Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

Undorító amit itt csinálsz....

2. Amennyiben neked az igazság undorító, akkor az, igen. Úgy gondolom, mindenkinek joga van leírni a véleményét, ha az nem vulgáris, személyeskedő. Elnézést kérek, ha ez a kis lelkivilágodra bántóan hat.

Tudod, vannak akik már nem hisznek a mesékben. Esetleg ha kifejtenéd bővebben, hogy mi ebben az undorító, azt megköszönném. Ennyi év játék után szeretnénk páran tisztán látni, mindenféle köntörfalazás nélkül. Ebbe a hazugságok nem férnek bele.

Persze lehetnénk bólogató jánosok mi is. Költhetnénk továbbra is, és vághatnánk jó pofát a dolgokhoz. Több év után már nem tesszük, s hidd el, nem kevés játékos van, akit nagyon érdekelne a feltett kérdésekre a válasz.

Ettől független én elfogadom a te véleményed, lehet undorító. Kérdés csak az, te el tudod fogadni a mi véleményünket? Vagy hagyjuk a fenébe, kit érdekel alapon, és ennyi. Ezzel zárjunk le több mint hat évnyi játékot? Nem hinném, hogy megválaszolhatatlan kérdések hangzottak el, őszinte válasz után elhiheted, mi biztosan nem fogunk tovább kellemetlenkedni.

3. Csak kiakadt leírta amit gondolt,és úgy ahogy gondolta.
    Összefoglalta a dolgokat,ennyi.
    Szerette/szereti ezt a játékot és gyűlik benne évek óta a dolog,néha kijön egy kicsi.
    Nem védem.
    Undorító?
    Cáfolj.
    1.Évek óta semmit nem tettek a bizonyos programot/programokat használók ellen.Régen azért volt 1-2 nap nyugi,mire kijött egy frissítés az automata hajókhoz,az ő működésüket nehezítő lépés után.
    2.Valahogyan a "nagy" játékosok nem lettek kidobva.Ha mégis,valami furcsa véletlen folytán (mindig)visszakerültek és ismét velünk vannak.
    3.A botolással kapcsolatban a legfontosabb lépés az volt hogy betiltották és szankciókkal sújtották a szó használatát.Ha nem beszélnek a "népek" róla akkor nincs?Ha azt nézzük ez a legolcsóbb leggyorsabb megoldás.
    4.Szűrő.Az előbbi pontokban jelzett dolog,hogy évek óta ugyanazokat látod botolni.Nagyon jól tudja mindenki hogy ki használ valami egyebet.Ezt már akkor is tudta mindenki mikor fénykorában volt a játék,nemhogy most tizedére csökkenve.
    5.Miért hivatkoztak adatvédelemre meg ilyenekre ha kértük hogy hihetően bizonyítsák a csalás miatt kirakott játékosok tényleges büntetését?Említettem mindenki tudja szinte mindenkiről a fontosabb dolgokat,milyen nemzetiség,hol lakik,mi a neve.....
    (5+Extra.Tegyük fel hogy egy bizonyos oldalon bizonyos program bizonyos szolgáltatásainak elérését csak Németország területéről indított vásárlás és/vagy ottani IP-re rendelés tették elérhetetlenné.(mondjuk ez nem friss info))(Miért?)

6.Leírta hogy a cég a supportot csak pajzsnak használja.Én is ezt tenném,csesztessenek mást helyettem amíg a pénzt számolom.
    7.Leírta hogy a lojalitás kötelező,ez amúgy is mindenhol létező dolog.Ha nem vagy az,nem mész oda dolgozni,nem sokáig fogsz ott dolgozni(saját döntésből adódóan),nem fogsz sokáig ott dolgozni(a cég döntéséből kifolyólag).

Ki miért és hogyan végzi a munkáját ebbe nem lépek bele(team tag kit miért hogyan mennyi időre büntet),ő is csak a dolgát teszi,éppen mint a játék és politika esetleges összefonódásából adódó vitába sem
    etc
    etc

okoska76 kedveli ezt.
  4. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Ha a családtagod a német GTL mint írod, ő alírt egy nyilatkozatot nem? Tehát vannak olyan dolgok ami nem igazán publikusak.. Főleg az Ő hatáskörében. Tehát ha meg is osztja veled, ezt köz hírré tenni nem igazán okos dolog. Nem azt írtam , hogy itt megosztottad de ez nem tartozik másra, hogy te mennyi mindent tudsz általa. Én sem kötegedésnek írom, mi is tisztában vagyunk a gyenge pontokkal amin van mit javítani, de hiszünk abban, hogy ennyi ember szava elég lesz arra, hogy fejlesszenek olyan helyen ami a játékosok javát szolgálja. Cél egy jó játékos közösség, és egy játék ahol szívesen tölti el mindenki a szabad idejét.

