Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Azért már jött a "bennfentes" reagálás is. "... hiába bannolják pár nap múlva visszakapom..."

???

A többivel egyetértek!

2. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Helló, mostanság fórumon nem nagyon voltam aktív, és játékban is csak hétvégenként. Ha bekerülnek az új 22 lvl. feletti 100 darab küldetések és eventek, amit angol fórumon nemhivatalos topikban már jelesztek, akor aktívabb leszek.

Ha nekem így nem sikerült volna befelyeznem küldetést nem írtam volna ide ki. G-sugeronba ugrottam 4-1 re, épp egy acm aknára érkesztem amit valaki más tett oda de hilyába robbant fel próba nem készült el. De amit már én tettem le amc vagy dd-m01 aknát annak a sebzése bekerült küldetésbe. Másképp még nekemse lenne kész, mert szintén nem találtam senki mást küldetéshez szükséges dizájnban 4-1 térképen. Remélem csak sikerülni fog.

Lanselott kedveli ezt.
  3. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Lehet valakitől kérdezni erről?

1., Amikor bejelentünk valami gyanúsat az a válasz, hogy a botszűrő működik.
    Ha ez így van, honnan került elő ez a 2724 felfüggesztett profil?
    Hirtelen jelentek meg nagyon rövid időn belül vagy eddig nem volt a publikáltakkal ellentétben botszűrés?

2., Nagyon remélem, hogy ez a tendencia folytatódni fog, mert már szerintem sokan vártuk.
    A fénytörésben tapasztalható, hogy nagyon sokan még bent maradtak, gondolom a különféle működési elvű programok miatt.
    Várható, hogy az utóbbi időtől eltérően most már teljes erővel ráfekszik a központ erre a területre?

Nagyon jó lenne!

A másik téma a hajóképességek kiegyenlítése:

Látom megint a kiegyenlítés reményében leszedtek egy pár hajóról képességeket (ezt már megszoktuk, hogy megveszed és lebutítják).

Ám, akkor mik ezek a kilőhetetlen Mimesisek? Alig lehet lelőni őket a megfelelő drónformában.
    Ez a volt kiegyenlítés célja, vagy csak a régi trükk folytatódik?

(Mire gondolok: A bevétel érdekében mindig van egyfajta jó képességű hajó mint a többi. Megvetetik, akivel csak lehet, utána lebutítják és majd jön a következő, ami még nem sok mindenkinek van meg.)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.18
  4. EU1 meghótt

SPILLER2 kedveli ezt.
  5. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia!
    Nyilván észrevehetted,hogy sajnos az utóbbi volt,a botszűrés a Központ dolga,mi is örülünk a tendenciának,a játékosok érdekében teszik (végre :D ).
    Fénytörésbeli problémáról eddig nem tudtam,de jelzem feljebb.
    Szegény Mimesist mindenki bántja :D Pedig remek hajó még képesség nélkül is,azzal pedig egyeltalán nem lelőhetetlen. Az egy dolog,hogy csillag formációnál nem fogod eltalálni soha lézerrel meg rakétákkal,de a többi sebzés betalál.

6. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A probléma, hogy tele van csalóval. De ezt felesleges jelezni, hát pont Baracus írta ki Discordra, hogy tudnak róla. Hogy egy csomó ártatlant kizártak és egy csomó csalót nem. Meg le is írta konkrétan a problémákat ezzel...

