Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Szeretnék érdeklődni ha van kitől, hogy vajon miért nem enged a hajómon belül sepromot küldeni a lézerekhez a rendszer?

Az EU 1-es szerveren lévő hajómról beszélek.
    Van a lézereknél (lévén keveset használom) 6.851.000 (kb.) lövésre elegendő sepromom (ami szerintem nem kizáró ok) és most arra lettem figyelmes, hogy a lézerhez nem enged többet áthúzni, csak a rakétákhoz..!
    A supportra már írtam (kiváncsi vagyok a válaszra, bár ahogy az eddigi tapasztalataim mutatják, sok jóra nem számítok) az ügyben, de azért nagyon remélem, hogy ez nem valami "ösztöke" akar lenni arra nézve, hogy többet lövöldözzek, mert úgy itt hagyom ezt a s**rt, hogy csak úgy fütyöl! :)
    Majd én eldöntöm (ha nam baj), hogy mikor és mennyit lövöldözök ha van kedvem!
    Elegem van már abból, hogy újabban, mindíg más akarja eldönteni helyettem, hogy nekem, mi a jó és mi nem az!
    Ezzel nem csak a DO-n belüli dolgokra utaltam, hanem vannak más területek is az életben és a neten egyaránt!
    Szóval.. kezd a zacsek tele lenni!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.19
  2. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    A tegnapi csodálatos újításnak köszönhetően limitálva lett 1 millióra a fejlesztés,ha túl vagy rajta,akkor nem tehetsz rá többet. Igenám,csak nem gondoltak bele abba,ha valakinek mind a lézere,rakétája és pajzsa is 1 millió felett van fejlesztve Seprommal és a napi rutinjában kiküldte az összeset a hajóba,az bizony ottmarad,amíg valamelyik le nem fogy az érték alá... Szóval jelenleg minden ország játékosai és csapatai felől is megy az elégedetlenség,hamarosan csak javítanak rajta.

SPILLER2 kedveli ezt.
  3. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Tegyük hozzá,hogy nem csak a Seprom mennyisége van akkor limitálva ha jó az észrevételem hanem a Promériumé is a meghajtók gyorsitásánál,oda se enged betenni,ha felül vagyok Millión.....És ez zavaróbb,mert Sepromot nem küldök,de igy dobozt sem tudok gyújteni...Hamar divatba fog jönni a Citadell a raktér miatt.
    Másik téma,hogy ujra bekerült a rendszerbe egy levél,szintén EU_1 en,a szöveg az hogy a DO kérdez feleleket játszik nagy jutalmakért....Tuti kamu,de egy hónapon belül két ilyen levél..nem sok ez egy kicsit?

4. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

Elmennek a ...... Végre elértem a 100 küldit, tanakodtam, hogyan lehetne spórolni a sepivel, mert nagyon zabálják a küldik, erre kiba.znak az emberrel. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből mert ez így nagyon nem oké. Most kb úgy áll a helyzet, hogyha le megy 1 milla alá a sepi, 2 hetet kell várjak arra, hogy összegyűjtsek annyit amivel tudok normálisan kapuzni a hétvégén... -.-

5. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

ezt az érces fejlesztés- dolgot már a legelején így kellett volna bevezetni... sőt. még az 1millió sepromos lövés is sok... 100ezer, na az már reális lenne. a rakétákat is, max. 10ezer, a meghajtó és pajzs 1000-1000 óra... bőven elég lenne... ha már játszol, erre is rá tudsz nézni, nem?!

nem mellesleg, aki milliárdokat halmozott fel a seprom bug-val ( CSALÁSSAL ) azt, ez sem fogja -megrövidíteni-.
    úgyhogy nem igazán értem a hiszti lényegét.... vagyis, de értem... és szerintem azok hisztiznek miatta.... akik...

6. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Sziasztok!
    Látom szinte mindenki ideges és tényleg csak egy szemszögből nézik a dolgot.
    BL térképek bevezetéséhez is hasonló küldetés jött be hogy fejleszd át a lézert és rakétát. Szerintem ezt lehetett intő jelként is venni valamint hogy ne az legyen hogy mindenki elveszíti a felhalmozott mennyiséget. Akkor aki eldobta , el lőtte nem fáj annyira a feje.
    Aki napról napra játszik , a seprom mellé még promeriummal is fejleszt mivel nem tud felhalmozni nagyobb mennyiséget .
    Ez a bug kihasználókat és a program használókat is érinti mint ahogy vendeg_2288 is említi , hogy hogyan az az 1 millió lövés nagyon hamar elkopik 24 óra leforgása alatt , ezzel csökken a lelőtt űrlények száma.
    Ettől még tudnak játszani ,mindenki tud. A lényeg :"Figyelem ! Túl lehet lépni az egy milliós határt, megmarad a fejlesztés, csak nem fogja kijelezni."
    Ebből a pár sorból az jön le nem csináltak semmit sem csak felállítottak egy határt. Van esetleg olyan aki, ennyi idő alatt el lőtt 1 millió lövést? Az hogy látod az eszköztárban egy dolog, mindenki látja ha van a hajóban seprom vagy ami rendelkezésre áll.

