Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Mi van? Új "nevezd át az űrhajód" event van? Soha nem láttam még ennyi új névvel rendelkező fullos hajót... :/ A pörgetősök rájöttek,hogy ennyi volt a kánaán és nevet váltottak,mint ha mi sem történt volna?
   
  Lanselott kedveli ezt.
 2. Sanya

  Sanya Utánpótlás-írogató

  Ne dicsekedj hogy Te be tudtál lépni. Nekem csak kapuugrásig ment. :)
   
 3. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  :D :D :D Nekem meglepően jó most,bár nem szokott gondom lenni,max laggol néha.... Viszont tényleg csak alig 1-2 ismerős hajót látok,a többi mind vagy új,vagy pervollal van mosva....

  Szerintem próbáld meg butított opera böngivel,az elmúlt 2 év alatt talán 1-2 olyan alkalom volt,hogy nem tudtam belépni,de akkor is szokásukhoz híven szerencsétlenkedtek a szerverekkel,eventel..... Csak a reklám és nyomon követés blokkoló van bekapcsolva,még sütiket sem szoktam törölgetni :)
   
  Utoljára szerkesztett: 15.12.20
  Sanya kedveli ezt.
 4. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  BUÉK Mindenkinek bármelyik szerón is játszik!:):D
   
  kampo és Lanselott kedveli ezt.
 5. Manuska

  Manuska Utánpótlás-írogató

  BUÉK mindenkinek :) 2020 the end of the game :) (már ha így helyes :D)
   
 6. Röné

  Röné Fórum-zöldfülű

  potyolek játékost nem lehetne kizárni? mindenkit csalással vádol és személyeskedik
   
  100mitter kedveli ezt.
 7. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Röné ...:) potyoleket régről ismerem. Régen is szidta a botosokat, meg a különbözö segédprogisokat, akiknek "mi" átlagosan játszó emberek csak agyaggalambok vagyunk. Lehet hogy épp olyasvalakire mondott valamit akire nem illik a csaló elnevezés... de lássuk be amikor felnézek játszani és x-7 es mappon kb 20 ember lonozik automatán max 2 pedig azokat lödözi le, akkor nincs miről beszélni. 10 éve játszok a játékkal, én már nem szidok senkit mert értelmetlen, amig lesz kiskapu ki is lesz használva. Tedd amit én : még a chet-et se olvasd, mert értelmetlen :) .
   
 8. ukmukfukpuk

  ukmukfukpuk Fórum-zöldfülű

  Valaki tud valamit, hogy havi ranglistából 2. hónapja miért nem kapunk jutalmakat?
   
 9. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, a havi ranglista jutalmainak kiosztása el lett napolva amíg nem azonosítják az összes küldetésduplázó bugkihasználót. Mivel erősen megdobta a pontokat.
   
 10. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Touché! :) Még a végén lesz ebből valami.....
   
 11. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Az idegbaj elkap, mi lenne ha ezt a *** klienst végre javitaná a staff???? Marha jó hogy ugrasz egy kaput Zétában erre kifagy, a másik küldizés közben ugrasz kaput többet belépni se lehet. Nem csillogó villiógó szir-**** diziket meg értelmetlen semmire nem jó marhaságokat kéne beletenni hanem a meglévőt kijavitani egyenlőre. :( Nem mindenki ér rá napi 18 órát a gép elött üllni, és várni a csodát, a csalók hogy a bánatba nem fagytak ki soha? Hogy tudtak napi 24 órát lövöldözni? A bot program készitőnek kéne adni a fejlesztői részleget, dupla füzetéssel.
   
 12. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Jeleztem a problémát a sup felé, bár ne tettem volna, mert a válasz a "nesze semmi, fogd meg jól!" kategóriába sorolható. Nem bántom én a válasz küldőjét a Ctrl+V tartalomért, hiszen Leeroy jóvoltából tudjuk és ismerjük kiszolgáltatottságukat. Levélben írt "...a problémát az illetékes osztály felé továbbítottuk..." mondatrész egy jól működő vállalat/cég esetében elfogadható, de ... :( Egyetértek Apofisz soraival, a sok bot erdőt termett, így valóban érdemes lenne egy "ERDŐGAZDÁLKODÓRA" bízni a fejlesztést és működtetést.
   
 13. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Anita 30 ,nem szerteném elvenni a lelkesedésed de addig amig naponta 20-50helyet tudok visszaesni a rangsorpontban,mondhatni aktiv játékkal-napi küldik meg kapuk,addig én nem hiszek a mesékben.....Ha Te igen,irigyellek :)
   
  mackocska2 kedveli ezt.
 14. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Nem a mesékben hiszek,hanem abban,hogy legalább már nekiálltak tenni valamit a botosok ellen..... Minden nap ránézek a bannoltak listájára,van 1-2 ismerős név már rajta a szerverünkről....viszont még mindig hiányoznak róla a köztudottan full botosok......de talán majd ......bár szerintem ügyesebben csinálják,így nem valószínű....
   
  Lanselott, _Tavo_Mex és mackocska2 kedveli ezt.
 15. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Mi számít okosnak? :D 2010-ben kezdtem, majd kb 3. éve azt mondtam, hogy na jó elég. Olyan szerveren játszottam ahol alapból kevés játékos volt, ami természetesen az elején fejlődés szempontjából isteni volt. Majd ezen kevés játékosok nagy része is átváltott a programokra. Lehet most nem lesz népszerű amit most írok...de bumm...a gyűjtögetőssel még kevésbé volt problémám...hiszem az játszani nem tanítja meg az embert, kényelmessé teszi a fejlődést... viszont akik harci progikat használtak...na azoktól kiment a hajam.

  Most az ünnepek alatt visszanéztem, szerverösszevonás miatt játékos már van, viszont eskü lassan egy npct nem tudok lelőni mert mint automatába tolja :D és bár keveset játszom, de vannak nevek akiket nonstop fent látom :eek: "jó hogy ennyi idejük van" :D Egy két csatához is volt szerencsém, bár a hajóm le van maradva mint a borravaló,úgyhogy inkább csak küldö/kapu fejlesztés megy, de néha elmegyek egy kőrre és pozitívomként könyvelem el, hogy eddig mindegyik csatám (ami persze nem egyoldalu ;)) az olyan volt amilyennek lennie kell, és több volt az olyan ahol én kerültem ki győztesen. Viszont van ami nem változik :D órák óta nem tudok belépni :D
   
 16. ***rebeka

  ***rebeka Fórum-zöldfülű

  2 hajóm ragadt eventkapuban
   
  mackocska2 kedveli ezt.
 17. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Próbálj meg X-1 vagy X-8 lévő hajódba belépni és onnan hajót váltani.
   
 18. ***rebeka

  ***rebeka Fórum-zöldfülű

  azért van 2 hajó bent, mert az egyik megsemmisült és tudtam váltani. A 2. még aktiv, nem lehet váltani
   
 19. ***rebeka

  ***rebeka Fórum-zöldfülű

  na sikerüüült:). Mostmár 3 van bent, minek mentem 3-x is?:(
   
 20. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Van aki emlékezik még az első köreidre :D [√ØBH] Jó egészséget és kevés bosszankodást!
   

Az oldal megosztása