Leeroy kedveli ezt.
  7. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Nálad is? Épp most akartam ez ügyben írni ide is (már a másik fórumoldalra írtam)! Akövetkező dolggal szembesültem:

"
    Szóval..
    Adott az EU-1-es szerver.
    22.-én a kora reggeli DO szerver frissítés (05.30-as) után amikor is a frissítés idejére kiléptem a térképről, frissítés után pedig azonnal visza, a már említett szerveren sem a P.E.T. funkcióm, sem a konfiguráció váltásom nem működött/működik!
    Legalábbis, eddig csak ezen hibák jöttek elő..! Írtam a supportra, de eddig le se szartak, csak szokásos sablon szöveget küldték e-mailbe, hogy köszönik, hogy felvettem velük a kapcsolatot, meg, hogy ne nyissak új topicot az ügyben, de sem egy kapcsolattartó, sem más nem vette fel velem a kapcsolatot ez ügyben! Pedig már lassan 48 órája (sőt.., mire ezt az irományt valaki olvasni fogja, már túl is lesz a 48 órán..) leadtam a support felé a hibajelentést..!

24 órára vállalták a dolgot, de mint írtam, ennek már 48 órája lesz 24.-én reggel..!
    Mire számítsak?"​

8. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Persze, tudom, hogy itt tehetetlenek voltatok ezzel kapcsolatban. De igazán pozitív, hogy a Központ szeme úgy tűnik felnyílt.

A Mimesist nem bántom, de a képessége messze túlmutat a többi hajó elvett képességén is .
    A Fénytörésbe is egyre több jelenik meg belőle. Ám, a múlt héten hatan lőttünk egyet és írd és mond 6 perc 15 másodperc kellett neki, hogy meneküljön! Nem lelőnni, menekülésre kényszeríteni. Eközben kapott gyorsbombát, PETpukk-ot és 6-ból én voltam a negyedik, akinek lelőtt mindenét. A hajók között egy három csillagos, két ezredes is volt, tehát nem kezdők.

Ezt csak azért írom le, ennyire nagy különbségű hajó egyik sem volt azok közül, aminek a képességeit megnyírbálták kiegyenlítés címén.
    Tegnap viszont hárman minden további nélkül legyűrtük a Mimesiseket, de három hajó kell hozzá. Ez viszont felvetette bennem azt, hogy a korábbi Mimesis lehet használt emellett valamit.

Márpedig valami van még, mert a tegnapi nap bejött a fénytörésbe két Nostromo és azok sem pusztultak el semmilyen módon
    Annak a hajónak amúgy sincs sok élete, de amikor 2 mm életet látsz és ketten lőjjük (én molyba), kap két gyorsbombát és egy Pet-pukkot és leszed mindenkit akkor az több mint profizmus, mivel EMP-et sem dob.

Egy módon lehet lelőni, de akkor pár másodperc alatt pusztul (gondolom ez nincs még lekezelve). Két Cyborg, az egyik rögtön rádobja a képességet, mire azonnal EMP-et dob (másra nem), aztán a másiknak kell a képességet ráadni. Eztán nagyon gyorsan megpusztul.

Ám. a FULL sebzéssel semmire sem lehet menni. Arról nem is beszélve, hogy gyűrűben utoléri a kerékben futó Cíborgot.

Lehetséges ez?

U.i.: Remélem idő kérdése már csak, hogy az összes eszközt megfogják, ami elterjedt ebben a játékban.
    (Hajrá Központ!)

Ő az egyik:

23.07.2018 - 19:38[​IMG]Lelőtted NoobMode(Egész Európa 5) (VRU) űrpilóta hajóját.

9. -6kiskutya7-

-6kiskutya7- Utánpótlás-írogató

Lenne pár kérdésem, ha nem gond. Örülnék, ha pontos, mindenre kiterjedő válaszokat kapnék, hiszen sok sok forintot költünk a játékra, közvetlen baráti kör, rokonság is játszik, havi 100-150k körül költünk, 8-10 accra, hobbi ez, de mégis érdekel.

Ezt hogyan kell érteni?

"Észleltük,hogy páran a zárolt fiókok közül,akik a tisztességes játék szellemében lettek kizárva,azt állítják,hogy nem szegték meg a DarkOrbit felhasználási feltételeit külső programok használatával.
    Magabiztosak vagyunk abban,hogy az észlelési módszereink megfelelően működtek,de eldöntöttük,hogy ránézünk ezekre a zárolt hajókra egyesével is."