Leeroy kedveli ezt.
  5. -[norisz99_HUN]-

Regisztráció óta eltelt napok2.391
    Start:20-01-2012
    ez a legújabb karakterem. Igen megértem a problémád. Láthatod hogy egy jó ideje én kb ezt a színezők előtti pár évre tenném elég cudar az állapot, de komolyan, vagy hagyjátok abba a rinyálást vagy a játékot. Nem véletlen, hogy betiltották a szóhasználatot stb... Már előtted is 2000 en leírták hogy mi ****, hogy ****, miért ****. Küldj 1 játékot egyetlen 1-et amiben tökéletes és 12 fejlesztés után nem jelennek meg még véletlenül se hackerek, botosok, bug kihasználók. Egy folyamatosan újabb dolgokat akaró játékban becsúszik. Ismerek karaktert amin 80millió seprom van, látom hogy a top 10 játékosoknak általában 15+ ezer órájuk van és néha én is utána számolok. Talán egyszer még le is írtam hogy miért nem jó ez, hangsúlyozom egyszer. majd otthagytam a játékot. Visszajöttem. Nem a botosokért hanem a közösségért, a hangulatért azért hogy játszak. kit érdekel ha nem leszek top 10 attól még 1 év kemény munkával lehetek a legerősebb. Ne hidd hogy a Botos olyan jól fejlődek főleg hogy a mögötte lévő ember 0 tapasztalatú nagyjából. lője az ürlényt-Te meg szedd ki. jó párszor még véletlenül is összelehet hozni hiszen NPC-zik. Ha ezeket nem állítják le te is leszedheted 100+ szor. Megmondom neked ha csinálsz egy videót pushingért sem rúgnak ki. A lelkivilágomat meg nem te rombolod igazán hanem a buta emberek. Ja és ezt a szabad emberes dolgot felejtsük el. Politikának is megvan a maga fóruma.

6. Köszönöm válaszod.

Igen, szándékosan nem írtam többet. Nyilván nem szeretnék senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni. Azt gondolom, megkaptam a tökéletes választ. Látjátok, be lehet ám ismerni a dolgot. Nem kell a köntörfalazás, még ha Grincs virágnyelven is fogalmazott.

A probléma csupán az, hogy a gyenge pontok hosszú hosszú évek óta gyenge pontok, és mindannyian tudjuk, hogy ez így is fog maradni, változás ebben nem lesz.

Nos, kedves játékostárs.

Nem ugyanúgy éli meg a dolgot mindenki, mint te. Vannak, akiknek fáj a sok sok elpazarolt idő, pénz, és a tudat, hogy mennyire kilátástalan az egész. Nem azért játszottunk, hogy videókat készítsünk egy szabálytalankodó játékosról, ezzel foglalkozzunk, vagy csak a saját igazunkat kelljen bizonyítanunk, csak mert engedik, hogy mások pont telibe belecsináljanak a szabályzatba.

Ugye nem gondolod azt, hogy családapaként, meglett emberekként munka utáni szórakozásunk az kell legyen, hogy a játékot rabló embereket lövöldözzünk, míg "alvajár", majd mikor felkelnek, fénykorában lévő Chuck Norris ként rúgjanak minket só szerint hármasával le. Sejtjük, ki egy helyen tilosban jár, több helyen is teszi, tehát nem csak uridiumszerzésre használhat programot.

Az, hogy mi pénzt ölünk bele, míg más milliószámra ingyen szerzi a dolgokat, amíg mi a pontokért régóta nem tudunk harcba szállni, mert elérhetetlen becsületesen játszva, és az legyen a célunk, hogy ott lessük xy-t ahogy lövöldözi a kristallont.... Lehet ez neked kihívás, de nekünk rég nem az. Elhittük, hogy változás lesz. Elhittük, kb 180 alkalommal.... És akkor leírod, így egyszerűen...

" vagy hagyjátok abba a rinyálást, vagy a játékot"

Nos, befejeztük a játékot. Az érzés azonban nehezen leírható, hogy tulajdonképp ezzel nagyjából mindenki hát számjegyű összeget égetett el, voltaképp feleslegesen. Ezért nem túl jó dolog csalódni, és ezért nem túl jó dolog, hogy közkatonaként szinte, érzések nélkül hogy is mondjam....tolmácsolják felénk a team tagjai, hogy "majd legközelebb".... hat éve legközelebb...

"mi is tisztában vagyunk a gyenge pontokkal amin van mit javítani, de hiszünk abban, hogy ennyi ember szava elég lesz arra, hogy fejlesszenek olyan helyen ami a játékosok javát szolgálja."

