Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Szia! Ja, nem gondolom, hogy ezzel kínáljam meg a supportot, úgyse értenek hozzá, max kidumálják valamivel. Csak "érdekes".

SPILLER2 kedveli ezt.
  2. Risus

Risus Fórumlakó

A problémád egyedi, ebben a supporton kívül más nem tud segíteni. Sem játékos, sem fórum mod, sem a lejáratás. :rolleyes:

Én először tennék egy próbát supporton azért. ;)

NumizN1 kedveli ezt.
  3. Ez a probléma sajnos már régóta van.
    Nem egyedi a gond,mert páran már tapasztaltuk.

4. Risus

Risus Fórumlakó

Ha nem egyedi, akkor is rövid úton neked segíteni, hosszabb távon jelenteni tudják. Sajnos ennyi a lehetőség, de az egyéni probléma megoldása mégsem hangzik rosszul.

5. Őőőő,izé,hónapok óta van.

NumizN1 kedveli ezt.
  6. Risus

Risus Fórumlakó

Nem mi döntjük el, mikor mit javítanak és mit nem. Mi jelenteni tudjuk, illetve egyéni problémaként hajónként javítani ha olyan a probléma. De ezt meg is teszik a supporton. :)

7. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Minden tiszteletem Neked Risus Mester, de lejáratás gondolata nélkül elmondom: másfél hónapig leveleztünk a supporttal, éppen egy ilyen booster csomag kapcsán, mikor is a bank átutalta a kívánt összeget, én viszont nem kaptam meg azt. 100 féle képen kellett bizonyít(gat)nom, hogy kifizettem és a vége az lett kaptam pár ezer urit "rendszer jóváírás" néven, mert nem találtak semmi hibát és a végén ezzel le is zárták az egészet. Addig több tízezer urit költöttem BO2 boosterekre, ha konkrétan átszámolom a rendelés értékét kb 300 ezret. Tehát bocs ha úgy gondolom maréknyi ember, ezer üzenettel elárasztva a supporton nem igazán segít(het). :cool:

Lanselott kedveli ezt.
  8. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Risus,minden mellék gondolat nélkül,csak pár tény. Pár hónapja írtam itt fórumon,ugyanerről a problémáról,akkor még Kyrus válaszolt a sokadik bejegyzésre,Ő is mondta irjak Suportra. Ott meg kimagyarázták a megosztó boosterekkel stb,pedig nem is voltam akkor klántag,vagyis semmi ilyen nem zavarhatott be......Ez igenis létező probléma,de igen régen nem csinál vele senki semmit,a magam részéről már belenyugodtam.....
    Még annyit tennék hozzá,hogy lehet szubjektív észrevétel,de nagyjából azóta,amióta a PEt újabban fejleszthető 20 as szintig,ugyanakkor szerintem le is lett ismét butitva.....Hogy miért gondolom? Mondjuk azért,mert gyűjtő üzemmódban bemegyek vele egy régebbi harc szinhelyére,ahol ugye relativ kis helyen,sok felvehető doboz van. Felvesz 3-at és odajön a hajó mellé,amig én felszedem a többit,és nem egyedi eset. Ugyan igy viselkedik ha nyersanyagot gyűjtenék,pl Palládiumot....Lassan oda jutok,nem éri meg bekapcsolni.....

Utoljára szerkesztett: 14.1.18
    SPILLER2 és NumizN1 kedveli ezt.
  9. Risus

Risus Fórumlakó

Sziasztok!

Rendben, értem. De szeretném ha látnátok, hogy a support valóban segíteni szeretne rajtatok minden esetben. Nem elhajt ezzel/azzal, hanem szerinte az lehet a megoldás. Ha nem az, válaszoljatok, csevegjetek tovább, amíg találtok rá megoldást (akár azt, hogy jelenleg hibás a játék, mert ez is visszajelzés). De sajnos a játékhibákkal kapcsolatban mi is csak annyit tehetünk, hogy jelentjük és várjuk, hogy kijavítsák. Addig pedig a support, manuálisan, a neki megadott eszközökkel megteszi amit tud a játékosok segítésére.

10. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Aha, admin vagyok, már régóta. :D

Ennyire ritkán értenék egyet valamit egy moddal? :D Ajaj. Ti sem járnátok jól, adminterror lenne itt, tudjátok mennyire vagyok toleráns. :D
    (Ettől függetlenül, Lanselott, ha összeveszünk, kiraklak a játékból! :D)

(megj.: kéretik az iróniát helyén kezelni, még mielőtt repülnék én is innen)

$ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
  11. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

$ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

Kellene ide fórumra egy facepalm emoji is.:rolleyes:

12. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

A probléma nem egyedi, nekem már 2x jóváírták a megosztókat, most ismét eltűnt az életerő és a pajzs bosterem a sebzést meghagyta. kb sok nap tűnt el mindkettőből és azért az nem kevés óra

13. Risus

Risus Fórumlakó

Valóban zavaró, de jelenleg ezzel a módszerrel - egyesével, utólag jóváírva - tudjuk megoldani a problémát. Ezért írjon supportra akinek ilyen problémája van.
    Remélhetőleg a közeljövőben kijavítják.

14. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Oké. Írtam a supportra. Az eredményt megosztom majd Veletek.

15. Szia. Kissé elavult ez:
    Ismertető: Boosterek
    Megosztó boostert kaphatsz kapuból? Vagy bárhonnan máshonnan? Vagy csak venni lehet?
    Más. Nevet a fórumba lehet változtatni? Ha igen, hogyan?

16. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Igen sajnos még nem értem el addig, dolgozunk rajta folyamatosan. :) Csak venni tudod jelenleg. Uridiumért vagy pénzért. (Illetve kaphatod küldiből vagy naptárból)

Fórumban jelenleg egyszer tudsz nevet változtatni/választani, első belépéskor.

17. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Látható az igyekezeted a rendrakásra, csak így tovább. Közben legalább türelmesen beszélgetsz velünk ;):D.

18. Köszi a válaszokat! Kitartást a rendezéshez!

NumizN1 és Risus kedveli ezt.
  19. YourDead

YourDead Junior szaki

Emberek!

Sokat látom hogy valaki zsörtölődik chaten hogy valaki lelőtte... ez teljesen normális dolog, hiszen ha már vagy 6-odszorra szakítják félbe azt amin dolgozol éppen, akkor az tudom hogy nagyon idegesítő tud lenni. A mostani divat az, hogy kubiról ugranak rá a kiszemeltjükre a támadók... ezt sokan nem is érzik igazságosnak, illetve csalónak és egyéb kisípolható jelzővel illetik a másikat és teleírják a chatet mindenféle kakaskodással, ami odáig is elfajulhat hogy report/bann lesz a vége. Na ilyenkor vágja földhöz a képernyőt a gamer!
    Én erről annyit mondanék hogy a "szemét" kifejezéssel egyetértek, mert az előbb leírt taktika piszkosul mocsok módszer. A "csaló"-val viszont nem (ha csak nem bottal követte el a merényletet az ellenfél)! Ugyanis ha belegondolunk, minden ami a játékban megcsinálható (értsd: nem szabályrendszerbe ütköző), az nem csalás. És igen, szemét dolog, de semmilyen szabály nem tiltja a fentebb leírt módon való pusztítást. De ez nem csak erre az esetre vonatkozik, hanem például arra is ha álcából kibukkanó falka RSB-fényei után azonnal durran valaki. Olyankor lehet mondani hogy ez nem ér, meg hogy ha annyira jónak képzelitek magatokat akkor miért nem más játékosokkal kezdtek ki? Hát azért mert 35 RSB-je ugyan fogy mindenkinek, de 1 instant kill is jár hozzá. A botosok meg süllyedjenek el a Föld mélyére meg ahova gondolom őket! Tehát ha ilyen helyzet van, menj el pallázni vagy dobozolni egy fél órát, vagy vegyél fel egy küldit ami nagyon könnyű és csináld azt más térképen, így több lesz az uri/palla is egy kicsit, és mire visszamész lehet hogy nem lesz már ki lelőjön a térképen. Ezekkel a helyzetekkel sajnos nem tudsz mit kezdeni, de te is lehetsz mocsok a játékban, visszaadhatod nekik, elvégre szabályos ugye?