Mégis, ha magabiztosak abban, hogy megfelelő észlelési módszerek voltak, akkor mit ellenőriznek kézzel? Mi a metódus, mikor hétpecsétes titok volt mindig is, mi alapján "szűrnek"?

Volt e a kézi "ellenőrzésnek" vagy minek eredménye? Ha megkérdőjelezik, hogy jogszerű volt e, (bár ugye magabiztosak) akkor mire az a nagy magabiztosság?!

Ha discordon, és minden fórumon elismerik, hogy tele van csalóval a játék, miért nem tesznek ellene? Évek óta folyamatosan megy az "etetés". Hogy adhatja ehhez bárki is a nevét? Miért nincs folyamatos botszűrés, régebben legalább a fórumon ki volt írva, hetente, kéthetente, mennyi accot raktak ki. Bár sosem láttuk szinte jelét, hogy valóban ki is raktak akárkit, viszont volt, hogy a 1,5 éve nem használt kis accountom kivágták, hogy botolt. :D csak nem akkor is az inaktív hajók lettek kidobálva?

Az egyik közösségi oldalon olvastam érdekes dokumentumokat, s azóta a szerveren érdekes dolgok történnek. Rengeteg fotó készült arról, hogy ha egy ember vezetéknevét valaki felveszi a játékban, rögtön 2109 évig kapja a chattiltást. Megkérdezhetem, mivel másabb az illető neve, mint mondjuk a kovács1 név? Mi alapján büntetik ezeket az embereket, végtelen büntetéssel, úgymond?

Ki az, aki erről döntött, hogy beírják az illető nevét, azonnal büntetni kell? Olvasgattunk egy rakás dokumentumot is, amik a moderátorokra vonatkoznak, illetve a chatre. Hát abban semmi ilyesmit nem találtunk, hogy nem vulgáris, vagy nem trágár, s nem keszekusza névért végleges chat tiltást osztogatnak. Mire fel?

Sok dolgot olvasgatunk, remek anyagok vannak, de valahogy arról sosem esik szó, hogy miért lövöldözi az adminhajóval Grincs nevezetű admin a játékosokat. Kép is van róla, nem is először fordult elő, most már panaszt is tettünk, de semmi, az égvilágon semmi érdemi választ nem kaptunk. Jött ugyan egy levél, melynek tartalmát nem osztanám meg senkivel, úgy tudom tilos is, csak úgy sugárzott róla az, hogy írtak valamit, aminek nem sok köze volt a történtekhez.

Azonkívül szeretném, ha válaszban megkapnám azt az elérhetőséget, ahol az eset miatt panaszt tudok tenni, nyilván nem magyarul, nem magyar személynek, s ahova a fotót is küldhetem, ennek a posztnak a screenshotjával együtt, mert erősen azt gondolom, törölve lesz.

Válaszukat előre is köszönöm.

Ui: Tökéletes itt fórumon, biztos nem csak engem érdekel a téma, nem kell supporton keresztül, megpróbáltam, nem nagyon szeretek felesleges levelezni.

okoska76, SPILLER2 és tg90000_2 kedveli ezt.
  10. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Ha jól tudom, a problémád megoldódott azóta és választ is kaptál.

SPILLER2 kedveli ezt.
  11. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Bukta van, haver.
    NoobMode a klántársam és ismerem, semmilyen módon nem csal.
    Sőt korábban még ő is azok a tudatlan játékosok halmazába tartozott, akik csalózták a jobbakat.
    Killmedium-nak sok feliratkozója van.
    Ha ő megvádolja a BP-t akkor muszáj rá reagálni. ;)

Utoljára szerkesztett: 24.7.18
  12. мøøηLɩǥħτ

мøøηLɩǥħτ Fórum-zöldfülű

Hát igen. Végre vmi a BPtől. S reméljük h ez nem az a "itt van tessék, most már csöndben maradhattok egy kicsit" dolog...

