Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Hát nagy nehezen beléptem HU1-re. Megcsináltam a Delta kaput, onnan viszont már nem dobott ki a szerver a bázisra. Aztán többszöri próbálkozás után kijutottam. Viszont a mai napon járó bónuszjutalmat nem kaptam meg a delta kapuért, ami 10.000 seprom. És láss csodát, már megint nem lehet belépni HU1-re sem... Erre már nincsenek szavak, milyen mélypontra süllyedt ez a játék.... M I A ***** KELLETT LETÖLTHETŐVÉ TENNI A JÁTÉKOT????? Azóta csak a probléma van vele, és a szerver összevonásokról már ne is beszéljünk. Katasztrófa az egész...
   
 2. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Hali mindenkinek!

  15.-és este ezt olvastam a "Karbantartás" oldalon:

  "Sziasztok!
  Holnap, november 15-én karbantartást fognak végezni 10:00 (CEST) órakor.
  Ez a karbantartás bizonyos háttérmunkák elvégzése miatt szükséges, amely minden szerver újraindítását igényli."

  Ez 17.23 órakor lett ma (november 15.-én) felrakva a fórumba!

  Nem hiszem, hogy számít valamit, de akkor nem 16.-án lesz véletlenül a karbantartás...? o_O
   
  HU-Taurus és Vadász kedveli ezt.
 3. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves SPILLER2!

  Köszönöm a jelzésed, javítva. ;)

  Üdvözlettel,
  Taurus
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Azt hiszem,a gusztustalanságnak is van határa.5-ös és 2x4-es DC-boot-ban vadásznak,Space-eznek és eventeznek war,NE,mvp és egyéb köztudottan Adminokhoz és Suport tagokhoz és rokonaikhoz köthető klánok. (ami ugye max. 2 reál játékos 5-10 hajóra,ami már a team pushingot is bőven kimeríti) Ez nem játék! Ez a DO alap szabályzatának egyoldalú megszegése,amely elolvasva,a DO a játék szabályzat elfogadásával az esélyegyenlőséget garantáló játékra és szórakozásra tesz ígéretet.
   
 5. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Azt hiszem,a gusztustalanságnak is van határa.5-ös és 2x4-es DC-boot-ban vadásznak,Space-eznek és eventeznek war,NE,mvp és egyéb köztudottan Adminokhoz és Suport tagokhoz és rokonaikhoz köthető klánok. (ami ugye max. 2 reál játékos 5-10 hajóra,ami már a team pushingot is bőven kimeríti) Ez nem játék! Ez a DO alap szabályzatának egyoldalú megszegése,amely elolvasva,a DO a játék szabályzat elfogadásával az esélyegyenlőséget garantáló játékra és szórakozásra tesz ígéretet.
   
 6. Bakatabis

  Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

  Gondolom nem a magyar csapatra gondolsz. Érdekelnének a részletek, szívesen hozok kellemetlen helyzetbe szabálytalankodókat.
   
  Grincs és SPILLER2 kedveli ezt.
 7. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Nem értelek. Te másik játékról beszélsz és ott ismered a dolgokat?!? Ha most kimegy egy videó DO reklámként a jelenlegi 4-4 Space eventről,szutyok war,NE és mvp klán hogyan tol csoportos DC-boot ban "játékot" ,akkor azt hiszem,mindenki megkérdőjelezi,miért is játsszon ezzel a játékkal. 5-8 hajó lőjön ki egyszerre,álcából 1,5 milla sebzéssel?!? Én nem olvastam ilyen NPC-kről a leírásban. Mert mivel nem reál játékosok,így gondolom a DO elfogadott,fizetett alkalmazottai,akiknek az a dolguk,hogy benyeljék az event jutalmakat és esélytelenné tegyék az összes fizető játékost.
   
 8. Sünike7107

  Sünike7107 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok mindenkinek. lenne egy kérdésem,ha valaki tud kérem segitsen...

  jeleztem,hogy licitáltam most már 3 alkalommal egy 50 álcázást adó cpu-ra.....egy honapja jeleztem,hogy nem kaptam meg,aztán rá pár nappal,megint ugyan az megismétlödött,itt már buktam 2x800000000 kreditet,Szerintetek kapok valamikor érdemleges választ a problémámra vagy hagyjam abba a játékot???? mert hogy többet nem költök rá pénzt az biztos(Azok után,hogy olvastam,hányan csalnak)... Várom válaszotokat....Köszönöm szépen
   
  Utoljára szerkesztett: 29.11.22
 9. Sárkányfi68

  Sárkányfi68 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok
  Kérdésem az lenne ,hogy vettem egy PET-t de nem látszik a "csata téren".
  A HEAT helyek kivételével fel van töltve és van üzemanyag is.
  Mikor tudom huzni a gépet.
   
