Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Tudod, ez azon már túl nőtt, ezen már fejlesztők dolgoznak, nem kell beírni már a discord szobába.

2. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Eddig stimmelnek a tippjeim úgy tűnik. Legalábbis az új hajó az új event nyersi, a kezdővédelem.

A fejlesztők elég sokmindenen dolgoznak, és simán lehet, hogy bonyolultabb megoldásra törekedve sokkal több időbe fájna megcsinálni, míg véletlen egy discord üzenet alapján ötperces munkát nem csinál nekik valaki az egészből. :)

És te is jól tudod, mit jelent a "dolgozunk rajta". Van 250 hiba, amire rá van állítva max 2-3 ember, és egymás után viszik el őket. Plusz lehet benne egy prioritás, azt hiszem nagyon jól ismered ezt a rendszert. Ha ennek a végére alap priorral bedob valaki egy ilyen hibát, az azt jelenti hogy már dolgoznak rajta, de azt nem hogy még idén meg is lesz oldva. :)
    A fejlesztőké nem az a típusú csapat ahol az a 2-3 hibajavító egymás elől versenyezve vinné el a hibákat megoldani, hogy több legyen neki. Inkább az, ahol évekig bennhagyják és már piros az egész lista :D

Ezért írtam, hátha egy ötlettel a kb 231. hibát gyorsan elviszi valaki, kijavítja. :)

3. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Hallottam hogy mostanában könnyebb havocot vagy herculest szerezni, hogyan? nagyobb az esély rájuk, vagy esetleg van valamilyen event?

4. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

nagyobb is az esély, és event is van minden hétvégén. vasárnap duplán kapod nagyobb valószínűség pedig spartan óta kb feljebb van dobva.

5. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

A 100-as küldiknél, amelyikben indoktrin olajat kell szerezni, azt muszáj a karantén kapuból vagy más honnan is beadja? ( pl.: bejelentkezési bónusz vagy uri rendelésnél)

6. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Legjobb tudomásom szerint csak a Karanténzónából számít bele.

7. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

köszi

8. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Hmm,ha érdeklődhetek valamelyik moderátornál.....hogy is van ez?? Megpróbálom röviden összefoglalni az észrevételem. Van egy még csak beharangozott event,aminek eleve az előzetesben a leirt szabályai kissé kuszák,de ebbe most ne menjünk bele. Az event egyik "csúcsjutalma" az a piros rémronda hajó.....ami ,ha jól tudom máshonnan nem is szerezhető meg! HA igen,kérem javitson ki valaki honnan?? Csak azért mert ugye hivatalosan még nem kezdődött el az event,az imént pedig találkoztam egy ilyen hajóval . De valahogy nem lep meg,vajon miért is......

9. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ez érdekes! Melyik szerver?

10. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Nem lehet még szerezni, mert csak npc dobhatja majd. A szerver, meg esetleg a neve minket is érdekelne.

11. Szerény vélemény: Ha nem "magyar" szerver... PL amcsi1 Talán egy admin tesztelgette... vagy hasonló.. :)

12. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Nos a szerver a már legendás EU-1 ahol semmi nem biztos,és tegnap reggel láttam ,konkrétan 5-1 en.
    Ja bocs,most látom a neve...azt sajnos nem jegyeztem meg,mivel ketten jelentek meg szinte a semmiből,majd a társa akinek a múltkori kezdő csomagban kapható Venomja volt,nos kb 2 lövésből kilőtt....ezt nem is irtam,mert tudom meglehet elméletben ezzel-azzal magyarázni. De az a design megmaradt ,mert szerintem kb úgy néz ki,mintha a Supermario pixeles felbontására tervezték volna:)

13. Legközelebb nyomj egy printscreen-t :)

Lanselott kedveli ezt.
  14. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Sziasztok!
    Valamelyik nap hangárban rábukkantam a tartarusra, még uriért vettem mert obszi akkor nem akarta beadni, na mind1. Nagyon jó hajó volt! Csak hát jöttek az új hajók aztán kezdőttek a "gyengítések". Na most, nem tudom mi a francért kellett elcseszni(más szót használnék szívem szerint). Én szerintem nagyon, sőt az egyik legjobb hajó volt.
    A kérdés az lenne, hogy van e rá valamennyi esély, hogy újra vissza tegyék az eredeti tartarus "képességét" vagy is a gyári sebességét.o_Oo_Oo_O

15. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem hinném, sőt. Amit most lehet megvenni azt is le fogják butítani, mind eddig mindegyik hajót.
    Ha jók a meglátásaim akkor behoznak egy hajót kicsit kiemelkedő képességgel majd mikor már mindenki megvette lebutítják, hogy jöhessen egy másik, amivel megint ezt csinálják.
    Így számomra nem érdemes megvenni semmit egy darabig, mert vásárlás után belenyúlnak...

¤HOFI¤ŁEGENФ és Lanselott kedveli ezt.
  16. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Nem találok leírást, de valaki leírhatná, hogy a "CC"-? jelzésű lőszereknek mi a paramétere. Mert van D,F, C,H Más sebzéssel.

17. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Mérnökeink egy új lőszertípust fejlesztettek ki, melynek erejét a földi Világbajnokság erősíti. Jósold meg a végső győztest, és talán a végén nálad lesz a legerősebb lőszer!
    • A lőszer x1 erőn kezd, és az adott csoportba tartozó csapatok teljesítményétől függően nő minden egyes szakaszt követően
      • Negyeddöntők = x4
      • Elődöntők = x5
      • 3. hely = x5,5
      • 2. hely = x6
      • Bajnok = x6,5
      • Tehát ha tudod hogy végződött a VB akkor ebből ki tudod kalkulálni. De ha rosszul tudom szóljon hozzá valaki.

18. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Sziasztok.
    Köszi az észrevételt,hiányzott az,hogy konkrétan mennyit is sebez az adott focis lőszer,találtam róla egy remek táblázatot,így a leírásban is benne van már ;)

19. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Tehát minden VB -nél másik kategóriára számíthatunk lőszer tekintetében?
    Ha jól látom a csoportok máshogy alakulnak majd?
    Nem fordítva értelmezhető PvE x4 ,és PvP a győztes csapatnak megfelelően ? (Mert PvP ben tapasztalható a sebzés különbség. Ezzel lehet csak én találkozom.)

Utoljára szerkesztett: 18.2.19
  20. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Az majd kiderül,hogy oldják meg,a következő VB-ig biztosan így lesz. Nem,a táblázat helyes,játékosra négyszeres erőnél többet nem sebez.

_=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.