Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Bozóky~vs~Lipoczy

  Bozóky~vs~Lipoczy Fórum-zöldfülű

  Szia tegnap 3 kapuval jartam így.. Alig birtam kiszedni a hajom onnan.. Végeztem a kapuval kiis írta hogy befejezve, de semmi jutalom. Valaki valami segítség?
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  -----
   
  Virginia kedveli ezt.
 3. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Nálam is ez a gond, befejeztem a Kappát és nem tesz ki, nem kapom meg. Gyorsító tár törlés, újra indítás meg volt, de semmi.
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Legyen már egy kis békesség is ne csak egymást tépjük állandóan. Szeretném megköszönni a forum illetékeseknek / magyar team tagoknak a kitartó munkáját és, hogy elviselik a butaságainkat. Csak kellemes ünnepeket szerettem volna kívánni nektek és a játékos társaknak is. Kitartást és sok erőt előre is a következő évhez. MI jobbak nem leszünk. :p Kellemes békés ünnepeket és további jó játékot mindenkinek.
   
 5. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Junior szaki

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!