Igen, ebben hittünk, sok sok éve. Aztán rájöttünk, hogy ez örök ígéret marad.

Köszönöm a válaszokat, minden jót, "rinya befejezve"

7. okoska76

okoska76 Junior szaki

8. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Akkor ez a tanács egyáltalán nincs összhangban a DO más országbeli supportjainak elveivel.

Ime: ☠Путин☠

Ugye ez oroszul Putyin!

Hacsak nem személyesen Ő maga játszik! :)

9. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Ezt ki hiszi el? Egy aggyal rendelkező emberi lény biztosan nem.
    Csaltál, és mivel nem mindenkit vágtak ki, azon vagy felháborodva, hogy a többieket nem...

10. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

persze, teljesen logikus, hogy azért járok ide fikázni a csalókat -MÉG MINDIG... mert CSALÁS miatt zároltak 2 karakterem.....
    meg nekem az fáj, hogy másokat meg nem---

szomorúan kell közölnöm veled, hogy még "kapcsás" bónusz dobozt sem szedtem- kaptam, pedig összeszedtem már pár százezer (millió) bónuszdobozt.. ja, és a 3. karakteremmel együtt volt- van összesen 4-5ezer játékórám (amiből, az elsővel volt 3200-3500óra) 10 év alatt....... sőt.. még soha nem volt meg a 10havoc-10hercules dróndizájnom sem....
    ja, biztos, azokat a pOgramokat használtam.. amiket az állítólagos "szűrő" elkapott.... : D

de ja, CSALÁS miatt zárolták 2 karakterem.......
    azért 34 évesen, 2 üzletet vezetve biztos mogyorónyi agyam van, és idejövök "hisztizni" annak ellenére, hogy kétszer csalás miatt zároltak... teljesen logikus, de tényleg!!
    Start:24-08-2015
    Játékidő:619 óra

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.18
  11. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Már licitálni sem lehet mielőtt lerobotoznának.. pff...

SPILLER2 és okoska76 kedveli ezt.
  12. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Ha ezért bannoltak volna, akkor most már nem tennéd ezt, hogy róluk beszélsz, mert tudnád, hogy megint bann járna. Ergo te vagy szándékosan bannoltatni akarod magad megint (amit kétlek), vagy (ami a valós tény) hazudozni jöttél fel, és megmagyarázni a csalásodat.
    Egy 34 éves tudna normálisan fogalmazni... Egy olyan ember aki két üzletet vezet, nem tudna több 1000 órákat játszani.
    Gondolom ezt sem a nagyi szedte...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

13. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Erre reagáljál inkább, ne beszélj mellé:

14. -[norisz99_HUN]-

Start:20-01-2012
    Játékidő:1,525 óra
    Hát... Ha csalnék akkor nagyon jól csinálom hogy a játékidőmet is nulláztam párszor... XD vicces vagy. A csalók meg azért nem zavarnak minket mert azokból csináljuk meg a küldetéseket amikért mindig sírnak itt az emberek hogy, úristen 500 goliath? :DDD
    ha az 1kg os kenyér helyett minden hétvégén 4 kg ot vehetsz akkor pont nemérdekel ;)
    a klánom nagyon szereti a szervert mé ha sokszor meg is szorítanak a visszatérő csalók.
    Alapítás ideje:26.05.2012
    Klán-rang:3
    harci bázis:
    1 [​IMG]§ĦØØŦ ØЛ §îĜђŦ [​IMG]1,519,620
    3 [​IMG][§Ø§] §ĦØØŦ ØЛ §îĜђŦ [​IMG] 1,003,500,426
    rangunk
    motto:
    If we catch you botting we will kick you after we finish killing you!
    Itt a júdás csak te lehetsz, de szerintem ütközik a szabályokkal ,hogy embertársamat rágalmazzam.

Játékok: Call of Duty? remélem ismerős általában a játékaikat 2-3 év után elözönlik a csalók. én őrülök hogy itt legalább lehet lőni az embereket és nem fagyasztják ki az Xbox-omat :D

Utoljára szerkesztett: 8.8.18
  15. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

nincsen semmilyen mellébeszélés, öcskös... TUDATOSAN nem akarod megérteni, miről van szó... : D nem vagyok meglepődve!

" te vasról beszélsz, én mágnesről... az életben nem fogjuk megérteni egymást. "

(jaa... akkor volt egy olyan, hogy saxoo nevezetű admin, vagy ki fene- mifene.. aki "tragikus hirtelenséggel" tűnt el innen...)

szép próbálkozás... de aki itt hazudozik, és sérteget, az még mindig te vagy...

szóval, SZERINTED kitiltották csalás miatt 2 hajómat... de még mindig azért járok ide fikázni a csalókat. mert én brühühühü...

keresem a logikádat, de még mindig nem értem..