Miért nekem kell szöveget olvasni és értelmezni azt? Ki van kivel?

Utoljára szerkesztett: 25.1.19
  7. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Igen, már írtam a véleményem a másik oldalra itt a fórumon!
    Nekem csak egy probléma vetődött fel hirtelen az ügy kapcsán...! Nevezetesen pl. az "invázió" nevü játék, amiben másfél óra alatt simán el lehet pufogtatni az 1 millás sepromot és ha csak valaki nem fizet uridiummal az azonnali seprom küldésért, akkor 1000 sepromot cirka 1 óra alatt küld át alapból a rendszer!

Ugye.., azt tudjuk, hogy az "invázió" játék kilépési éehetőség nélkül 3 óra hosszú..?! :)
    Írtam a supportra is az üggyel kapcsolatosan, inkább nem részletezem, mit válaszoltak, mert így is be kell nyugtatóznom magam, hogy délután még dolgozni tudjak..!

Nem tudom, hogy érdemes-e még áldoznom 1 centet is erre a játékra, de már tele van az a bizonyos "ivarszervem" azzal, ahogy az utóbbi időben mennek a dolgok a DO-n!

Azért.., köszi, hogy válaszoltál! :)
    További szép napot!

8. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Azért a Sepromot hoztam fel példának, mert azzal nem tudsz mit kezdeni, ha mind a három lehetőségen több van fejlesztve. Igen, az összes többi nyersanyagra is vonatkozik.
    A játékosok többsége használja a citadelt, de csak nyersanyag küldésre. Például nekem is majdnem 10000 a rakterem benne és csak erre használom.
    A levél pedig biztosan az lesz. A játékbeli levelezésben nem szokott jönni hírlevél, nyereményjáték meg pláne.

Szia.
    Továbbá az alkalmi vagy gyűjtögető játékosokat sújtja ez erősen, akik több milliós Seprom készletet halmoztak fel tisztán.
    A lényegre pedig: igen, az egy határ, a felett nem tudsz többet pakolni rá.
    Igen, túl lehet lépni, ha van például 990.000 lövésnyi fejlesztésed és kiküldesz ezernél több nyersanyagot, azt még rá lehet tenni.

9. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

Lehet hogy csak én látom rosszul, de ezek után még több progis emberkével lehet számolni. Tegyük fel, hogy van valakinek 5 millió sepis lövése és csak azért nem használt semmit, mert nem akarta, hogy potyára elmenjen a sepi mondjuk lonra meg linre. Ha ez elfogy, ezek után már mi fogja visszatartani? Semmi.

10. _=[AKKÁD]=_[HK]

Szia !
    Nem mondok sokat ,x1 el én is ellövök se perc alatt akár több milliót is. :) Minden az adott felszereltségtől függ és mennyi ideig szeretnéd lőni az NPC-t vagy gyűjteni annak jutalmát. Nem kritizálom én hogyan játszol vagy mivel szoktad meg. De bizonyos lőszerrel hamarabb egyenlő lehet a lőszerfogyás a jutalommal. Sőt még lehetőség van nyereségesen játszani is. Szóval inkább a felhozott érved nem igazán fed el minden valóságot.
    Coembra
    Felvetetted, ha fejlesztett lövései vannak azok el is tűnnek mihelyst a felhalmozott mennyiség elkopik , utána csak a mindenkire vonatkozó 1 milliós készlet lesz elérhető és abból gazdálkodhat. Ezt követően lép életbe amit leírtam az előző hozzászólásomban is (nem lesz sepi a hajóban lecsökken a lelőtt űrlények száma mivel tovább kell lőni és ez a lelövési időben lesz látható vagy olyannyira le sebződik hogy hamarabb megy kapuhoz).

A lényeg én nem vagyok a fejlesztés ellen!!

11. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Én egy picit örülök ennek a sepron korlátozásnak, de én nem a másik oldal vagyok. Jópár hónapot kihagytam, és már nem játszok annyit, hogy ellöjjek 1 nap annyi sepront amennyit kiküldtem. Így talán már fogyni fog. Nem zavar, mert mindent sepizve lövök, de valamikor meg el kell kezdjem a BL küldiket. Merthogy promival kell turbozni mindent.... -,-'' És ennek cseszhettek volna valamit inkább.

12. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Már bocs,nem tudom Te mennyit játszol és milyen szinten,de ha megtennéd,hogy nem titulálsz csalónak mindenkit akinek felül van a Milliós értéken a Seprom készlete a hajóban azt megköszönném. Ugyanis van olyan,mint pl én is aki napi szinten nem játszok sokat,néha semmit,hétvégén kapuzok és esetleg eventekkor,de eddig naponta beléptem és küldtem pár ezer Sepromot át a laborból,néha beléptem reggel és estefelé is,olyankor napi két adagot is küldtem.....Talán nem nehéz kiszámolni,hogy a készletem jóval milión felül volt-van....Talán nem si lett volna ezzel problémám ha jelzik ,hogy mi és mikortól várható.Lehet csak én gondolom úgy,de úgysem lett volna neki nagy jelentősége.....Igy viszont ott volt egy hajó fullra Seprommal ,amit nem tudtam fejlesztésre használni ,igen tudom pajzsra be tudtam volna tenni,de oda ugye nem vagyok hülye....ha pár napig nem jut időm játékra akkor elveszik......Viszont a raktér kellett volna más célra. Én nem háborgok,csak nem értettem,miért nem lehetett szólni,másrészt egy hónap alatt 2db úgynevezett "jelszó lopó" levelet kaptam...azzal meg nem csinálnak semmit....Kissé kezd számomra elveszni a kép,hogy mi is a valódi célja a fejlesztői brigádnak:)

SPILLER2 kedveli ezt.
  13. _=[AKKÁD]=_[HK]

Szia!
    Közelítek a 25. szinthez és naponta játszok .
    Nah, hol is van hogy én nevet vagy neveket mondtam és le csalóztam a társaságot ?
    Lehet félreérthető voltam de nem kell hogy tetszését fejezze ki mindenki .
    -Első részben csak felhívtam a figyelmet mi történik bizonyos csaló programokat használó játékosokkal.
    -Másod részben ,a seprom nem tűnt el továbbra is fel tudjátok használni nem fogja kimutatni a rendszer de amit eddig felfejlesztett valaki az láthatatlanul majd lejár és akkor fogy el mikor kilövitek magatokból amit eddig beletoltatok . Ezután lehet csak 1 milla a keret de legalább van értelme is.
    -Harmad részben pedig ezután nem lesz probléma azokkal sem akik milliárdokat töltöttek buggal eddig és soha ki nem fogyó erővel jöttek. Lesz esélyed is játszani ezekkel szemben mert míg neked promeriumra telt vagy még arra se, ezek fullon voltak sepivel.

Nem irigység hajt és nem is tartom jó ötletnek ha ezt venném mérvadónak ,nem kívánok vitázni azon sem hogy ki hogy játszik mert mindenki magán ügye és ezt tiszteletben tartom. (Egy ideig én is halmoztam a sepromot és rájöttem nincs értelme.)
    Jelenleg ha valaki nem játszik és hasonló módon csak sepromozni jár fel nem sokan tudnak rá számítani (rengeteg klán és klán nélküli van ezzel igy és indokként sok mindent fel tudok hozni de nem akarom tovább húzni a tartalmas írásokat) .

Engem nem az érdekel lelőnek vagy sem, megvan a hajó és lehet folytatni. De a hogyan? Nah az már igen, érdekel.
    Ha továbbra is azt akarjátok hogy vissza állítsák a nyersanyagok mennyiségét, azt is vállaljátok be hogy a csalók járnak jobban .

Utoljára szerkesztett: 26.1.19
    Lanselott kedveli ezt.
  14. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Hatalmas probléma, sokan alig játszanak de egetrengető baj, hogy nem lehet 1 milla felett sepit küldeni, kérdezem én mi értelme van ennek? talán beleszámít valamibe ha nekem több milla sepim van lézeren és nem is játszom? Mint már leírtam máshol nekem ritkán van seprom lézeren és nem is nagyon érdekel van-e, pedig minden nap játszok (R-zone, kalóz térképek és a többi) akit nem tudok lelőni azt seprommal sem fogom tudni és ez tapasztalat. Az hogy mindenki hisztizik emiatt mutatja mekkora problémát jelent hogy dobozoláshoz nincs 20 milla sepi a lézeren, igazán gratulálok hozzá, főleg hogy nem elvették, hanem nem engedik tovább fejleszteni, ugyan ez volt a petbenzinnel is, fél évig nem kellett vegyek, és? lépjetek túl rajta lőjétek el azért van. Szerintem a következő az lehetne hogy a robikat kivágják csak ezzel várjanak 1 hónapot még, addigra meglesz az ellenségirtó küldim is promi/x2-x3. Na szép estét

15. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Itt nem arról van szó, hogy miért van valakinek millió feletti seprom készlete, mert ez a játék szempontjából édes mindegy, de ha már itt tartunk, írtam példát, hogy ha valaki pl. egy "Invázió" játékban végig akarja csinálni a 3 órát, akkor igen csak necces lesz a végén a seprom tartalék! Azt most hagyjuk, hogy ha utána még ki akar vinni 1-2 küldetést, vagy kaput, akkor bizony beindul a pislogási reflex..!
    Nekem az EU 1-en kis híján 7 milliós seprom készletem van a lézerben..! És? Talán ettől változik valami?
    A másik dolog meg az, hogy ha valamihez hozzá nyúlnak a fejlesztők, akkor az az esetek nagyon-nagy részében csak balul sűl el!
    Van a DO-nak sok más problémája is, aminek sokkal fontosabb lenne a kijavítása, újítása mint az, hogy kinek, mennyi sepromja van..!

Azt tudom, hogy egyre jobban kezd az amúgy sem túl jó kedvem elmenni ettől a játéktól..!
    Mint már írtam nem rég.. nekem ez csak unaloműzés és csak nagyon kis hányadában szórakozás..!

Talán a DO "megreformálását" kezdhetnék ott is, hogy a support nem ír hülyeségeket válasz gyanánt, ha kérdést tesznek fel nekik...!
    Se baj..!
    Kaptam ám kérdőívet a legutóbbi kérdésem felvetése után..! :rolleyes:
    Tudtam ám, hogy hová rakjam a pontot...! ;)

16. Drágám...!!!
    PL: Miért hagytad abba a játékot?
    Na vajon miért wazee??? :D :D
    Költsétek a befizetett pénzt kötszerre... ahogy le rohad a végtagja a játéknak :D

Lanselott és SPILLER2 kedveli ezt.
  17. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Szia! :) Nem..., nem ilyen dolgokról szólt a kérdés!

Olyan kérdések voltak, mint hogy pl. meg vagyok-e elégedve a support által adott válasszal, meg vagyok-e elégedve a válaszadó modorával, stb, stb..!

Már egyszer meg akartam szüntetni mind két karakteremet a két szerveren ahol játszom, de akkor még sikerült "lóvá tennie" a supportos csajnak, ami még egyszer nem biztos, hogy sikerülni fog..!
    Szóval.. a sok hülyeséggel, értelmetlen módosítgatásokkal csak megutáltatják velem ezt az egész játéknak nevezett tákolmányt!
    Kezd egy kicsit a Facebookra hasonlítani, ahol mások döntik el, hogy én miként érezhetem magam jól egy csoportban...!

Ez nem fog nálam működni hoszútávon!

