Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Egy tipp hogy ne kelljen mindig körbejárnotok a térképeket pallázásnál. Legyen egy hajód 5-2 bázison és mikor teli a raktér pallával kijelentkezel és átlépsz a másik hajóba és leadod. Igen nagyon unalmas ez a sok grindolás/farmolás az extra energiákért és fárasztó is. Főlleg ha eszembe jut hogy ismerős mutatta hogy 1 nap alatt a nagymuter mennyi GG szedett neki... nem is csoda ha ő kirak 7-8 kaput akárcsak heti szinten én meg max 1-2őt. Na ez az elkeserítő! Mert nehogy azt higgyétek hogy urit fog az ilyen játékos rendelni amikor az "ingyen" jön neki.

tg90000_2, SPILLER2, .deder. és még 1 ember kedveli ezt.
  2. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Jól mondod! Nekem minden térképen van 1-1 hajóm (32), bárhova betudok lépni csak álcát eszik (mert avval lépek ki), az aktív hajómat pedig oda cserélem ha ott akarok valamit. De a pala leadáshoz nem kell csere csak ismét kilépés , a másikkal vissza . Ezekbe a hajókba nem kell semmi csak álca!

tg90000_2 és SPILLER2 kedveli ezt.
  3. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ezekbe a hajókba nem kell semmi csak álca![/QUOTE]
    Szia,áruld el,ha csak arra használod,hogy eladd pl a Palládiumot,akkor minek hozzá az álca? Nekem is van benn hajóm 5-2 n ,pont az eladás miatt,de soha nem volt rajta álca,és semmi gondom nem volt eddig vele,ezért nem értem.....Ha a Palládium szedésre gondoltál,akkor sem értem,mert ahogy bemész a "felhőbe" ahol a Palládium van,megszűnik az álca,semmi értelme.....

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Szerintem a többi hajóra gondolt, a többi térképen. ;)

5. .deder.

Szia,áruld el,ha csak arra használod,hogy eladd pl a Palládiumot,akkor minek hozzá az álca? Nekem is van benn hajóm 5-2 n ,pont az eladás miatt,de soha nem volt rajta álca,és semmi gondom nem volt eddig vele,ezért nem értem.....Ha a Palládium szedésre gondoltál,akkor sem értem,mert ahogy bemész a "felhőbe" ahol a Palládium van,megszűnik az álca,semmi értelme.....[/QUOTE]
    A többi hajóban van álca , tehát ami az ellenséges térképeken van , s nem a saját megbízós térképkapujában , vagy egyéb PvP térképen van elhelyezve. Az 5-3-n a palatérképen nyilván nem a kapuban ácsorgok hanem valahol a köd szélén álcában hogy mire betölt s a cserét végre hajtom senki és semmi ne támadjon védtelenül.
    OK?

6. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

A többi hajóban van álca , tehát ami az ellenséges térképeken van , s nem a saját megbízós térképkapujában , vagy egyéb PvP térképen van elhelyezve. Az 5-3-n a palatérképen nyilván nem a kapuban ácsorgok hanem valahol a köd szélén álcában hogy mire betölt s a cserét végre hajtom senki és semmi ne támadjon védtelenül.
    OK?[/QUOTE]
    Jó,már értem,nem egy féle módon gondolkodunk. Nekem is van egy hasonló technikám,de az a tiédnél kissé költségesebb. És igen,azért van 5-2 az az üres hajó,hogy eladni tudjak,minden ugrálás nélkül,mert eladni ugye ,tudtommal csak ott lehet,a kalóztérkép kapui pedig egyirányúak. Nagyon nem szeretnék körbe-körbe szaladgálni:)

7. .deder.

Jó,már értem,nem egy féle módon gondolkodunk. Nekem is van egy hasonló technikám,de az a tiédnél kissé költségesebb. És igen,azért van 5-2 az az üres hajó,hogy eladni tudjak,minden ugrálás nélkül,mert eladni ugye ,tudtommal csak ott lehet,a kalóztérkép kapui pedig egyirányúak. Nagyon nem szeretnék körbe-körbe szaladgálni:)[/QUOTE]
    Igen , az 5-2-n a Bár-ban van egy hajóm (konkrétan a spearhed) hasonló meggondolásból . Az aegisnek a legnagyobb a raktere , bővítve így 5-3-n az gyűjt, majd ha tele átmegy álcába , kilépés s vissza a spear.-dal. azért fejezem be minden esetben álcával mert legközelebb visszalépve nem szed le egy anhi mire betöltök, de volt olyan hogy egy kis csávó kifigyelt s visszalépés kor így is kiszedett 3x, de soláccal átmentem 5-2-ről s a kölyök még mindig ott várt , vesztére.

NumizN1, tg90000_2 és Lanselott kedveli ezt.
  8. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A citának van a legnagyobb raktere. Pettel, prémivel, pilotsheet nélkül is 20 ezer fölé vihető. De a sztori tetszik! :D

9. Total1871

Total1871 Junior szaki

10. .deder.

Annyi Lf4-em nincs s unom a két órás konfi váltást. Csak 2 full hajóm van s az 5-3-n jó az erős hajó.

