Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Itt írtátok, hogy volt újabb banhullám ... őőő ... oké ... mégis hol? :D Töröltetek 2 embert az összes szerverről összevéve ? Mert nagyon más nem tűnt el. :( Nem rosszból, de ismét mondom ott a " nyílt " adatbázis a neten senki nincs meg nem is nagyon volt bannolva az elmúlt 1 hétben a szokásos 1-2 leszámítva. Jó nem teljes ott a lista de akkor is ez így harmatgyenge " próbálkozás " . Most komolyan ennyire butának nézik a jónépet ? o_O Csak így az érdekesség kedvéért ha írtátok, hogy banhullám van még ha nem is játszott az ember pár hellyel előrébb került a ranglistán volt némi látszat. Most utóbbi pár napban kicsit többet játszottam én is sőt " állítólag " bannoltatok is mégis 10 hellyel vagyok hátrébb. Szóval akkor ez ilyen " unban " hullám volt? :D
   
  Utoljára szerkesztett: 18.5.23
  S.A.S. és Vércse kedveli ezt.
 2. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Nos amikor a rangsort szeretném megnézni és a 20. kattra hajlandó lenne betölteni és ezt a képernyőt kapom:

  Lassíts, pilóta!

  A követőrendszereinknek már kissé túl gyorsan kattintottál – már majdnem elvesztettünk! De semmi vész, űrmérnökeink már dolgoznak rajta, hogy újra pályára állítsanak.

  egy kissé nekem is elgurul a gyógyszer, szerintem kissé át kellene már gondolni a rendszer működését nem? hiszen nem játékban keresgéltem ill. jelölgettem ne adj isten licitáltam másodpercen belül 20 tárgyra. A nagyfejű pici kínai ellhetne már jó lassan sün ikreket. Admin elküldheti nekik, email címemet tudják és vállalom a nevem címem is.

  Az is megfelel ha elveszítetek, elmorzsolok egy két könnycseppet és megyek oda ahol foglalkoznak még a problémák meg oldásával.
   
  Mislix, Vércse és SPILLER2 kedveli ezt.
 3. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Az kétségtelen tény, hogy a DO ezekkel a beszólongatás(okk)al nálam kimeríti a pofátlanság azon szintjét amikor már a talpam is kezd ökölbe szorulni! Nem nagy kunszt 10 másodperc alatt 2 tárgyra licitálni, de ez már nekik túl sok (vannak itt azért kivételezettek)!
  Ha ezzel akarják kiszűrni a licit BOT-okat, rossz úton járnak!
  Az meg végképp kiveri nálam a biztosítékot, amikor egy kiszemelt tárgyra licitversenyben vagyok valakivel és az ilyen szarakodások miatt bukom el a licitet! Szarnák össze magukat azok (lehetőleg kézen állva), akik kitalálták ezt!
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 4. ~łC€~

  ~łC€~ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Tegyük fel, van saját megbízótól egy játékos, aki azért, hogy megszerezze amit lősz, lelő. Mit lehet tenni ellene büntetlenül? Nem egyszer előfordult, és valahogy el kellene kapni! Pofátlanság, amit csinál.
   
 5. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Ilyen ez a játék hozzá kell szokni speciális NPC-ket már nem is nagyon lövök, mert semmi értelme, vagyik van, de nem tudom.
   
 6. Szia!!!~łC€~!!!
  Becstelen játékért jelentést tehetsz a supporton.
  ÜDV.
   
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Más sem tud belépni a játékba?

  Ekkora egy "gyászkeret játékot"...!
  :confused:
   
  *Spiri* és Kentauri kedveli ezt.
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Te viszonzod a lelövést (ha tudod)!
  Egyébként, eléggé pofátlanság ha ezt csinálják!
  Én szabályban tiltanám minden térképen a saját megbízós lövését (ideértve azt is ha szándékosan hosszabb ideig lő, nem feltétlen kell, hogy teljesen lelője a másikat)! Nem 100 becspontra büntetném, hanem 10.000-re vagy még többre! Annak lenne visszatartó ereje!
   
  Kentauri kedveli ezt.
 9. Kentauri

  Kentauri Fórum-zöldfülű

  Tudunk ma még játszani?
   
  Vércse és *Spiri* kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Persze, ha lemész a térre focizni! :)
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ és SPILLER2 kedveli ezt.
 11. Daemon_HU

  Daemon_HU Utánpótlás-írogató

  Nem éri már meg foglalkozni velük szerintem. A tisztességes fizető játékosok nagy részét már elvesztették, a csalókból utána még volt bevétel, de ahogy elnézem már abból sincs. Nem is értem hogy él még ez a játék egyébként. 10 éve hagytam abba, kb 6 évig toltam. Néha visszanézek. Semmi nem változott a 10 év alatt. Max hogy eléggé kihalt lett minden ahogy elnézem. Aukción Iris drón 10.000 kreditekért megy. Anno a játék fénykorában 10-100 milla közt ment, amikor meg piszkosul elszaporodtak a csalók, felment 1 milliárdra. Most már úgy látom a botosok is csak hébe hóba vannak.
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Néha olyan kis naívak vagytok. Csalókból sose volt bevétel. :D Az esetek 95% ában aki bottal tolta az el is adta a fenébe az accot mert eladásra " gyártják " még most is. Abból egy fillér bevétel nem volt a DO-nak nem viccből navajognak ők is , hogy sok a csaló. Csak épp elfelejtenek tenni is érte valamit. Sokszor volt már "gyenge " próbálkozás a kitilásukra, de az viccnek is rossz volt. Én inkább azon gondolkodnék el ha eladásra mennek, akkor most mért nem tiltják mostanában őket ...!? :rolleyes:o_O Csak nem belelóg a bilibe a kezük? :D Hát ki tudja ezt sose fogjuk megtudni. Én nem akarok vádaskodni, mert teljesen felesleges. De gyanús ... felettébb gyanús... :oops:
   