@norris egy büdös szóval nem csalóztalak téged... látom sikerült megint értelmezve olvasni.

16. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Két mondatomra nem tudsz reagálni, helyette 10 mondatba beszélsz másról.
    Téged bannoltak, és mivel már nem csalsz -gondolom-, ezért már téged is zavarnak a csalók.

Még mindig várom erre a reagálásodat:

17. halott

halott Utánpótlás-írogató

Én úgy gondolom, hogy akik ezt a játékot irányítják a vezetőség pontosan tudja, hogy nem szabad minden csalót ki tiltatni, mert akkor nem lenne fizető vendég.
    Ez olyan mint ha kitiltanák minden olyan embert aki verekszik ÖRÖKRE egy adott szórakozóhelyről, akkor elfogyna a kuncsaftom, mert előbb vagy utóbb mindenki kerül konfliktusba még ha ön hibáján kívül is.
    Lehet, hogy bosszantó, lehet hogy nincs ez így jól, de kicsit rugaszkodjunk el attól ami nekünk jó (mint ahogy én is teszem most) és gondoljuk bele, hogy mi jó a vezetőségnek akik nem játszanak csak a zsebüket nézik hogy mennyire vastag....

Régen HU1-en volt egy játékos nem nevezném meg ellenségem volt mindig, szóval úgy nem is emlékszem hogy valaha lett volna vele valami béke szerű. Ki tiltották a hajóját nagyon örültem a fejemnek, mert elég ritkán volt olyan hogy sikerült le lőnöm gondolom valami kis segítséget használt a remek vadászati teljesítményére. Pár nappal később ugyan azzal a névvel megjelent egy fullos hajó, én írtam neki cseten hogy ő-e az a r...-ék azt mondta igen mindig van pár hajóm talomban ilyen esetekre.

Ezért nem ér túl sokat a szűrő.

SPILLER2 és okoska76 kedveli ezt.
  18. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Szia!

Ebben az esetben akkor, ha csalsz nem tiltanak ki! Ha beszélsz róla tiltást kapsz! Nem gondolod, hogy ez egy kicsit sántít!
    Lehet igazad van. de ha ezt valaki be tudja bizonyítani a DO olyan pert kapna, ami nem pár Euros kártérítést jelentene, ráadásul ez így azt sugallja, hogy ők is benne vannak nyakig!

Nem tudom kinek van igaza, de ha Neked akkor ide egy jó ügyvédi és hacker csapat kell és már tarthatod is a markod!

19. Wackneis

Wackneis Fórum-zöldfülű

PSZIHOPAT XD ez volt a neve emlékszárá szép egy /játékos( / volt

20. halott

halott Utánpótlás-írogató

Sántít, szerintem ez inkább valami ön igazolás szerü dolog. Gondolj bele aki benne van valamibe mondjuk most tételezzük fel hogy nekem van egy játékom és ott hagyok embereket csalni mert ez nekem előnyös anyagi szempontból én sem akarnám, hogy beszéljenek róla, mert nekem nem érdekem, hogy gyorsan terjedjenek a programok, viszont az sem érdekem, hogy bele szakadjak abba, hogy tegyek ellene valamit. Ami meg a nagy pert illeti szerintem ez azért nem állja meg a helyét mert igazából ők nem tettek semmit és a semmiért nem lehet perelni. Tulajdonképpen azt tették hogy "fontosabb" dolgokkal foglalkoztak ami az ő értékrendünkbe fontosabb nem figyelve arra, hogy neked mi a fontos.

A hackeres ötletedet pedig azért nem preferálom, mert bár igen jól hangzik hogy potyog a zsebembe az euró millió, de ha be állok a bíróságra, hogy figyeljetek már itt vannak a bizonyítékok egy hacker haverom betört a fő szerverbe és megkereste akkor lehet, hogy a saját védő ügyvédemre költeném az eurókat nem mellesleg hiteltelennek minősítené a bíróság a bizonyítékokat és akkor én fizetnék.

Én úgy gondolom és ha enyém lenne a játék én hagynám az embereknek, hogy használják a PVP programokat (jelölő, keverő etc.) tiltanám a dobozló NPC-ző-ket hagynám menni. Én évekkel ezelőtt is ezt mondta, hogy ez szerintem így lenne korrekt. Ha bele gondolsz ez össznépi játék és mindenkinek kifizetődő lenne. A bigpoint szavatolnál a karakterek szabályosságát abban az esetben ha saját és fizetős (pár ezer/hó) áru saját progiját használnád).