Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 23.01.2014 - 20:06[​IMG]Lelőtted -x«†»∑ŁłŤVΛÐĂ$Ž«†»x- (EIC) űrpilóta hajóját.
    hehe :)

2. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Hát végig x4-el lőtt ő is de mind1 -.-....

3. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Jaja tdm :)

4. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Akkor még gázabb... :D:D

5. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

A lényeg nem azon van hogy lelőtt egy Fair klánost, hanem vesd össze kettejük hajóját, illetve felszereltségét...
    Ha tényleg igaz amit írt akkor Gratula!
    Ám megjegyezném, hogy ezt nem biztos jó ötlet volt ide bemásolnod...

6. .O.M.E.N.

.O.M.E.N. Járnitanuló

nem rolad irtam beni én a saját megbizosra irtam töled elviselem ha lövöd a bosslonom vagy bármelyik npcémet de azt nem viselem el hangsulyozam, hogy saját meg bizos ki lö mert neki az a npcé kell ezen akadok ki néha de nagyon.

7. oroszrulett

oroszrulett Utánpótlás-írogató

Lelőtted, és akkor mi van?
    NPC-zéshez nem hiszem, hogy volt rajta kavics, stb. Mindegy, lelőtted, de nem kellene kirakosgatni az ilyeneket, ez csak szítja a haragot, ami neked hamarabb lesz rossz, mint nekünk. Nem fenyegetek, ne érts félre, csak szólok, lehet csöndben is lelőni minket.

8. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Mért kell lehurrogni? Én is bemásolnám a helyében. :D

9. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Ja,de neki :D.

10. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

naná! :D Kb mióta skandin játszom, mindig van rajtam legalább promi. 900 uri egy küldés, x2-vel kb 1,5-2 óra amíg ellövöm, lazán összejön a kövi küldés. Szerettem amikor a kis ellen betámad, hogy npc-zek, és visszalövök promis x4-gyel.. :D

Bázisvédés volt, célkeresztes mellémjön, elkezdi lőni a cubimat, cubi után kapott egy 106k-s x4-rsb kombót (vengán voltam).. 1 hónapja 9 lf-3-am volt 9 b-02-m meg full meghajtóm, semmi több.. és azóta sem rendeltem urit. :p

Nem mondom, én sem vagyok túl izmos, de szeretem látni, ha fejlődök.

És vadász, neekd üzenem, hogy egy olyan hajóval skandin SENKIT nem tudnál lelőni, még ha se kavicsa se x4-e nincs.. :D
    hehehe

11. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

TG,valaki itt g*** kemény. :rolleyes:

beni*59* kedveli ezt.
  12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

:D Erős az nem, de kemény.. :p

De amit írtam, igaz, idejönne a mi szerverünkre, ahol alig akad elvétve 1-2 flax drón a szerveren... :cool:o_O

13. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Bár ettől a szerver sokak szemében nem kemény lesz, hanem borzalmas, hogyha már el sem lehet kezdeni egy hajót. Kivéve természetesen, ha a 8 irist küldetésben kapod meg az első percekben, akkor értem, de így... nem valami csábító.

14. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

Még az a szerencse hogy ez nem a Skandi fórum :D Kapnánk a fejünkre.

Ha valaki nem tud játszani az jöhet akárhonnan, le fog esni.
    A tapasztalat az évek során szerezhető meg, nem a Skandi, vagy az Amerika szerveren árulják...
    Lehet valakinek full hajója, ha össze vissza nyomkod mindent harc közben. A szerverünkön nem egy nagy neves szerverről érkező emberke mászkerál full hajóval, aztán 9 drónos hajók küldik őket javítani...:) "Hajót (vehetsz), de tudást nem!"

-¤Matrix¤- kedveli ezt.
  15. lost

lost Fórum nagymestere

Azért az ilyen nem becsületes harccal kivívott lelövéseket én nem másolgatnám, mert hamar kaphat érte az ember háborút.

oroszrulett kedveli ezt.
  16. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

Erre utaltam azzal, hogy nem biztos jó ötlet másolgatni...

17. Mut®

Mut® Utánpótlás-írogató

Emberek ami engem nagyonérdekelne az az, hogy a "Cubicon Temető" vagy ahogy többen ismerik a bizonyos "???" map még bennt van-e a játékban? Került mostanság valaki oda?

18. Én még az előző kliensben voltam bent 3mpet aztán lassító, bumm dobozt nem sikerült felvenni de ha nagyon akarsz valamit próbáld lightingal spearral + petes szedő esetleg citadel mert annak a gyorsítós képessége is leszedi a lassítót de szerintem azt lehagyják a protik, utánna kell nézni :)
    és egy emp-el is tudsz nyerni pár másodpercet.

Utoljára szerkesztett: 23.1.14
  19. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

Ha jól értesültem még létezik a map, viszont nincs ott semmi, nincsenek már dobozok stb... Én amúgy citadellel mennék 50% újratöltés boosterrel :D A lassító rakétát, aknát, saboteurt stb kiiktatja az utánégetés képesség...

20. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

23.01.2014 - 23:00[​IMG]Megnyert licit: Iris
    :)
    Ha lett volna javítóm akkor már full iris lennék :/.