 10. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!

  A hajdóba se volt benne (úgy értem a Hangár-Kezelés-Hajó-Extrák között)?
  Azért kérdezem, mert ha nyersz a liciten, vagy veszel valamit és a hajóban van az extrák között hely, de nem szerepel az adott tárgy Vagy olyan, vagy más kivitelben (álca CPU esetében van egyszeri, 10x használható és van az általad említett 50x-es) az általában 13 helyes extrák között, akkor automatice oda rakja be (bár..., ezt nem tudom biztosan mert az utóbbi 5 évben nem emlékszem rá, hogy így jártam volna, mint te).
  Normális esetben a hajó felszerelései között van, de ha te képes voltál 2x800 milla kreditet kiadni egy álcára, akkor nem mai játékos vagy, tehát tisztában vagy dolgokkal (gondolom én, bár sok dologgal még én sem vagyok tisztában még lassan 6 év után sem).

  A suporton meg sokszor nem segítenek még nekem sem ha a problémát már vagy 100 helyről előtte jelezték!
  Jó esetben küldenek egy e-mailt, hogy tudnak az ügyről, dolgoznak rajta, de utóbbi időben még ez sem jellemző!
  Szia!

  Próbáld bekapcsolni!:rolleyes:

  A Térképoldalon, a balfelső sarokban lévő menük közül, balról a 12. jelzés (egy "nagy kör, alatta egy kis körrel" ikon). Ott a nyílra kattintva tudod bekapcsolni és ha be van kacsolva, ugyanott a kocka alakú ikonnal kikapcsolni!

  Van még egy lehetőség ha billentyű-paranccsal akarod aktiválni (Jobb felső sarok menü sor - fogaskerék - billentyűzet menü pont). Ott tudsz leosztani más billentyű-parancsokat is, de egyes billentyű-parancsok csak akkor működnek, ha van prémiumod! A P.E.T. altiválás nem prémiumhoz kötött és a gyári beállítás szerint (ha előtte ezt nem változtattad már meg) a klaviatúrád "R" billentyűjével tudod aktiválni és az "E" betűvel kikapcsolni! :)

  Remélem sikerült segíteni...
   
  Utoljára szerkesztett: 29.11.22
 11. Sárkányfi68

  Sárkányfi68 Fórum-zöldfülű

  Köszönőm a segítséget, még lenne egy kérdésem mi a funkciója a HEALT szintén a PET-nél van.Azt tudom meg kell vennem a helyet és utána tudok tenni bármit oda.
   
 12. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Nem az én dolgom lenne a segítség nyújtás, de ha már tőlem kérdezed, akkor megpróbálom elmagyarázni!

  Én, nem használom a Heat helyeket (legalábbis mindet), mert sok értelmét nem látom.
  Ami azt illeti, a P.E.T.-et sem mindig (max. ellenfélbemérésre, vagy gyűjtögetésre).

  Szóval...
  Elvileg oda is lehet fegyvereket rakni (mást nem) és amikor a P.E.T.-et használod tartósan, akkor a HEAT funkciónak van 5 szintje amit a P.E.T. fokozatosan ér el.
  Ha elérte az 5. szintet és a fehér vonal az 5. szintnél is maximumon van, elvileg akkor a legerősebb a sebzése (én nem vettem ezt észre, de bizonyára bennem van a hiba)!
  Persze.... még így is sok mindentől függ ennek a sebzésnek a nagysága (pl. a P.E.T.-ben lévő fegyverek milyenségétől, a fejlesztési szintjétől, a számától, stb.)!
  Egy P.E.T-ben ha elérte 20-as fejlettségi szintet, akkor 12 darab lézerágyút tudsz belerakni, plusz, a 5 HEAT helyre, amit persze jó, borsos áron (Uridiumért, amit ha van kedvezmény bónuszcsomagod, vagy prémiumod), akkor olcsóbban tudsz megvenni!

  Nem tudod a P.E.T-ben lévő lézereket pl. seprommal erősíteni, mint azt ami a drónokban és a hajóban van.
  Ennélfogva jóval kevesebb a sebzése, mint a hajónak (legalább 60-80%-al).
  Egyes funkcióját a P.E.T.-nek nagyon legyengítették utólag (pl. önmegsemmisítő).
  Valamikor igen komoly károkat lehetett vele okozni, mára már lepkefingnak megfelelő hatása sincs a régihez képest.

  Nagyjából ennyi!

