Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Bozóky~vs~Lipoczy

  Bozóky~vs~Lipoczy Fórum-zöldfülű

  Szia tegnap 3 kapuval jartam így.. Alig birtam kiszedni a hajom onnan.. Végeztem a kapuval kiis írta hogy befejezve, de semmi jutalom. Valaki valami segítség?
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  -----
   
  Virginia kedveli ezt.
 3. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Nálam is ez a gond, befejeztem a Kappát és nem tesz ki, nem kapom meg. Gyorsító tár törlés, újra indítás meg volt, de semmi.
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Legyen már egy kis békesség is ne csak egymást tépjük állandóan. Szeretném megköszönni a forum illetékeseknek / magyar team tagoknak a kitartó munkáját és, hogy elviselik a butaságainkat. Csak kellemes ünnepeket szerettem volna kívánni nektek és a játékos társaknak is. Kitartást és sok erőt előre is a következő évhez. MI jobbak nem leszünk. :p Kellemes békés ünnepeket és további jó játékot mindenkinek.
   
 5. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Junior szaki

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
   
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Látom, a DO hozza a szokásos formáját...! :rolleyes:

  A GE 1-re megint nem lehet belépni, de ez már számomra nem hordoz újdonságot...! :)
   
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  GE4-re sem. Kb. egy óra alatt lelassult minden és ép újraalkotás közben megszakadt minden. Így azt sem tudom, hogy mit sikerülhetett volna alkotnom. A remek fejlesztők meg mindent bevágtak a kliens alá, így ha az megdöglik, ami mondjuk elég sűrűn előfordul - akkor annyi.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Rá merjek kérdezni, hogy ez most mi a f.sz lenne... vagy inkább engedjem el ? :confused:

  " Visszajelzés FELMÉRÉS: A 4. SZEZONBÉRLETRŐL KAPCSOLATBAN "

  Ma sikerült ügye kirakni. Nem igazán lehet oda írni meg hát ezt mondjuk külön kérdőíven szokták csinálni. Link meg sehol ügye.:rolleyes: Gyanítom nem innen terveztétek x+1 embernek a hozzászólását össze bogarászni. Megint elgurult a gyógyszer nálatok is vagy csak elkéstetek vele nem kicsit nagyon? :D Mármint ebből gondolom ... idézem... " A 4. Szezonbérlet hamarosan véget ér. ... " Tényleg ? :eek: Nekünk fel se tűnt. :p
   
 9. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Szia, köszi, hogy írtál, igazad van.
  A topik azon részén nektek nincs jogotok írni, áthelyezem a bejegyzést, hogy legyen jogotok rá!

  ÚJ LINK: https://board-hu.darkorbit.com/threads/felmeres-a-4-szezonberletrol-kapcsolatban.116249/


  Igen, én is úgy szeretem volna, ha a Community Manager készít egy Google kérdőívet, megossza velünk a linket, és egy helyen globálban gyűjtené. Vagy Emailen keresztül egy feedback-et küldenénk ki a játékosok emailjére... De úgy van vele, hogy minden csapat oldja meg egyénileg, ahogy akarja, és emailben küldjük el neki a visszajelzéseket, úgy hogy külön-külön eszközöket Ő nem akar használni elemzés során....

  A fórum szavazás eszköze meg egy ilyen feladatra nem alkalmas, valamint én meg nem akartam használni Google/vagy egyéb eszközöket saját email-el a fórum pár embere miatt. Aki visszajelzést szeretne adni az megírja.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.4.24
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 10. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát gyanús egy " izgalmas " visszajelzés böngészése elé néztek. Részvétem előre is. :) Ha lesz 1 kicsit több időm, akkor én is válaszolok bár nem tudom mi értelme lesz. Túl sok a kérdés , bazi sok lesz a válasz ebből előre látom 1 nagy katyvasz lesz. De ügye ne legyen igazam.
   
 11. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Köszi, de nem lesz túl sok válasz rá, sok visszajelzés, csak úgy mint a múltkori visszajelzésen.

  Ezt megírtam a CM-nek, hogy ha modern visszajelzés szeretne, akkor egyetlen egy google űrlap, vagy minden játékos emailje-re küldjenek ki egy feedback mailt (pl. elégedettség felmérés régen amikor már jó ideje nem lépett be a játékos). Mert már nagyon kevesen használnak fórumot, kevés visszajelzés. Vagy esetleg még Discordon gyűjtsön, azt legalább jóval többen használják, és ott van egy aktív közösség.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát én írtam vissza jelzést, bár picit gonosz lett néhol a fogalmazás. :oops: Ez ismát kicsit gonosz lesz de remélem vagy 30 an írnak visszajelzést és akkor szemezgethet a válaszokból. :D Na ha azt átnézi ilyen formában akkor tud valamit.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.4.24
  HU-Taurus kedveli ezt.
 13. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Köszönöm a kitöltést! Szinte tökéletes, mintha csak Én írtam volna a válaszokat. :D
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Egyetlen 1 nagy bakja van az egész játéknak... vicces, de erre nem is gondolna az ember. :D Mondjuk ezen kicsit kiégtem most... Konkrétan kiutálnak a f.szomba a játékból HA... nem CSALSZ ... menjetek már a f.szomba ... még én érezzem magam szarul mert nem csalok mint a játékosok kb 99%-a? Tényleg ideje lenne már rendet tenni a saját házatok táján nem kedves fejlesztők ... !? :mad: Ocsmány undorító bánásmód amit itt a " rendes " játékosok felé közölnek a kedves fejlesztők meg a " játokosok " khm.. botok ... Fizetünk ezért a sz.rért és még mi érezzük magunkat szarul mert nem csalunk mit a szerverek 99%-a mert b.sztok csinálni akár mit is ellenük. Nem is értem amúgy mi a CÉL ezzel... az most nektek jó, hogy az összes normális fizető játékos elüldözitek a fenébe ? Bevételetek miből lesz öcsém ezen gondolkodtatok már? :D Biztos a botok fogják fent tartani ezt a szarkupacot amit nem tudtok tizen éve rendbe tenni. Jajajajaaa... Azért még eme kis gonodolatot itt hagynám a kedves CSALÓ bagázsnak... igen b+ lehet normális hajód csalás nélkül csak tudni kellen mi a f.szt csinász a játékban nem ész nélkülcsalni... 1 hónap játék alatt maxos hajó lehet csinálni minimális rendeléssel csak az a baj hogy kb.szott idióták vagytok a játékhoz és ez se megy...
   