Oda van írva ! Kizárolag neked szól! Biztos az elmúl évben nem költöttél a Do.-ra!
    tg90000_2 írta:
    A citának van a legnagyobb raktere. Pettel, prémivel, pilotsheet nélkül is 20 ezer fölé vihető. De a sztori tetszik! :D
    Annyi Lf4-em nincs s unom a két órás konfi váltást. Csak 2 full hajóm van s az 5-3-n jó az erős hajó.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.1.18
  11. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Én is kaptam ilyet, nem tudom mire vélni, haver nem kapott, ilyen lehetőséget.

12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nem tagadom, a citával főnyeremény vagy pallán minden ellenségnek, de tény, hogy annak van a legnagyobb raktere. :)
    Én is kaptam. Mivel helix órával nem összevonható, nem olyan jó - mint lehetne. De utánaszámolgattam, még mindig jobb, mint a legjobb speciális ajánlat (amit feldob bejelentkezéskor), még ha azt össze is vonod a helix-szel.
    (Legjobb ajánlat így az 50%-os 330k uri, helixkor 1,3 millió, 9k Ft)

Aki nem kapja meg, erről beszélünk:
    5390 Ft - 450.000 uri
    8990 Ft - 1.500.000 uri
    (ha nektek is, ez de sejtem igen)

Mivel urit sosem veszek, és összességében nem olcsó csomagok (dobozduplával jobban kijövök), nem költök erre. De aki urit vesz, annak jelenleg ez a legjobb ajánlat a játékban.

13. szati94

Tehát amíg tart ez a lehetőség addig ugyan ugy kell kezelni mint a többit? Meg lehet azt venni többször is? nem mintha érdekelne, mert nem játszom már.

14. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Szerintem igen, egyszerre többet is vehetsz, de eltűnik, miután megvetted (mármint az ajánlat). De nem hat rá a helix, MHH, ilyesmi. Direkt írja is.

15. szati94

Közben már választ kaptam. Meg lehet venni az egyiket, de csak egyszer. Ha bezárod akkor már nem fogod tudni a másik csomagot megvenni. Tehát ablak bezárás nélkül 1-1 alkalommal tudod megvenni, mindkettőt.

tg90000_2 kedveli ezt.
  16. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Nos Ígértem visszatérek a válasszal. Miután megkérdezték miért egy hónap után jelentem a problémát, és én közöltem hogy havonta szokásom venni booster csomagot, addig miért nézegessem, megvan a végső válasz :
    "Kedves Játékos!

Áh, értem. Köszönöm a válaszd és a jelenésedet. Dolgoznak a problémán.

További szép napot és kellemes hétvégét! "
    Ennyi. A szokásos.
    Sajnálom Risus, hogy Neked azt mondták a support megoldja a dolgokat így-úgy, de vettem észre, nem mindegy ki foglalkozik az adott problémával, mint hozzáállás, mint hozzá értés tekintetében.

( nem kívánom lehúzni, rossz színben feltüntetni a supportot, mert máskor hathatós segítséget is kaptam. Most nem, ettől még vannak problémák amit tudnak orvosolni )

Utoljára szerkesztett: 21.1.18
    SPILLER2 és Lanselott kedveli ezt.
  17. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Én is kaptam. Mivel helix órával nem összevonható, nem olyan jó - mint lehetne. De utánaszámolgattam, még mindig jobb, mint a legjobb speciális ajánlat (amit feldob bejelentkezéskor), még ha azt össze is vonod a helix-szel.
    (Legjobb ajánlat így az 50%-os 330k uri, helixkor 1,3 millió, 9k Ft)

Aki nem kapja meg, erről beszélünk:
    5390 Ft - 450.000 uri
    8990 Ft - 1.500.000 uri
    (ha nektek is, ez de sejtem igen)

Mivel urit sosem veszek, és összességében nem olcsó csomagok (dobozduplával jobban kijövök), nem költök erre. De aki urit vesz, annak jelenleg ez a legjobb ajánlat a játékban.[/QUOTE]
    TG Te kaptál ilyen ajánlatot? Csak azért érdekes ez számomra,mert eddig soktól hallottam,de aki kapott az kivétel nélkül mind fejlődő vaolt 11,12,13. szinten,15. szint felettit eddig senkit nem tudtam aki kapott volna ilyen ajánlatot......Ezek szerint tévedtem:)

18. Total1871

Total1871 Junior szaki

Én 21-es vagyok jelenleg,de eddig szinte semmit sem rendeltem,ezzel talán lehet összefüggésben.

19. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Jajj légyszi idézz egyszer úgy, hogy a BB kód első fele is benne van! Ha téged idézni fog valaki, megint elcsúszik a hozzászólás, borzalmas úgy olvasni! Bocs, de már nagyon zavart.

Két karim van, eu2-n játszom aktívan (és rendelek, csomagokat, aktívan) - ide nem kaptam ajánlatot. Skandin inaktív vagyok már elég régóta, a napi bónuszt se veszem nagyon már fel, nincs aktív csomagom sem, de régebben rendeltem rendesen - erre kaptam ajánlatot. Mindkét kari 22-es szintű, nem egészen mostanság regisztrált...
    Én is ilyesmire gondolok. De elmúlt időszakot kell néznie akkor. :)

20. szati94

Na mivel én voltam olyan, hogy megkérdeztem a supportot a következő választ kaptam tőle:

"Ezt a lehetőséget azok a játékosok kapják, akik egy bizonyos időszak alatt keveset vagy egyáltalán nem rendeltek még a játékban"
    Tehát nem szint függő a dolog mert én is 22 -es vagyok.

Lanselott és tg90000_2 kedveli ezt.