Utoljára szerkesztett: 4.2.18
    SPILLER2 kedveli ezt.
  20. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

A "csaló"-val viszont nem (ha csak nem bottal követte el a merényletet az ellenfél)!

NOS... ez rettentő okos gondolat! VISZONT!

ha még csak, tételezzük fel- nem is "CSALÁSSAL jelölt ki".. attól még hemzseg a játék az olyan "játékosoktól" akik CSALÁSSAL SZEDTÉK FULLOSRA magukat.. ohohohohohohooo de még mennyi ilyen van! és ezek a leghangosabb kimagyarázók, HAZUDOZÓK!

a palládiumról... a leghaszontalanabb, legsuttyóbb játékmechanika, ami csak létezhet! kezdve azzal, hogy egy ELEVE PVP játékban, miért is kellene egy olyan nyersanyagot gyűjteni, egy olyan helyen, ahol a pajzserőd fogy...(tudom, hogy már nem) az álcád megszűnik.. az NPC-k sem saimonok, vagy mordonok... hanem sokkal -irritálóbbak-. szóval 1db extra energiáért gyűjtögetsz 15 palládiumot.(tudom van kedvezményes váltás) ha megtámad valaki, mert ugye ez egy pvp játék... elmenekülni nem tudsz, ha el is menekülnél, ott van az aknamező... amit a mai napig nem tudok hova tenni, hogy mi a bánatos péknek a lovának.... ja... haverkodjak hazudozó, beszélni- írni nem tudó, értelmezve olvasni nem tudó egyedekkel?!(óóó de mennyi ilyen van itt) attól még magamnak kell "klikkelgetni" a paládiumért... aki meg azért jön oda, hogy lelőjön, az le is fog lőni. hiába vagyunk ott hatan, vagy száztizenketten. én nem tudom... de rettentő kíváncsi lennék, mennyi palládiumot kell összeklattyintgatni, hogy 1 (EGY) kaput kirakj belőle... (jó, nyilván nem az alfa kapura -gondolok-)
    szóval, rettentő IZGALMAS és FRENETIKUS élmény palládiumot gyűjtögetni (sértegetés nélkül nem lehet KONKRÉTAN érvelni....: | : \ ), időmilliomosoknak, és autistáknak max. én azt hiszem egyszer szedtem tele a prémiumos goli rakteret 4000 palládiummal. úgy, hogy közben 7szer lőttek le. 8 szor kellett visszamásznom. majd elindulva.. 4-4 ről ismét 5-2 re..... hm.... fantasztikus játékélmény volt!! nem- NAGYON NEM! ja és akkor azt halkan megjegyezném, hogy a belőle kapott extra energiából, talán adott 4 egész darab ZÉTA kapurészt.. nos, ha gyűjtögetős játékkal akarok játszani, akkor őőőő....-, hogy ne legyek szabály ellenes, a szintén bigpoint-os farmerámát tudom csak "reklámozni".... mit reklámozni, PÉLDÁNAK felhozni. és ugye az alma és a körte tipikus esete áll fent.

egyes játékosok napi szinten CSAK KAPUZNAK! hahahhahahahahahahhahahaaahahaaa meg írja a cseten, hogy a 9. gamma kaput csinálja aznap.. mindezt CSAKIS RENDELÉSSEL. aha aha aha aha aha..

Utoljára szerkesztett: 15.1.18
    Mislix, Lanselott, Vadász és még 1 ember kedveli ezt.