  Utoljára szerkesztett: 17.5.24, 19:14
 15. Carbonite

  Carbonite Utánpótlás-írogató

  persze hogy ok tartsak fel a jatek. a problemadon pedig hasonlo mintha 2 focicsapat lenne es te a masiknak szurkolsz .nem mint a tobbseg, eggyertelmu a tobb nep lebarmozza a kevesebbet, visszaterve ha te most elkezded szidni a botosokat meg ha zsarolod (nem tudom) akkor eggyertelmu nem az ok oldalan allsz. Ezuttal ellened lesznek. neked nincs semmi erod oket eltavolitani (pushingon kivul) . De te siman el lehetsz tiporva mert senki nem csinal semmit? megszolaltal az mekkora csalo hogy igy es ugy azt hasznal? chatbann. nem latod hogy nincs kivel? ne szamits senkire, ez a jatek. Ma volt banvawe 95% meg mindig ugyan ugy toljuk a protikat es ugy is fojtatjuk honap vegeig. csatlakozzal a gyoztes oldalra
   
  csaba238 kedveli ezt.
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  " Csatlakozzál a győztes oldalra ... " hm... na persze... :D Ennyi örömötök legyen az életben is... én csak ennyit kívánok minden kedves " győztesnek " ahogy te nevezed. Basszátok szét nyugodtan mindenki játék élményét mit számít ügye... Én egyet tudok biztosra én nyugodt szívvel tükörbe tudok még nézni. :p
   
  csaba238, Csülök[H], GammaGT és 2 más kedveli ezt.
 17. csaba238

  csaba238 Aktív író

  Én is tükörbe tudok nézni, de ami a lényeg, hogy akik csalnak azok lopnak, hazudnak s az a kérdés ők nem néznek tükörbe ?? TISZTELET A KI VÉTEL, de szerintem 1000 ből 1 vagy 2.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Bele néznek ők is. Tudod ez 1 régi mondás őskövület már lassan mint mi is sokan. :D Csak nem mint1, hogy mikor bele nézel arcon hányod e saját magad vagy nyugodt vagy hogy nem lopsz, csalsz, hazudsz mint ahogy te is írtad. Ez a nem mind1. Inkább leszek sz.r gyenge NEM csaló és oltogassanak érte, de legalább a lelkiismeretem tiszta marad. De hát ügye kinek mi az érték rendje mint szokták mondani. Az a baj ebben is nem feltétlen ők csalók, vagyis a nagy többség a hibás. Én ezt megértem sokan már azért csinálják kb szerintem a 80%a mert hát más is csinálja BŰNTETLENÜL mint látjátok... akkor Ő mért ne alapon. Itt a fejlesztők a bűnösök, hogy szinte semmit nem tesznek az ügy érdekében, hogy ez ne így legyen. De azért papolnak meg nyomatják minden hol, hogy így úgy tisztességes játék bla bla bla ... a nagy f.szt az ... Rég nem az, sőt nem is volt sose. Bár régebben voltak azért komolyabb próbálkozások is, ami manapság már feledésbe merült. Nem viccből vándorolt a játék kézről kézre csak senki nem meri meglépni amit kellene. Így kerültünk egy ördögi spirálba ahol az út igen csak csúnyán lefelé vezet a béka feneke alá. Csak ezt nem hajlandóak elismerni / észre venni. Helyette a maradék kb hát jó szívvel is 5% rendes játékost szívatják ők is mint a kedves " győztesek " ügye ahogy magukra hivatkoznak. Ez a szomorú és szólni se szólhat érte az ember, mert te vagy akkor is a sz.r szemét sz.r alak. :( Én nem azt mondom, hogy minden csalót vágjanak ki mint macskát sz... , de aki már ilyen undorító módon tolja, hogy napi 20-24 órát tolja azt igen is kérdés nélkül ki kell rakni. Kezdje újra szépen, ha akarja. Kezdésnek már ez is megtenné. undorító módon nekik a legnagyobb az arcuk meg verik a nyálukat a semmire, amit ügye nem is ők csináltak az esetek 99% ában mert annyit lehetetlen játszani napi szinten csalás nélkül.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.5.24, 10:22