Először is bocsi, h én így reagálok az írásodra, bár tuti úgy sem tőlem vársz választ, de a gondolatomat leírnám.

Sokszor láttam az elmúlt 9 év alatt, h folyton ezzel jönnek a playerek, h ennyit és annyit költöttem a játékra. Őszintén: ki nem sz...ja le. Örülök neki, h te megteheted ezt. Én személy szerint nem tudom megtenni. Félre ne érts, a felháborodást megértem a részedről, "ha már fizettem legyen is vmi érte" elv. De én annak örülök, h ez alapján nincs már megkülönböztetés, lásd TGC eltörlése. Egyenlő bánásmódnak van helye, nem annak, h aki minél több pénzt fektet bele annál nagyobb előnyt élvezzen minden téren.
    A szűrés alapját logikus módon meglehet mondani, azt vagy igaz vagy sem. De mint minden cégnek kell lennie szakmai titkának. Ám egy példa: ha te bármiért reklamálsz, akkor szerinted kötelessége vagy sem a cégnek utána járnia a dolognak, függetlenül attól, h az ami ellen reklamációt nyujtottál be tuti biztosan helyesen működik a cég szerint? Ha a manuális ellenőrzés végeredménye is ugyanaz, ami a rendszer alapján kijött (és ez nem 1-2 nap, hanem 1-2 hétbe beletelhet), akk mondhatják, h "mi megmondtuk, h jól működik a rendszer.".
    Az eredményről tuti lesz bármi info, ha már ennyire hangoztatták. Egyszerű cég stratégia.
    Nah ez igencsak jó kérdés. Nem is értem, h a "működő botszűrő" miért nem fogott meg senkit az elmúlt évben kb senkit.. Én sztem tuti működött, csak már rég nem azokat a paramétereket kellett nézni, amire azt állították. Reméljük mostmár kb ugyanannyi pénzt fognak belefektetni egy ilyen szűrő rendszer megcsinálásába, ami valóban szűr, mint amennyit a dizájnereik munkájára.
    Azt a képet sztem láttam, facen. Arról a képről nem lehet megállapítani, hogy az admin támad vagy védekezik. Az ilyenre a videó a tökéletes. Azon látni, hogy ki támad először, mi történt, tényleg ő volt e ludas v a player. Az ilyen képek csak a tüzet szítják a nép között, ami vmilyen szinten baromira gyerekes dolog. Ilyet a duzzogó lányom szokott csinálni, h folyamatosan mutogat arra, aki bántotta akár testileg akár lelkileg, vagy csak az egoját.
    Oh ne reménykedj. Impresszumhoz fognak irányítani. :(

NumizN1, okoska76, tg90000_2 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -6kiskutya7-

Teljesen mindegy, fizet e valaki a játékért, (mi fizetünk, vagy fizettünk, ez majd még kiderül) óriásit tévedsz szerintem, ha azt gondolod, nem nyom a latban fizet e valaki rendszeresen. Dehogynem, senki sem vágja le az aranytojást tojó tyúkot.

Egyenlő bánásmódnak kellene lennie, ebben egyetértünk. Onnantól kezdve, hogy minden előnyszerzéshez szükséges eszköz fizetős, ez csak vágyálom, de ezen nem veszünk össze, valóban az lenne a becsületes, főleg ha már ingyenes online játékként hirdetik.

Beharangoztak egy állítólagos szűrést. Abba ne menjünk bele, hogy a saját szabályzatuk alapján is, aki csal végleges zárolást kellene kapjon, oké, ne legyen, így is tizedannyi játékos van mint három éve.
    Abba se menjünk mélyen bele, ha tudják ki a csalók, miért nem tesznek semmit. Talán előző mondatom erre is válasz.

