Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  igen azaz!
   
 2. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  és áruld el, mit szedsz éleslátás, tisztesség mint fogalom ellen? csak nem furamukit sírod vissza? jellemes egyén vagy kis cimbora :D
   
 3. xDDDDD-.-

  xDDDDD-.- Aktív író

  Nem sírok én vissza senkit, de Hu1 még mindig a legtisztább szerver akárhonnan nézed. Minden nemzetközi szerver tele van végtelen sepromos hajóval, ez tapasztalat, megjártam néhány szervert.
   
 4. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Vissza olvasva, Te a "csalók" jelenlétére hivatkoztál, a viszontválaszod ellenben a sepromos "gazdagokra" korlátozódott. Nem nagy okosságot igényel a több milliós készlet elérése amit több szerveren játszó profinak illene tudni. A lényeg, igenis vannak új és újabb a bénákat és játék nélkül gyarapodni szándékozó egyedeknek kitalált megoldások. Ahogy a bűnüldözésben, itt is a zsivány van helyzeti előnyben, mert Ő/Ők találják ki az elkövetés módját és technikáját, a bűnüldöző meg ballag utána, ha szerencse is mellé szegődik és az akarat is eltökélt, talán eredmény is lesz belőle.
   
 5. xDDDDD-.-

  xDDDDD-.- Aktív író

  Seprom bug = csalás.
  Igen tudom, senki nem mondta, hogy nem tudom...

  Viszont nem tudom, hogy te mit akarsz hibát keresni a mondandómban, hiszen én erre:
  válaszoltam ezt:
  Lényeg akkor is, hogy Hu1 még mindig a legtisztább szerver, a nemzetközi szervereket senki nem tekinti "magáénak", tehát magyar admin, nem fogja elkezdeni tisztítgatni pl. Egész Európa 1-et.
   
 6. Mislix

  Mislix Fórum bárója

 7. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Aktív író

  Sziasztok!

  Nemigazán tudom hogy ez szabályos-e de mivel engedte beváltani a kódokat igy gondolom az...

  Van egy lootboy.de nevű oldal ahol ha beregisztrálsz (facebookal tweeterrel vagy google+ -al) szerezhetsz bizonyos "lootcoin"-okat amiket ilyen kártya pakkokra lehet beváltani. A kártya pakkokban értelemszerűen kártyák vannak amik bizonyos játékokba adnak prémiumot meg tárgyakat. Igen, darkorbitba is: ezeknek 3 fajtája van, kicsi közepes és nagy. A közepes az 30 nap prémet, kb 20k x4-et, kb 5k rsb-t és 50 zöld kulcsot ad! a kicsi pajzs, sebesség generátorokat 7 nap prémet meg azt hiszem egy vengát, vagy ha megvan 10k urit ad, a nagyot nemtudom de nyilván 1 gólit meg cpu-kat.

  Lootcoint naponta kapsz 150-et és szerezhetsz ha az oldalon megnézel képregényeket (8 db van de gyorsan végig lehet lapozni őket) meg ha a kártya pakkokból a kártyákat amik nem kellenek bezúzod (fontos hogy ne kattints rá a kód megszerzésére mert akkor nem tudod bezúzni) mindegyik kártya után 100 lootcoint kapsz. Egy ilyen kártyapakk 2k lootcoinba kerül de ha veszel egyet akkor abban lesz még párszáz. Az hogy a darkorbitba kapj kártyát az nem 100% de én kaptam 2-t is, egy kicsit meg egy közepeset! Ha valaki regisztrálna esetleg annyit kérnék hogy közvetlen regisztráció után bedob egy olyat hogy kitől hallottál az oldalról, akkor megköszönném ha beirnátok hogy: Xandar
  Ezzel annyit nyernék hogy én is kapnék pár lootcoint :D

  Ráadásul kezdésnek ingyen nyithatsz egy pakkot úgyhogy lehet még benne do kártya is :D
   
  Utoljára szerkesztett: 15.7.17
 8. TAMÁS2503

  TAMÁS2503 Utánpótlás-írogató

  Hááát, ez az új event is késik, de már nem lep meg.
   
 9. *Deniel*

  *Deniel* Fórum-zöldfülű

  Helló
  Látom uj vagy mostanság az eventeket!(délután rakják be) vagy dél től!
  Ahogy meglesed pl lf4 nap is napkőzbétől van másnap délig kb

  Sztem mivel bevalotad idegen oldalrol származik a kód akor egy supportos levélbe irdle az usher id srb hogy elvegyék s igy nem kapsz bant mert be valótad! A becsületes vagy ők is rendesek!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.7.17
 10. -Đä$Í54-

  -Đä$Í54- Fórum-zöldfülű

  lf 4 nap mndig pontosan éjféltől éjfélig tart úgy, mint a zeus nap , szerveridő szerint.
   
 11. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Az eventeket mindig délután aktiválják,így ha valami balul sül el azonnal tudnak reagálni.Éjfélkor kétlem hogy még bentvan bárki is az irodában.
   
 12. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Aktív író


  Oké.. Először is tanulj meg irni.. és ezt nem piszkálás képen mondom, csak egy jó tanács.. Másodszor meg mivel a játék a beirt kóddal jóvá irta nekem a fenti dolgokat igy az még jobban bizonyitja hogy szabályos mivel ha én hasra ütés szerűen beirok egy kódot arra max annyit ir ki hogy helytelen kód, igy viszont ezeket a kódokat csak a fejlesztők iktathatták be a játékba... ennyi..
   
