Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Az nem azt jelenti , hogy lesz tesztszerver. De amúgy majd szerdán lesz ilyen .

2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Ha sikerül lelőnöd a devor-t mielőtt a kis npc-k jönnének, szólj kérlek, mert nekem nem sikerült a teszt acc-kal.

lost és Đαεmon kedveli ezt.
  3. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

Majd kérhetek rola 1 video linket? :)
    10 sec vagy mennyi van 2 hullám között és most fel izgattad a lelki viláááágom :) :D :D :D :D

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nem, meghaltam a niteknél (befagytam), és gondoltam lelövöm a linek előtt, és ez 5k élet híjján sikerült. 30-35k-t ütök golival npc-be.

Tesztaccal sztem lazán meglett volna.

5. Pixie-DO-HU1

Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

Mondom 1 video és ha meg csinálod, akkor emelem kalapom! :)

6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Megcsinálom 1 hónap múlva, kicsit erősebb leszek. Veszek dmg boostert, sepi, enforcer stb.. :D

7. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Tényleg nagyon ütös az új lógo,am be lehet lépni a reloaded oldalról is :).
    Már várom :D.

8. [​IMG]

lost kedveli ezt.
  9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nájsz. 10. havocod megvan?

10. Kösz , hát persze hogy megvan ;)

11. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Grat :).
    Am én meg 54helyet mentem előre a ranglistán :D.

12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

3,762 >>> 3,708 ??? :D

13. EnE

EnE Járnitanuló

Én anó lelőttem volt,persze akkoriban még 1000 vagy 2000 volt a sebzése már nem tudom pontosan. Nem sok semmi történt :D Befejeződött kapu azt ennyi. Emlékszem mindent kipróbáltunk hogy hogy adja jobban havoc-ot de khm semmi. :D Mert akkor sem adott....

14. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

1863>>>1809 :D.
    http://hu1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6dMwX&profileCheck=IZftZ&lang=hu :).
    Am mingy főhadnagy :).

ui:Kaptál 20000 UCB-100 típusú lézerlőszert.Sikeresen kiálltad a(z) „Hétpecsétes titok” küldetést.Kaptál 6,000,000 tapasztalatpontot.Kaptál 2,000 uridiumot.Kaptál 6,000,000 kreditet.Kaptál 60000 becsületpontot.
    12.01.2014 - 21:23[​IMG]Kitüntetés megszerezve: Körutazás
    Sikeresen kiálltad a(z) „Idegen területek” küldetést.
    Kaptál 3,000,000 tapasztalatpontot.
    Kaptál 1,000 uridiumot.
    Kaptál 3,000,000 kreditet.
    Kaptál 30000 becsületpontot.

:D

Utoljára szerkesztett: 12.1.14
  15. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Hát,teszt szerver,sztem majd csak a holnapi kezdődő hét után lesz. Vagy is hó végén...
    Bár,teszt sztem az új küldikről lesz...

16. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Az küldik szerdán kerülnek be. A tesztszerver majd új aukció miatt lesz.

17. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Ja,meg az aukcióról...
    Ezért is csiánálom rohamosan a küldiket :).

ui:Kaptál 30000 UCB-100 típusú lézerlőszert.Sikeresen kiálltad a(z) „Streunerek a túloldalon” küldetést.Kaptál 6,000,400 tapasztalatpontot.Kaptál 4,001 uridiumot.Kaptál 6,000,400 kreditet.Kaptál 60002 becsületpontot.

össz.:50k x4,15milla tp,150k becs,7k uri,15milla kredit.
    van:223mila tp,850k becsi,22k uri,50milla kredit :p.

18. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Nem hivatalos... Hát,személy szerint nem örülök hogy ha be kerül az aegis. Akkor miért vettem meg igazi pénzért? Kicsit pipa vagyok ezért....

19. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

De a hét közepén kerülnek be az új küldetések.
    Facen is visszaszámoltak azaz szerdán.

20. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Sziasztok, ugy látom az "uj kuldetés" végett a kituntetéseknél is változások lettek!
    Aáltalános kituntetések - ujra ossze kell gyujteni a Tp kituntetéseket, amik még nem voltak meg. Gyujtésnél- a kredit kituntetéseket kell ujra megszerezni.

Amiket ki lehetett tenni mint "Cím" eltuntek a listárol!
    Azért akinek már megvolt a Megvilágosdás cím (10 Mrd. Tp) ujra ossze gyujteni érdekes lessz...(nekem még nincs meg)
    remélem az uj kuldetések kiváloan adnak majd tp- pontokat! :D

...javítok, miután ujra visszaléptem játékba és npc-t lottem, folyamatosan ujra jováírta mind kredit-tp, kituntetéseket amik már 1x megvoltak! :oops: :cool:

Utoljára szerkesztett: 13.1.14