Na de az, hogy magabiztosak vagyunk, de azért.... ránézünk, meg igen, hogyne. Minden reklamációs levélre a csalásokkal szemben a support válasza az volt:

" mi nem tehetünk semmit, mi csak adminisztrációs dolgokkal foglalkozunk, mi nem azért vagyunk, hogy megvizsgáljuk csal e, botol e..." a központ, és mindig a központ volt a takaró.
    Erre fel, mit ad isten, magukat megkérdőjelezik. Szűrés? botszűrő? Botszűrés?

Hol, mikor? Sehol, semmikor. Több hónapja, (éve?) nem volt büntetés, nem volt bannolás, nem volt publikus zárolás-sorozat. Most állítólag van, de egyből meg is kérdőjelezték magukat. Eredményről lesz infó. Igen, lesz, kérdés, ki fogja azt elhinni. Miért, mi alapján kellene elhinni? Ha kibannolnának szabályzat szerint mindenkit, aki csal, lézengenének páran a szervereken, és ők sem vennének se prémit, se csomagokat.

Saját megbízós volt az admin, nyilván védelmi zónában állt, s nyilván nem lehet ott sem megtámadni, sem semmit sem tenni. Ha nem támadna, senki sem hisztizne alaptalanul, nem az első eset volt, nem az első panasz. Volt már elnézést kérés korábban emiatt, most válaszra sem méltatnak.

Impresszum. Ezt a legkönnyebb, évek óta oda küldenek mindenkit. Most pechjük van, mert ha oda küldenek, valóban menni fog a fax, mail, és minden ami szükséges. Én beérném őszinte válaszokkal is, meglátjuk, veszik e a fáradtságot rá.

Optimista ember vagyok, remélem, hogy nem süket fülekre találok.

okoska76 kedveli ezt.
  14. мøøηLɩǥħτ

мøøηLɩǥħτ Fórum-zöldfülű

Nah igen. A sablon. De gondolj bele, mi van, ha tényleg meg van kötve a kezük a supporton lévő embereknek? Ha a központ tényleg megtiltotta a csapatnak, h bármit is csináljon? A szűrőt ugye a központ fejlesztette ki anno, aztán ki tudja, h az elmúlt jó pár hónapban hozzá nyúltak e vagy sem a beállításaihoz. Én őszintén el tudom képzelni, h maga a support fizikálisan nem tehetett semmit ellenük, mert őket is vakították a szűrővel. A belsős dolgokba nem látunk bele, ez néha jó és néha rossz.

Ha maga a csapat csinál vmit, akkor a kiírásokba a "Darkorbit magyar csapata" van írva, míg amit a központ nevében írnak ki az a "Darkorbit csapata" vég szavakat kapja. Ez egy egyszerű megfigyelés. Így leginkább a központosok köptek széllel szembe, így a központnak kéne magyarázatot adnia nekünk, játékosoknak, h a szűrőjük mégis hol a pi..be volt eddig. Ezt azért írom, és ez nem konkrétan neked szól, hanem leginkább azoknak, akik a központot és a csapatot egy kalap alá veszik és a csapatot hibáztatják a központ egyes rossz döntései miatt. Magyarán ők a gyalogosok a sakk táblán.

A fenyegetés meg baromira felesleges, úgy gondolom. Van akit meghat, de van akit egyáltalán nem.

Én azt remélem, h a BP észbe kap már lassan. Bár OP-t el is küldhetnék a BP-től, egy nagyszájú kisfiú. Streamerként ismertem meg, de hosszú volt a nyelve ahogy észre vettem.

Jaj igen. Amivel sokat találkoztam (ezzel ki is védték, h miért csak 2 hetet kaptak mint bünti a végleges helyett :/ ) :
    9. A fent említett szabályok megsértése
    A fent említett szabályok megsértése - a súlyosságától, illetve az előzetes figyelmeztetésektől függően - különböző mértékben büntethető, az írásbeli figyelmeztetéstől kezdve egészen a játékból való teljes kizárásig. A játékfejlesztők fenntartják maguknak a jogot, hogy döntsenek a szabályszegések esetén hozott büntetésekről. Az illetékes ilyen ügyben mindig az adott játék kizárással megbízott adminisztrátora vagy supportere.

