Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Üdv!
  Akkor kezdjük- a színezős hajó designok hasonlóan legyenek kezelhetőek mint a Pet "C" design . Az az a képesség design úgy legyen váltható mint a drón formáció , tehát a golinál a most külön álló hajóként kezelt designok kerüljenek vissza a régi szerinti helyükre . Itt értem a többi hajónál az elit változatokat is kezeljük ismét designnak. Lehet hogy a Venom furcsán fog kinézni pl. amerikai zászlóba csomagolva . ( de, aki megvette , ezért vette meg.)
  Mára ennyi.
   
 2. TheBeginning

  TheBeginning Járnitanuló

  1.) Ezt már több hónapja így van ami szerintem mindenkit zavar. Több hajó egymáson állva irtózatos színkavalkádot okoz. http://prntscr.com/gcz1mf

  2.) A GalaxyGate pörgetést kicsit fel lehetne gyorsítani mivel a hajam elhull míg lepörget 5-10 -et. 100-asnál néha úgy beáll, hogy frissíteni kell.
  3.) Lehet hogy csak én jártam így de a chat ablak el volt rakva és a gyors gombokat úgy is oda írta nem pedig a panelen érzékelte.

  4.) A P.E.T-et lehetne gyorsítani mert néha vissza kell menjek utána mert marad le szegényke. ( netlagg kizárva szélles sáv )

  5.) P.E.T kamikaze hamarabb robbanjon, néha akkor robban el mikor már az újra van töltve szinte félig.

  6.) Kapu ugrásnál van mikor a P.E.T ott ragad a kapuba.
   
 3. -.-[Starship]-.-

  -.-[Starship]-.- Utánpótlás-írogató

  Hétvége és lagg lagon nem bir mozdulni senki sehová int 10 en.... grat BP
   
 4. Ja.
  Én kettő dolognak örülnék.
  1. Vissza a régi rendszert hogy ne 1!!!! óráig tartson az átkonfigolás,mert a jelenlegi bohóckodás az aktív játéktól messze van.Szerény személyem esetében,ha eldurran az agyam a sok várakozástól,az eredmény hogy elmarad az aznapra tervezett játék.Lelombozó hogy pl. meló után játszok pár órát.A lelombozódás ott kezdődik hogy ja mégsem,mert nem tudok átkonfigolni ésszerű időkereten belül egyik nyamvadt hajóból a másikba.Ergo nem játszom.

  2. Régóta etetnek a porosodó cuccok felhasználása craftolás útján projektel.
  Hát amiket fel lehet használni ahhoz,az nem kőkori és nem poros...
  Ami szerintem felesleges azt már eladogattam,de mindig jön helyette másik ládákból.Nem gond majd eladom.
  Viszont jó lenne,ha eladhatnám a semmire sem használható 800 dróndizimet is.Irritál hogy mondjuk veszek duplázót eventekre,aztán a dobozok nem jól adnak,a "ja bocsi arra nem hat a duplázó" verzió is volt már,meg terror/vortex esetén a hármasával adott "DICSÁK ZŐD" meg egyéb olyan színek is megjelennek amit már női szem sem ismer fel.Értsd férfiként nekem van világos meg sötétbarna,míg női szemmel olyan nem létezik,de cserébe elsorol állathoz növényhez meg minden rákhoz kötött barna színeket.Miközben az én dimenzióm akkor is csak világos és sötét verziót jeleníti meg.
  Nekem a színes dróndizik csak szemétnek jelennek meg,legyenek beárazva és aki akarja eladja,aki meg nem az nem.Ennyi.

  Írom úgy hogy befejeztem az aktív játékot.Ha valami megvalósult már ezekből(amit erősen kétlek),tudjátok be ennek.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.8.17
 5. hídember

  hídember Utánpótlás-írogató

  A régi rendszert tényleg jó lenne vissza kapni,a régi hangárral együtt,amikor még nem különálló hajókként voltak kezelve a dizik! És valóban,tényleg irritáló az hogy egy konfizás 10x több időt vesz igénybe mint régen...az ember mire végez elmegy a kedve az egésztől.
  És nem lenne hátrány eladni a felesleges drón diziket sem..vagy legalább valami képességgel felruházni őket hogy ne feleslegesen legyenek a hangárban porfogónak,mert oké hogy "szépek"..de semmire sem valók.
  De azt sem akarom elhinni hogy ennyien panaszkodnak a játékra,és mégsem tesznek ellene semmit. Egyszerűen katasztrófa lett az egész. Ez a sok felesleges újítás,bug..stb szétszedte az egész játékot,és az évek alatt itt kialakult baráti kapcsolatok többségét is is,hiszen rengetegen pont az ilyen dolgok miatt unták meg a játékot.
   
 6. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  szia!
  állítólag most ezért szervezték össze ezt a csapatot akik segítenek tesztelni . (halkan megjegyzem eddig semmi különleges megjegyzés nem érkezett a csoportba ) kíváncsian várom mi lesz ebből , egyenlőre ez az oka az újbóli megjelenésemnek .
   
 7. {SpacePrince}

  {SpacePrince} Járnitanuló

  Valaki világosítson már fel, hogy miért ilyen iszonyat lassú int5. Majd 2-3 percig tölt csak az oldal...
   
 8. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Hali. Először is örülök, hogy látlak posztolni Broken, azt hittem, távoztál.
  Hagyjuk az ismert hibákat, ok. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ami a felesleg cuccok szétszerelését, eladását illeti.
  Lehetőleg finomítani kéne a petet, hogy ne kelljen alkalmasint rálökni a felszedendő cuccra. A pet szép színes dizijei kapjanak valamilyen funkciót, képességet.
  A csalók fényévekkel járnak a BP előtt úgy tűnik, mert évek óta bejegyzett hajókat látok (-tunk) amik gond nélkül mennek.
  Eszembe jutott, az egy játék reklámja még a csapon is folyik (W.o.T.), miközben a BP játékai, így a Do sehol sincs reklámozva, max a szájhagyomány útján terjed, ami most nem éppen pozitívan jön le. Rákerestem egy most kezdett hajóra, 168.000.-ik helyen sorolja, közben játszunk Hu1-en vagy 800-an max.... Szombaton (!) úgy "sétálok" a mappokon, hogy senki nem jön szembe 30 percig, 's ez senkinek nem jó.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.8.17
 9. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Úgy látom , az aktivitás ennyi. Mint a játékban. :)
  További ötletem.
  Ne attól legyen nehezebb az alfánál a béta és a gamma hogy nagyobb a lagg , amikor 5-nél több npc van jelen harc közben.
  A csillag kapuk nehézségi szintje legyen alfától ómegáig fokozatosan nehéz.
  Jelenleg a ha jobban körülnézünk sok hajó szaladgál herkules és havoccal de még az alfát nem rakta ki. Ez gyakorlatilag nem lenne baj, de ez is jelzi hogy könnyebb és nagyobb az eredménye. A kronos kapunak nagyobb becsületet adnék . Most túlzás nélkül kb 50-nél járok de csak a játék kedvéért, hiszen nem ad semmit.
   
 10. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Haladó

  Az is jó ötlet lenne hogy lf4 napon 300 zöld kulcsból ne csak 3db lf4-et adjon...
   
 11. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  107 kulcsból eddig 44 ládát használtam fel és 2 lf4em lett.
   
 12. *¤Venom¤*

  *¤Venom¤* Fórum-zöldfülű

  Én legutob lf4 napon 400 kulcsbol egyet se szedtem fel :(