Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

PvP Hunter of the Day
    Springfighter MMO 2
    Springfighter VRU 2
    Springfighter VRU 2
    Springfighter EIC 2
    Springfighter EIC 2
    Spring King MMO
    Spring King EIC
    Spring King VRU
    Ezek a címek mikor voltak elérhetők, vagy mi van velük, hogy nem forognak "közkézen"?

2. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Első címek között voltak, amiket event által lehetett szerezni, az adott event alatt pedig forogtak. Azóta akié lett, megkapta. A 2013-as tavaszi event részei voltak a címek.

NumizN1 kedveli ezt.
  3. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Szép teljesítmény, örülök, hogy visszatértél! :) Eu1-en gondolom még a rangod is sokkal kisebb, mint hu1-en. Bedobod a két kari profilját? :)

4. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Sziasztok.

Lehet valamit tudni mit terveznek februárra? ( evevnt ) :)

5. Szabyka88

Szabyka88 Fórumlakó

Szia, elvileg Farsangi event lesz fergeteges bónusz dobozokkal tele r-310-es raksival :D

Lanselott és .deder. kedveli ezt.
  6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Azt, meg lassan jön egy petes event elvileg, már ígérgetik fél éve... :D

7. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Ha ugyanolyat beraknak mint amilyen másfél-két évvel ezelőtt volt, annak nagyon fogok örülni.
    Tudsz róla linket adni, hogy hol beszélnek róla?

8. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nem tudok most linket, discord lehet beszélték, nem tudom. Még ugye decemberben bejött a 20-as petszint, 4-es berendezéssel, akkor volt téma, hogy lesz majd több 4-es cucc hozzá.

OP32 írta valahol, angol fórumon is, emlékszem.

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Megoldom, hogy legyen privát ha az fontos. De nem képre gondoltam, csak profil linkre (főoldalon a neved alatt balra) :)

10. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Oké, rendben, megnézem mit tehetek privát beszélgetés céljából.

Szerk.: jelenleg semmit. Facebook, skype jöhetne szóba. Vagy kiteszed 5 percre, és letörlöd utána. Én itt leszek, írok ha láttam. Lehet 1 percig se kell kint legyen

Szerk2.: Felmehetek eu1 chatre és ott is rám írhatsz.

Utoljára szerkesztett: 31.1.18
  11. Eventről még nem tudok, de egy infóm van:

2018.02.04-05. 24 órán keresztűl használható kód: DOSUPERSUNDAY

Amit ad:
    RSB-75 – 5,000
    Extra Energia – 200
    Zöld kulcs – 15
    UBR-100 – 1000

UI: Hurrá, jönnek az új dizik a Cyborghoz :mad:
    UI2: Kész a verzió az új kliensre.
    UI3: MCC (több megbízós klánok) egyelőre felejtős, fogalmuk nincs mit csináljanak vele, hogy jó legyen.
    UI4: valami változás lesz/lehet a fegyverek és pajzsok körül (nem teljesen értettem, pl mi ez: gun(s) ..... generator?-40. perc körül beszéltek róla)

Ezeket (UI) itt találjátok: https://www.twitch.tv/videos/224287513##

Utoljára szerkesztett: 31.1.18
    tg90000_2 kedveli ezt.
  12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Köszi. Kieg.:

Következő event a kalózos lesz tavalyról pici átdolgozással, jövő heti kezdettel. :)

APACH és SPILLER2 kedveli ezt.
  13. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Olyan ts szerverünk nincs, amit megadhatnék sajnos. De szombaton akkor felmegyek valamikor eu1-re és nyitok chatszobát, tudunk ott beszélni. :) Majd írj fórumra valamit, vagy csak gyere fel, látni foglak (itt), beköszönök eu1-en, te fel fogsz ismerni. :)

14. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Na ez jó. Hol lehet letölteni?
    Ami még fontos kérdés: Egyszerre több hajóval be lehet lépni a DO Kliensel? Ugyanis ezt máig több böngészővel szoktam megoldani, viszont ha egyik böngészőn sem lesz Flash Player, és csak a kliens marad, akkor csak egy hajóval játszhatok egyidőben max?:( Vagy hogy van ez?

15. Gugli kereső: TS server free :)

Nézd meg a videót, ha felfedezed, szólj nekünk is :rolleyes:

Amit a mi modjaink nagyon szépen betettek a naptárba. Köszönet érte! (nézzetek körül más nyelvű fórumok naptárjaiba, meg fogtok lepődni)

Utoljára szerkesztett: 1.2.18
    tg90000_2 kedveli ezt.
  16. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Próbáltam (más) megoldást keresni. :D

Igen, nagyon szép munka! :)

SPILLER2 kedveli ezt.
  17. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Rendben! Ott (itt) leszek. :)

18. Apropó, mintha discordon is lehetne beszélgetni...

19. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Tényleg! Erre nem is gondoltam. Alig használom a discordot. :) No meg az nem privát. És ez most az elsődleges probléma. :) De úgy látszik akkor így megoldjuk. :)

20. Be tudsz lépni most?