Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Na az viszont konkrét ... az ilyen cuccokkal lepkefing .. akkor tényleg gondok vannak . Hallooo valaki illetékes nem nézne rá a " sebzésre " köszi puszi . Mert ez így kaki .
   
 2. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Utoljára szerkesztett: 8.3.23
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Most én azért nem látok az eventből semmit mert beszóltam közelről , vagy csak elfelejtettétek elindítani? :rolleyes:o_O
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  csak te nem látsz..... nekünk jó és tökszuper....
   
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  :eek: Nagyon nem maradok le semmiről. A bánatnak van 8.ikára írva ha nincs is amúgy? :D Ennyi erővel lehetett volna valami fincsibb dolgot írni mondjuk mindenkinek ingyen 50 db új hiper szuper lf 5000 -es 4 millás sebzéssel , nem használ ammot ... jó lesz loggloj be ... ja bocs nem :p:rolleyes: Ez nem az a rendezvény.

  Nana... sok lesz a szívatásból most meg nem lehet kivenni amit legyártottam... Akarom a boosterem hallooo :mad: Annyit ír össze szerelés alatt. Kérjük várj! aham ... csak éppenséggel 0:00 ál kiakad és nem lehet kivenni. :(


  08.03.2023 - 13:17 Az új tárgy (Sebzésbooster (1 óra)) összeszerelése során a következő tárgyakat és/vagy hozzávalókat használtad fel:
  És itt a kép azóta se sikerült neki megcsinálni :D
  https://prnt.sc/O9pfL3ao7pJC
  [​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 8.3.23
 6. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Sajnos ez van,ha eszetlenül,görcsösen próbálnak az emberből pézt kihúzni a semmire! Egyszerre van chromin,új hajó dizi,új event,ratyipass,.....stb.... 1 dolog sem sikerül nekik,nemhogy 4-5..... Nem is értem,minek erőlködnek.....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Azért a régieket nem kell szétbarmolni ha már 1x működik :D
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  hurrá...megjenelt a sok életképtelen barom is,most már alsó térképeken is.....a lövető nyomoroncokra gondolok....ennyit erről az eventről (is)....
   
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Ne búslakodj. Nem lehet minden tökéletes. Nekem pl azóta se készült el a booster amit ügye 5 másodperc megcsinálni.... végül is lassan 2 órája csinálja :D De amúgy kis térképen fixen ad a doboz Luminium ércet, fent meg kevesebbet is ad meg van hogy csak kredit jön a dobozból. o_O Lent boss saimon ad fixen 10-15 db a sibelon ilyen 35-45 db, fent boss lint néztem az ad 4-8 db vagy ad 30-50 kreditet.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.3.23
 10. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Dehogy búslakodok,már a legkevésbé sem érdekel ez a játék....napi küldik.....retrinyavaja és ennyi.. :) Ha chaten találnék valakit aki most kezdte,már adnám is neki a hajót és kotródnék innen végleg.... Inkább bosszantó,hogy ismét a pofánkba van tólva egyszerre egy rakás fizetős,de amúgy semmire nem jó francság,de a botosokkal még mindig nem kezdenek semmit....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Amúgy egy kérdés csak én nem találom a az event visszajelzés részt? Csak mert írták, hogy jelezzük ha gond van de nincs hol. Külföldi forumon van , de itt nem találom. Van egy tonna forum modi de egynek se tűnik fel . Lehet nem is olvassák amit itt írunk. :confused: Nekem az össze craft beakadt 0:00 nál kiakad nem lehet semmit kivenni.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.3.23
 12. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Valóban nincs :eek:
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Köszi. :)
   
 14. KopaszMajom

  KopaszMajom Fórum-zöldfülű

  Mondja ezt egy volt bothasználó :D csak 7-8 éve mikor bukás volt azóta fisi fosi van :D
   
 15. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Mint írtam, zártak már ki, örülök hogy ennyire figyelsz. Szeretem az olyan emberek megjegyzéseit akik feddhetetlenek. És most nézz mélyen magadba, Ge2 nem láttam még a nevedet. Tehát váltogatod ha ott vagy, vagy szimplán csak böffentettél egyet, egészségedre és legyen szép napod. Ja és befostam tőled.
   
 16. ĢRΣΣИ-PØЩΣR

  ĢRΣΣИ-PØЩΣR Fórum-zöldfülű

  Visszatérés után is azt tapasztalom, most tényleg erre épült a játék az évek alatt?? A küldetések nem adnak elég cuccot? Meg a célok? Hogy elég legyen minimális farmolás egy normális hajóhoz? Vagy csak mindenki rá feszült hogy a legjobb legyen? Meg mindenből töménytelen mennyisége legyen? A chat is arról árulkodik hogy a játék át ment egy versenybe.. Csak én látom így vagy csak furcsa a 2-3 év kihagyás után?
   
 17. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Nekem most például van 4500 plusz minusz 100 diametrionom nincs ahová el használjam mert nincs IAC-m vannak hajóim ez tény meg van a citadella plus nagyon szeretem. Solace plus, Goli plus és a Pusat Plus. 16 full prometeus lézer most kezdek neki a 17, 18 szintre húzásra de rengeteg kell. Jó ez igy ahogy van s kész.
   
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Jó neked :D Nekem majd esetleg jövőre meglesz 1 mire jön majd valami ultra b.szó mega állat hajó frissítés és kezdődik előlről :D Nekem uriból van viszonylag indokolatlanul sok. Lenne mire költeni, ha lenne hozzá plusz cucc. Gyakorlatban nincs így egyhelyben toporgok. Én szerencsére nem tűztem ki nagy célokat amit el szeretnék / szerettem volna érni. Csak így megjegyeztem, hogy jelenleg az end game cuccok hát így vannak de minek. Ha nem lehet össze szedni csak több éves kínlódással / szerencsével, és akkor csodálkoznak mikor az "ufe guide" végére oda van írva, hogy ha megvan a "full elit" akkor innentől mehet a bot + add el a házad és tadááá kész is vagy mindennel. :confused:
   
 19. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Örökölni is lehet.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törzsjátékos

  Jogos... megyek végig is nézem a családfát, honnan lesz pénz b.szó hajóra ... :D
   
  csaba238 kedveli ezt.

Az oldal megosztása