  S.A.S. és SPILLER2 kedveli ezt.
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nagyon egyszerű a válasz!
  A nyomozó barátom csak annyit mondott. Bűncselekmény bejelentésekor tiltható a botokat megrendelő és reklámozó weboboldal.
  Innentől kezdve mindenki eldöntheti, hogy most beleér a kezük a bilibe vagy sem.
   
  S.A.S., kicsifoxi27 és SPILLER2 kedveli ezt.
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Én nem értem mért akarják teljesen tönkre tenni a játékot. Ennyire nehéz átlátni a " fentieknek " a dolgokat!? Talán nem így kellene hozzá állniuk a dolgokhoz. Ügye jelenleg a " bazi " nagy problémák vannak CSAK javítva semmi más, hiába kérünk akár mit nem foglalkoznak vele. Mert nincs rá idő... ügye más a " prioritás " címszóval megy. Izomból jönnek kifelé az "újítások" tök feleslegesen meg ügye hót bugosan. De hát ügye ebből remélnek némi lóvét még. Ez így egy totális káosz, és nem igazán vezet jó irányba. Egyre több a csaló, egyre több a probléma, egyre kevesebb a " rendes " játékos, egyre nagyobb a káosz az 1000 éve bent lévő semmit nem érő cuccok miatt, egyre rosszabb a játék balance mert már átláthatatlan ennyi év alatt ami bekerült ... és még lehetne sorolni. :( Kicsit nem ártana rangsorolniuk a dolgokat. Van egy viszonylag " jó " játék, van elég nagy rajondói tábor ( az mellékes hogy már lassan elveszítik a még aktív embereket a hozzáállásuk miatt ) . Kezdésnek ki kellene takarítani a csalókat, kellene 1 normális kliens végre nem csak évek óta igérgetni. Átnézni a játékot és kiszedni ami már teljesen felesleges ( értsd. van már x+1 használhatatlan hajó , itemek , játék elemek ... felesleges sorolni aki tudja az tudja mire gondolok ), a maradék "megmaradt " dolgokat normálisan balanceolni. Na kb itt kellene jelenleg járnunk... és ezek után jöhetnének az újabb elemek a játékba ha akarnak. Talán így vissza jönnének a régiek is és lenne több ember aki fizetne a játékért. A csúfos igazság viszont az, hogy ez mind jelenleg a kukában landolt náluk... ülnek és várják a csodát, ami kb SOHA nem fog így eljönni. Erre szokták mondani, ha a kakit megfűszerezed attól az még kaki marad. :oops:
  Bocs kicsit hosszúra sikeredett. :D
   
 15. inohumanplayer

  inohumanplayer Haladó

  Jajj de rég voltam itt, mi a helyzet errefelé?
  Emlékeztek még ezekre a nagy playekre?
   
 16. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Sziasztok,
  Jó régen voltam a játékban. Már akkor nem voltam itt mikor megszüntették a böngészős játékot és behozták a kliens alapút.
  Maradtunk még? Nekem úgy tűnik elfogytunk rendesen.
  Prométeusz lézernél, fejlesztett bo2 pajzsoknál már elérhető jobb széria? Már csak hogyha belépek tudjam hol a helyem... Úgy érzem magam mint aki most kezdte.
   
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Én sem játszom, mióta Júliusban kaptam egy párnap tiltást azért amit lemerészeltem írni ide a fórumra. Azóta kétszer (vagy talán 3-szor...) néztem fel a fórumra, de a játékhoz azóta sincs kedvem, sőt, egyre jobban sikerül eltávolodni tőle. Nem hiányzik és ahogy elnézem, azóta sem változott érdemben és gondolkodásban semmi, így mással ütöm el a felesleges szabadidőmet (már ha van)!
  Egyébként sok minden megváltozott azóta, mióta nem játszol! Van újabb (nem biztos, hogy jobb) pajzs is, előbújtak új "Plus-os hajók" (pl. Goliath Plus, Citadell Plus, Solac Plus, stb. amelyek erősebbek, gyorsabbak és több lézer kell hozzájuk, stb.).
   
 18. Ramirez0075

  Ramirez0075 Fórum-zöldfülű

  Üdv!
  Nem tölt be a játék de miért?Van valakinek ötlete?
   
 19. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Most sem. Egy rakás bot jelent meg a játékban megint. Majd DDOS támadásnak titulálják...
   
 20. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  nem tudom hova írjak :( valami gond van a kappa kapuval befejeztem és mégis ott van
   

Az oldal megosztása