 600 milla ha nem elég akk max gyüjtök még kb 1 honapig azt lessz 1.5mrd-m
    Annyi meg biztos elég lesz rá
    am tervezem rá az elit dizit (szerintetek megéri?)

13. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Fordítás:
    -Új dróndizájn
    -Új tech(nem tom h mi az a higt,de sztem férreírták mert az high(magas) lenne...)
    -Új drónformáció
    -És a föntiek szerint új 150részes kapu

:D.

De sztem nem lesznek ilyenek :(.

14. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

Sziasztok, felesleges találgatni, fordítgatni, mint fentebb írtam (és ez hivatalos infó), semmi nem igaz a videóból, valaki szerkesztett egyet, köze nincs az újításokhoz. Fake videó.

15. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

FSB1500

Idéznék a Fórumszabályzatból, melyet ITT olvashatsz.

Általánosan tiltott tartalmak:
    Minden olyan tartalmat, ami az alábbi kategóriákba tartoznak a moderátorok és a játék adminisztrátorai a meglátásuk szerint azonnal törölhetnek vagy átszerkeszthetik.

"Botprogramokról történő beszélgetés, ezekre való utalás, azok reklámozása, vásárlásra történő buzdítás"
    Tehát ne folytasd ezt a témát.

16. 【●ρσητ●】

【●ρσητ●】 Junior szaki

Nem tudok belépni a karimba, azt írja error és kidob a BP oldalára. Onnan pedig nem tudok belépni mert az írja nincs ilyen nevű account. Elég idegesítő, nem tudom miért van. Remélem nem érzékelt semmiféle robotfelhasználót már megint, mert nem csináltam semmi szabályellenest.
    Nem tudok róla a supportra írni, ezért itt kérdezem: mit csináljak?

Illetve most dobott ki 4-5 perce a karimból.

Szerk: most megint beengedett. Remélem nem fogja ezt így váltogatni...

17. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Vagy valamit elnéztél a névben vagy jelszóban vagy ellopták. Más lehetőség nincs.

18. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

ok, megyek. 25 láda: 1 LF-4, 2 apis rész, 1 zeus rész.

19. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Van 40 kulcsom, arany ládából jól jön az LF4 vagy várjam meg vele az LF4 napot?

20. Ðiαмσиd

Ðiαмσиd Fórumelemző

tg? Jó most már, vagy megnézzük az accodat?