  Jut eszembe...
  Akkor az ötlet, amit javasoltam neked az előzőekben, a P.E.T.-el kapcsolatosan, bevált?
  Ha nagyon ütőképes játékos akarsz lenni, az nagyon sok idő (évekről beszélek)!
  Pénzel is javíthatsz az esélyeiden, de nagyon ne pazarold a játékra, mert nem éri meg!
  Én is csak a prémiumot és néha (ritkán) dobozduplázót, vagy kedvezmény bónuszcsomagot szoktam pénzért venni.
  Ha kezdő vagy, felhívom a figyelmed arra, hogy nagyon sokan használnak un. B.O.T. programot (egyfajta, a játékot illegális módon segítő segéd programot)!
  Elvileg tilos a használatuk, de vannak játékosok, akiknek ez nem visszatartó erő!
  Többnyire (ha nem ülsz elég közel a tűzhöz), kitiltás jár érte!

  Ezek szinte lelőhetetlenek (bármit csinálsz) és aránytalanul sokkal erősebb képességeket használnak, sokkal gyorsabban, mint egy sima játékos, mert az egész hajót voltaképpen egy, a játékhoz csatolt programm irányítja, sokszor úgy, hogy maga a játékos a gépjénél sincs!
  Majd idővel (ha nem unsz rájuk még idő előtt), felfogod tudni ismerni ezeket a játékosokat!

  Ajánlom figyelmedbe a Fórumon belül a "Segítség" és/vagy a "Játékosok területe" főcím alatti oldalak alapos tanulmányozását!

  További jó játékot!
   
 13. Sárkányfi68

  Sárkányfi68 Fórum-zöldfülű

  Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a tanácsokat.Igen segített tudom használni a PET-t.Hát pénzt azt nem nagyon akarok bele rakni inkább lassan fejlődök ,nem az életem múlik ezen a játékon.Amúgy minden ilyen fajta játéknál ez van,sok pénz gyors haladás.N aez nem én vagyok.
  Még egyszer köszönöm
  Jó játékot neked is.
   
 14. Ejnye..... jol elijesztetted....

  Hajrá harcos!!!
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 15. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Nekem is segítettek (ki így, ki úgy), így én is segítek. Rendszert nem fogok belőle csinálni!
  Most éppen azon morgolódok, hogy a két Zeta kapu közül egyik sem adott drónt, pedig tudtommal az egyiknek adnia kellett volna..!
  Ha két kaput csinálsz egymás után, akkor "elvileg" az egyiknek 100%-os eséllyel kellene adnia a drónt, de most már ha a legutóbbit is beleszámolom, akkor 3 Zeta-t vittem ki úgy, hogy egyetlen drónt sem adott!

  Ezen még túl teszem magam, de akkor ne írják le, hogy minden második kapu 100%-os eséllyel adja a drónokat!
  Annyira már nincs szükségem drónokra (fegyverekre inkább), már van 10 Hercules, 28 Havoc és 10 Spartanom, ami 4 hajóhoz majdnem elég.
  Majd összejön egyszer!

  Már várom a decemberi eventeket!
  Kíváncsi leszek, mi az az újdonság, amit HU-Taurus barátunk belengetett a közelmúltban a fórumon?!
   
 16. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv SPILLER2! :)

  Szintúgy kiváncsian várom én is, hogy mit is akar jelenteni az előzetes fénykép.
  Egyelőre információnk nincs róla.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 17. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Azért erre én is kíváncsi vagyok! Kérem a support tagok és azoknak az adminoknak a nevét akik ebben benne vannak!!! Egyébként javítom a tudatlanságod: a support tagok ugyanazok akik adminok. Nézd meg a magyar team felépítésében. Na ezek után kérném a neveket, ellenkező esetben a rágalmazásod végleges kitiltással járhat itt a fórumon. Ha megkapom, garantálom , hogy megkapja a büntetését és végleges kizárását a játékból, ha be bizonyosodik az állításod. Tehát várom válaszod!
   
 18. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Szerintem ennyi elég lesz a sértegetésből. Ha valósat nem tudsz írni ide, akkor előbb járj utána pár dolognak és utána beszélhetünk. Megtalálsz dc-n, nyugodtan rám írhatsz válaszolni fogok neked. Amennyiben folytatod, mert nem kaptam levelet a nevekkel amit várok, sajnos kitiltást fogsz kapni.
   
 19. Vadász

  Vadász Aktív író

  Szia Kitti!

  Olvasgatom a hozzászólásokat, megjegyzéseket.
  Csak egy kérdés, gondolom az nem tilos. Mi köze van a politikának, politikusoknak ehhez a fórumhoz?

  Üdv: Vadász
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 20. KopaszMajom

  KopaszMajom Fórum-zöldfülű

  Jaj Julie nem megmondtam, hogy a hintőport ne felejtsd el használni ne égjen annyira a fejed ilyen gondok miatt? Nyomod egésznap a robotot sőt még ki is bannoltak már pushing miatt de azért idejössz méltatlankodni, ZAXTOR spanod is megy majd a levesbe ugyanúgy ha nem hintőporozzátok be egymást.
   

Az oldal megosztása