10. Általános Üzleti Szabályzat
    Az általános üzleti szabályzatot ezek a szabályok egészítik ki és ezért szintén figyelemmel kísérendők. A jelenleg hatályos ÁÜSZ a http://www.hu.bigpoint.com oldalon, valamint a játékaink kezdőoldalán is megtalálható. Amennyiben egyes eseteket vagy helyzeteket ezek a játékszabályok nem szabályoznak, a játék fejlesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy a hatályos ÁÜSZ figyelembe vétele mellett hozzanak döntést.

11. A szabályok megváltoztatása
    A Bigpoint S.à.r.l. and Co, SCS fenntartja magának a jogot, hogy ezen játékszabályokat bármikor megváltoztathassa. Ha a szabályzat egyes pontjai az adott játék esetében nem érvényesek vagy nem alkalmazhatóak, ez nem érinti a szabályzat általános érvényességét.

okoska76 kedveli ezt.
  15. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

" Sokszor láttam az elmúlt 9 év alatt, h folyton ezzel jönnek a playerek, h ennyit és annyit költöttem a játékra. Őszintén: ki nem sz...ja le. Örülök neki, h te megteheted ezt. "

IMÁDOM!!!!!! amikor annak ellenére HAZUDOZZA valaki azt, hogy 100-200ezer fLorintokat költ erre a játékra--- hetente, havonta.........
    amikor tele van CSALÓVAL a játék. :D

komolyan, van olyan ép eszű ember, aki ezt elhiszi?!?!?!?

van olyan ép eszű ember, aki annak ellenére költ ennyi pénzt erre a játékra, hogy tele van csalóval???

és nem kell a duma, hogy irigy vagy..... nem telik rá..... mit foglalkozol vele más mennyit költ rá.....
    (nem is érdekel)
    de ki az az ép eszű ember, aki a csalók ellenére ennyit költ rá....
    most akkor vagy hazudik, vagy nem egészen ép elméjű -- SENKI NE VEGYE MAGÁRA!!!!!

csak nem igazán ÉRTEM a logikát.. pedig pofon egyszerű...

мøøηLɩǥħτ és okoska76 kedveli ezt.
  16. -6kiskutya7-

Egy sokfős baráti társaság összesen költi ezt az összeget. Egyenként ezt nem engedhetnénk meg magunknak.

Igen, köztünk is sok vita volt, kell e ebben a formában egyáltalán költeni erre a játékra, érdemes e. Mindig az jött ki, hogy alapcsomag, és egy kicsi nagy százalékú akció esetén. Immár egy ideje nem nagyon költünk, mert azt tapasztaljuk, hogy semmi értelme. Két hétre büntetik őket, elvesznek ezt-azt. Remek, 1 hónap alatt visszahozza neki éjjel a kristallin-lon amit lövet.

Nincs itt nagy logika, barátok, közösen játszanak, hobbi. Nem több, nem kevesebb, nem kerül többe így, mint havonta kétszer elmenni moziba. 10 főnél már kijön a 100 ezer körüli érték.

Imádom, mikor valaki a szabályzatot másolgatja. Minek? Volt itt már minden. Sávos büntetés anno, zero tolerancia, aztán megint ilyen olyan büntetések, most megint .... és szép lassan elfogytak a játékosok. Közben az admin adminhajóval lövi a playert, kitesznek embereket 2 hétre, és minden megy tovább.... Addig persze előveszi a 2. vagy 3. számú hajóját, ami egyébként köröz- lövet éjjel nappal.

Taps. Ha ez jó itt a játékosoknak, és nem emelik fel érte a szavuk... kivétel ha nekik is kering - lövet - meg ki tudja.

