Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .ΣĿΊZΛBΣŢH.

.ΣĿΊZΛBΣŢH. Fórum-zöldfülű

Kedves Játékos.

Teljesen igaza van! Pl: adtak volna 250.000 uridium-ot egy ilyen desing árát..
    Mindenki arra költené amire szeretné.
    :oops::rolleyes:

2. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Remélem ha lezajlott a hitac sorsolás, ki lesz írva fórumra, feleslegesen ne várjuk.

3. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia,a csütörtöki folyamatban van dolog úgy nézett ki,hogy már aznap be is fejeződött. 16:21 körül osztották ki,aki nyert persze.

4. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Köszi a tájékoztatást. Akkor nem várjuk feleslegesen.

5. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Látom jó a humorérzéked.....ilyen soha nem volt és nem is lesz a DO-nál,az a módi,hogy majd ők irányitják,ki mit hol és miért csinál...azt nem szeretik ha valaki nem ezt teszi,kivéve igen sok pénzért,úgy eltűrik:-D

6. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Sziasztok!
    Az lehetséges, hogy ezen a hétvégén nem árazták le a kapukat?

7. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

Szia, mint látod lehetséges ,de persze volt helix valamilyen hiba folytán nem lett berakva az akció, amit már továbbítottak a központ felé.

8. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Köszönöm a válaszod, már-már azt hittem, hogy csak nálam jelntkezett ez a hiba, mivel a klánomban mindenki ugyanúgy kapuzik mint máskor...

9. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Ha! többet játszanál mint fórumozol, már láttad volna, hogy többször is volt ilyen. Egyáltalán nem hiba, hogy nincs GG akció

10. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Én már játszom egy ideje, de eddig nem tapasztaltam semmiféle "rendellenességet"

11. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ezt sem fogom megérteni soha.
    Egy játék sorsolásának eredményét nyilvánossá szokták tenni (ott ahol adnak a tisztességes játék szellemére).

Mert:
    - ellenőrizhető, hogy kik nyerik folyamatosan az évek során a nyereményeket,
    - tényleg azokat sorsolják ki, amiket meghirdettek.
    - tényleg olyan számban, ahogy kiírták,
    - sorsolás dátuma, közjegyző neve, hogy tényleg hiteles volt-e.

Így viszont azt mondanak, amit akarnak. Se bizonyítani, se megcáfolni nem lehet.
    (és ez nem az itteni team munkáját minősíti)

★whitewolf★ és .-sesshoumaru-. kedveli ezt.
  12. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Nézegetem unalmamban a napi küldetéseket és egy érdekes "Normál küldetésre" lettem figyelmes. :)

Van egy olyan küldetés, hogy "Határokon belül".
    A díj/jutalom egy Prometiusz lézer.

Ezen küldetés a következő feltételeket követeli meg:
    10 darab Impulse II megsemmisítése, de úgy, hogy mind a lézert, mind a rakétákat ez alatt Promeriummal kell gyorsítanom.

Most tényleg hülyének néznek mindenkit?
    Van a lézer gyorsítómban ca. 6 millio lövésnyi sepromom, a rakéta gyorsítómban meg további több, mint 63 ezer lövésnyi seprom..

Ugye..., nem gondolja senki komolyan (még fent sem), hogy ezeket törölni fogom csak azért, hogy az amúgy teljesen kihalt térképen, ahol 1-2 erősebb NPC-n kívül senki nincs (Impulse II NPC-t 10 percnyi keresgélés után sem találtam) lelöhessek 10 darab Impulse II NPC-t..?! :D :D

Erre kérdezné a német kollégám.. "Alles klar?" :D

Lanselott kedveli ezt.
  13. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Látod, pont emiatttették be ezt a küldetést... Így mindenki aki eddig telerakta seprommal a hajóját valamilyen bug segítségével, annak most mindezt fel kell áldoznia annak érdekében, hogy teljesíthesse a további küldetéseket.
    Nem szeretnék tolakodó lenni, de mégis, hogy sikerült több mint 6,3 millió sepromot szerezned?

Lanselott kedveli ezt.
  14. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Nem vagy tolakodó!
    Elmondom és vállalom amit írok!

Egyszerűen sokat dobozolok, igen, álcában és nem, nem BUG segitségével hanem napi 3-4 óra munkával (ezen a szerveren és ugyan így a másikon is)!

Szóval!
    Akkor szándékosan rakták bele ezt a küldetést..! :)
    Ok, akkor dugják fel maguknak! :D

A hajómba meg annyi sepromot küldök, amennyit akarok! Egyenlőre (!!!) még lehetőség van rá!

Ez után is elsősorban dobozolgatni fogok, ha nem tetszik valakinek/valakiknek lehet akár banolni is! :)

Még valami!
    Nem szoktam az öszes sepromot beküldeni a hajóba! Mindíg hagyok legalább 6.000 sepromot a finomítóba végszükség esetére. Tehát, egyszerre max. 3.080-at küldök át (már csak azért is, mert a hajóm raktere nem túl nagy..! Volt már rá példa, hogy jól jött (pl. a képesség pontok ki helyezésénél.

15. Csináld meg a közvetlenül előtte (promis előtt) levőt, azt nézd meg mi történik.

16. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Sziasztok!

Ezt vasárnap (ma) este találtam a Youtube-n.
    Talán, lesz akit érdekel..! :) 00.50 után látok a videón egy (számomra tetszetős formájú) hajót, berakhatták volna a Centurion helyére azt is..!

Nem találtam mást előtte!

Utoljára szerkesztett: 9.12.18
    kefe7272 kedveli ezt.
  17. ★whitewolf★

★whitewolf★ Utánpótlás-írogató

Szorgalommal... Figyu! Én minden nap reggel belépek, megiszom a kávém, elolvasom a híreket és közben küldök sepit és promit. Az utóbbi 1 évben főleg érdemes volt belépni rendszeresen, hogy megkapd a fejlesztett lézereket. Meg is vannak! Talán éves szinten 10-20 nap lehetett, hogy nem jelentkeztem be. Itt nincs semmilyen bug, a lehetőség előtted is ott van.

18. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

@Csülök[H] kedves ha csendben maradtál volna, még értelmesnek is tűntél volna nézz körbe melyik fórumon van,volt kiírva hogy nem lesz akció.. ajánlom figyelmedbe az orosz fórumot ahol nem csak annyi van kiírva hogy GGnap hanem -15% kedvezmény, megjegyzem kint volt és leszedték, és ha netán discordon is járnál egy admin kiírta hogy jelezve lett a központnak, mert ez egy hiba.. De azért okoskodj még pls nagyon jól áll.

19. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Értem én, hogy szorgalmas valaki, nekem is volt 2 milla seprom a lézeremben, mivel augusztusban nem játszatottam, azonban szeptember végére el is löttem az egészet...
    Azonban nekem sose sikerül ennél többet gyüjtenem, mert nincs türelmem ahhoz, hogy csak akkor játszak amikor van seprom a hajómban

20. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

Ez attól függ milyen szinten vagy. Én pl. nagyjából szinten tudom tartani a sepis lövés számot. Hétköznap nincs nagyon idő játszani, hétvégén pedig nagyjából annyit lövök el mint amennyit összeszedek hétköznap. Persze ehhez kell az is hogy x4-el tolom végig a kapukat. Letolok kb. 15 alfa-béta-gammát nagyjából 200-220k lövéssel.