 13. pisi.pasz2

  pisi.pasz2 Utánpótlás-írogató

  Beszélgessünk és számolgassunk az új LF4-ekről :D

  Ár:
  • 400 logfile = 96k uri prémmel és kedvezménnyel
  • 350 érc amit cubiból szedsz (2 db/ 1 cubi) tehát 1 LF4-ért 175 cubit kell megölj
  • 160 érc amit kapuból szerezhetsz - 16 alpha/lambda = 160 érc (1 kapu 10 érccel számolva)
  • 300 érc napi küldikből - 1 küldi max 10db-ot ad szóval beletelik pár napba mire meglesz

  Tehát 45 LF4-hez PVP/PVE/HP :
  • 18.000 logfile = 4,3 milio uri (prém kedvezménnyel)
  • 7875 megölt cubi
  • 720 befejezett kapu (Alpha vagy lambda)
  • 150nap mire lesz elég érced amit küldiből kapsz egy darab lf4-hez

  most képzeld el hogy mind a 3 szettet össze akarod szedni:
  • 54.000 logfile = 12,9 milio uri (prém+kedvezménnyel)
  • 23.625 lelőtt cubi
  • 2160 befejezett kapu (Alpha vagy lambda)
  • kb 4 év mire küldiből elég ércet kapsz hogy megcsináld őket

  Asszem nem a játékosokkal van a gond amiért nem akarnak már ezzel játszani ... azért ez elég elborult
   
  tippmix2014, NumizN1 és Total1871 kedveli ezt.
 14. pisi.pasz2

  pisi.pasz2 Utánpótlás-írogató  Azért mert nem tudsz valamiről... az még nem illegális :DDD a Lootboy egy oldal ami erről szól, a kódokat pedig a Bigopint bocsájtotta rendelkezésükre ez is egyfajta promóció hogy több új player legyen....
   
  Žøđiåč™ kedveli ezt.
 15. Total1871

  Total1871 Junior szaki

  Igazán csinálhatnának valamit a kifagyós hibával is,mert elegem van,hogy még ggzni sem tudok a kliens futása alatt,mert kifagy. Arról ne is beszéljünk,ha pl csatában vagyok és el kell váltanom 1 másodpercre, akkor is kifagy.....
   
 16. tippmix2014

  tippmix2014 Utánpótlás-írogató

  Mire össze rakod a 45 LF-4et addigra meg van a 3,500 cubis küldid is, most mond hogy nem örülsz :D
  Egyébként bifenont tudom hogy lehet jobban szerezni mint cubiból, csak ki mész 5-2re a kis klánoddal petpukkoljátok az NPC-ket és hegyekben áll majd azon a ponton ahol petpukkoltok a bifenon mindenkinek.
   
 17. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Ezek nem az átlag játékosoknak vannak tervezgetve. De ne aggódjatok mert a 2020-as flash leállásra is készülnek ám itten! Bár mondjuk most is a szerók több mint 80% nagymamikból áll.
   
  Mislix kedveli ezt.
 18. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Aktív író

  ennyire tisztában lennének a pontrendszerrel?

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Vadász és IstvaN[swe] kedveli ezt.
 19. [EventHorizon]

  [EventHorizon] Fórum ismerője

  Udv, mostanság már megszokott jelenségnek számít ha egy hajo fojamatosann x-1 bázis térképre ugrál, így ugydontottem én is tesztelem ezt a uberprotegites kuldetést. Jopár probákozás után nemjártam sikerrel, hogy a titkos "???" térképre keruljek, így megnéztem azoknak a játékosoknak a videoikat akik már sikerrel jártak az elmult napokban-hetekben. Feltunt az egyik videoban, hogy "ugrás cpu-1" használnak én pedig elozoleg ugrás cpu-2 vel probálkosztam, így lecseréltem a kredites ugrás cpu-1re. A 3. ugrás cpu-1 használata kozben sikerult bekerulnom a titkos térképre. Bekerulés után a térkép also széle volt számomra kozelebb 1 emp használata után odaértem, itt szép számban voltak már legyengített uberprotegitek amiket elkesztem sorban leloni. Folyamatosan kozel a térkép szélén haladva elegendo uberprotegit találhato, és pár darab mindig érkezik így nem feltétlenul szukségse egy csomot ossze szedni kuldetéshez. Solace hajoban voltam, bekerulés után bisztonság kedvéért érdemes aktiválni egy energia transfert.

  Nincs garancia arra, hogy a kerdites ugrás cpu-1 hamarabb bekerulsz mint a 2-el. Ezt a kuldetés társítani kellene egy másik epic kuldetésell erre gondolok: pl: "Pilota teszteld az ugrás cpukat most az 1000.-ik tesztelésnél garantáltan bekerulsz a "???" titkos térképre..."
  így meglenne a kello motiválcio arra, hogy van miért csinálni, és ez csak a bekerulésre szolna a 250 darab uberprotegitet még mindig le kellene loni és tulélni a térképen, így sem lenne anyira konnyu.
  [​IMG]
   
 20. xDDDDD-.-

  xDDDDD-.- Aktív író

  02.08.2017 - 09:37[​IMG](150.000.000)
  [​IMG]
  02.08.2017 - 09:37[​IMG]Megrendelt bónusz: Domination Reoccuring Package Clan 1
  Ez megint azt jelenti, hogy a klánom első lett?:) Jól van nem lépek én innen ki, ingyen kapom a jutalmakat.:D
   

Az oldal megosztása