Ugyan akkor, egy kissé röhejes számomra az, hogy amikor felhívják magukra a figyelmet itt a fejlesztők valami "ötlettel", az rendszerint értelmetlen, és inkorrekt a játékosok nagy részével!
    Megjegyezném, hogy bizonyára e mögött a seprom küldési mizéria mögött is egyfajta "sirarinya" játékos társadalom ál, akik sérelmezni vélik, hogy nekik nincs, miközben másnak mindíg van!
    Így szokott ez lenni az élet minden területén..!
    Engem az boszant a legjobban, hogy itt bele erőltetik az ember pofájába a sok szemetet, amitől persze utána sem megszabadulni nem lehet (lásd: drón és P.E.T. desing-ok, a nem a játékos szája íze szerint berendezhető eszköztár, stb..)!
    Én tudod, miért nem költök már dobozokra a nehezen megkeresett eurómból..?
    Pontosan azért, mert már okádhatnékom van attól, ha egyáltalán meg kell nyissam az eszköztárat, vagy a valamelyik "raktárt", pl. drónokhoz, vagy a hajóhoz..!
    Mert, biztosra veheted, hogy ha veszel egy olyan csomagot, amiben van 5 nyitásra elegendő (pl. obszidián doboz, vagy piros-kék láda.., de akár az apokalipszis dobozokat is ide sorolhatnám), kulcs, abból legalább egszer egy szépen becsomagolt (sic) szemetet fogsz kiforgatni..!
    Amúgy, amikor vásárolgattam ezekből a kulcsokból, mindíg 20-30 eurókért vettem különböző csomagokat (külön-külön). Mára anyi maradt ebből, hogy szerveren ként 10-15/ hó (!!!) költök a játékra (a havi több, mint 100-200 eurós kezdeti költésekkel ellentétben, amikor még volt értelme dobozokat nyitogatni..), mint pl. doboz duplázó, premium csomag, és néha kedvezmény bónusz csomag ha sok uridiumom gyűlt ösze és venni akarok ezt azt nagyobb tételben, mint pl. a fejlesztési óránál, vagy amikor képességpontokat akarok szerezni logfile-ért és azt uridiumért óhajtom megszerezni..!
    Bocsi, de szemétre nincs szükségem..! :D Ezért pedig nem fizetek!
    Eleinte még jól szórakoztam azon, hogy mindezt úgy tálalták, hogy "jutalmad ez és ez a desing..", mintha valami nagy dolgot sikerült volna kapnom, pedig csak szemét volt, mert azért sok fejlesztővel ellentétben, nekem még van ízlésem és ebbe nem fér bele a sok képzelő erő hiányában megalkotott desing...!
    Van olyan P.E.T. desing-om, amiből van 3-4 darab is, miközben ocsmányak és nevetségesek (nekem még mindíg a tradicionális P.E.T-em van meg és az is marad)! A drónok meg (nekem speciel..) mindíg rejtve vannak, mert utálom ha ott kórincálnak az orrom előtt, tehát hülyébbnél-hülyébb desing-ra sincs szükségem!
    Jót szoktam röhögni azon is, amikor valaki/valakik felszerelik a hajót olyan dróndesing-al, ami olyan, mint ha a hajód még mindíg "kőolajszármazékkal" menne és füstöl, mint egy erősen szelepszár szimeringes BMW...! :D
    Nevetséges az egész..!
    Nem, valóban nem kötelező felhasználni, de akkor hadd döntsem már én el, hogy a karakterem hogy nézzen ki és amire nincs szükségem azt legalább ha eladni nem is, legalább törölni lehessen!

A sepromos dolog is egy az amúgy elég terjedelmes és rossalásomnak helyet adó listán, amivel már most is alig tudok azonosulni..!
    Én így látom a dolgokat!

További szép hétvégét neked! ;)

Utoljára szerkesztett: 26.1.19
  18. .-sesshoumaru-.

.-sesshoumaru-. Utánpótlás-írogató

Attól hogy neked nincs , már ne legyen senkinek?
    Attól hogy nem játszok fél éve és csak a sepit gyűjtöm már csaló vagyok?
    Lehet hogy nem játszok de talán egyszer még igen és akkor jól jönne.
    Ez az újítás nem fogja megállítani a tisztességtelen játékosokat, és több évre elegendő készletük van, ha mégis elfogyna akkor nem 100 millát hanem csak 1 millát csinálnak.
    A másik mindenki hagy játsszon már úgy ahogy akar, nem értem miért kell másoknak megmondani, hogy mi a jó neki.

Vadász és SPILLER2 kedveli ezt.
  19. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Elöször olvasd és értelmezd, másodszor nem írtam hogy ne legyen, azért 1 millával el lehet vadászgatni pár hetet. Beszélt valaki csalóról? Mint írod nem játszol fél éve, hidd el nekem a sokmilliós sepis lövés nem fog kihúzni a tréből, ha netán mégis tolnád kicsit, teljesen felesleges ezen hisztizni. Mint már írtam másik topicban ez PvP játék nem a gyűjtögetős és most lehet felháborodni.
    Ha fél évig nem jönnék játszani nagy ívben lecsinálnám még a fórumot is, de ti csak idegesítsétek magatokat, biztos az életben nincs semmi gondotok, ennek viszont örülök és legyen seprommentes szép napja mindenkinek :D

alice_the_ice kedveli ezt.
  20. .-sesshoumaru-.

.-sesshoumaru-. Utánpótlás-írogató

Gondolom elfoglalt ember lehetsz, ha minden nap ezen játszol:)
    A másik meg, hogy annak örülsz, hogy másnak elrontották a játékát, gratulálok.
    Engem nem nagyon fog idegesíteni mivel nem fogok játszani de ettől még kevesebben fognak játszani és majd lesz kire vadászni.
    Eddig is csak laborozni jártam fel, várva, hogy eltűnjenek a tisztességtelen felhasználók, most már erre sem lesz szűkség.

SPILLER2 kedveli ezt.