Én azt gondolom, hamarosan abbahagyjuk ezt a játékot, ennek semmi értelme. Csodát várni éveken át, nem sok értelme van.

Két hét... meg levonások :) korrekt. Nem ugyanaz a magyar csapat, nem ugyanaz a központ, a központ a rossz, jajj szegény support, hát kiszolgáltatott, meg minden. Igen, kivéve mikor kiraknak pushingért olyan accot, aki botost lő pvp-n, meg amikor vitatkozol levélben vele, és közli, ha folytatod lezárol, meg zárja a témát. Akik 1 nevet büntetnek eszeveszett módon, de az, hogy kihal a játék, és lassan 10 emberből 1 nem kering éjjel, hanem becsületesen játszik.

Igen, az a fránya központ :D Évek óta fránya központ. Egyedül fog maradni.... az a fránya központ.

17. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

A buktádról annyit, hogy én is ismerek olyanokat, akik az anyjukat is eladták volna, hogy bebizonyítsák, hogy nem használnak semmit, pedig a TS-en nyomta a segítséget mit honnan kell letölteni és beállítani. Nekem a barátom volt, mégis egyszerre többféle progamot használt és képes volt megsértődni, ha megemlítette valaki, hogy miért ilyen jó.

Látszik a videón, hogy a barátod x4-RSB kombót is úgy tud lőni, hogy kergeti a hajót és az elpukkanás pillanatában ugyanúgy halad előre. de a hajó megfordult és a háta mögött lévőt lövi.

Ám, lehet, hogy a barátod is olyan gyors, mint a click... :)

Nem az a lényeg, hogy mi mit mondunk, hanem az, hogy fenn akad-e majd a rostán vagy sem.

Ha tiszta benn marad, ha nem repül. Ezzel lezártam a témát, és várom a DO további lépéseit a játék tisztításához.

мøøηLɩǥħτ kedveli ezt.
  18. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Az hogy saját esetedet példának állítod be az szerintem nonszensz. Jó ideje ismerem őket, közülük a leggyengébb játékosok közé tartoznak (NoobMode és NoobMode1 mentek fel tudomásom szerint.), hidd el nekem, hogy nem csalnak.
    Ez van. Aki tud azt el kell ismerni.

19. мøøηLɩǥħτ

мøøηLɩǥħτ Fórum-zöldfülű

Nah ilyet én is ismerek. :D Mármint, aki az anyját is eladná..
    Volt egy ismim, akit megloptak (a részleteket hagyjuk, még tiltanának érte :D ), bevallotta (fórumon és suppon), h progit használt, zárolták, aztán az aki lopta a kari sírt egy sort és oldották. Ez 5 éve történt kb. Azóta fent se akadt a kari. Kivi leszek, h végre minden egyes olyan nonstop játékos kikerül e, akinek kéne. Mert hát őszintén szólva, a vak is látja h nagyon süllyed ez a hajó a mély felé :/

20. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Kipróbáltam már ilyen játékos ellen a legjobb módot.
    Elhívtam egy semleges helyre, hozza el a laptopját gépét, leülünk egymás mellé, belépünk és megnézzük a másik gépét tiszta-e.

Képzeld! Volt, aki nem vállalta, de olyan is aki megmutatta mennyire profi. Na, ettől lehetett tanulni.

Ezt csak azért mondom, hogy bármi lehetséges!

Az azonban érdekes (nézve a felvételt, hogy az elöl lévő hajó felrobbanó flash-felhője még ki sem alakul és a hajó .37 mp múlva már a hátul lévő hajót lövi, azaz az egymás utáni x4 ide-oda csapódik be.

Ha ez önmagában szóló tudás, le a kalappal. Én ennyi idő alatt még az egér gombját sem tudom lenyomni, pedig próbáltam...
    (Hozzáteszem, nem vagyok egy profi játékos)

Csülök[H] és okoska76 kedveli ezt.