Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

A probléma itt az, hogy a játékosok 80% stabilan vagy botol vagy használ valami illegális cuccot. Szerintem ha most kitennének minden csalót, vagy akár csak ténylegesen ellehetetlenítenék a botokat, max 30% játékos maradna, ehhez még talán jönne 10%-nyi vissza. Ez nagyon kevés.
    És bár újrakezdeni nem szégyen, az igaz, de egy ilyen játéknál anyagilag nem éri meg. Inkább elindítanak valami mást, ami induláskor már majdnem annyit hoz mint a darkorbit, de van jövője.

Nekem személy szerint az is tetszene, ha az első 4-5 évét a játéknak újrapörgetnék pár szerveren, sorban az összes újítással stb, tényleges botszűréssel. Játszani ugyan nem tudnék mert nincs hozzá se időm se eszközöm, de tetszene, és szerintem nem csak nekem. :)

hídember kedveli ezt.
  2. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

*Genesis****** kedveli ezt.
  3. hídember

hídember Utánpótlás-írogató

Hát igen. Lehet hónapokig csak,vagy 1-2 évig még ki fog tartani,de nagyon úgy fest a dolog hogy véget fog érni. Csoda hogy így is tovább húzta mint a Battlestar Galactica.

★ĠėҎ★ kedveli ezt.
  4. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Igaz, tényleg sok az a szám ami vagy akik nem tisztán játszanak . De akkor felteszem a kérdést minek húzzák az időt egyáltalán ,szembe mennek az alapokkal és nem teszik a kötelező lépéseket afelé és azokkal szemben tisztességtelen akik eddig nem csináltak semmi kárt ?
    Lehet másokat fényezni engedni tovább az arcuk gyarapodását és az is lehet elvi kérdést csinál belőle az ember .
    Bele fáradtam a magyarázatokba és jobb ha feladja az ember valamint nem gondolkozik a további játékon, mert csak azt sajnálom hogy ennyi energiám megy ment el feleslegesen. Azok meg cserélgessék adogassák tovább a hajókat akiknek ingyen adják ezt a lehetőséget. Csak egy kihalt játékba ki az aki vesz hajót majd?:)
    Vagy szándékos leépítésről van szó akkor jó az irány!!;)Platform váltáshoz meg tökéletes minél kevesebben játszanak annyival kevesebb a gond.
    Lehet olcsóbb új játékot piacra dobni de ha ez megvan a bele ölt munkájuk menne el feleslegesen. Mindegy gondolkozzanak ők!!
    Nem mondhatják nem tettem semmit . Legalább lenne ütemterv vagy mondanának valamit, viszont ha el árulják akkor nincs meglepi,o_O értem én.:D
    Bocs hogy hangosan gondolkozok ,de ez van és nem várok el senkitől semmit!!:)

Utoljára szerkesztett: 16.4.19
  5. Nuclear219

Nuclear219 Utánpótlás-írogató

Szerintem nem az lenne a legjobb megoldás, hogy minden csalótól végleg elköszönni mert azt a vezetők már túl sokáig húzták. Meglehetne ezt úgy is oldani, hogy néhány hét/hónap zárolás, uridium megvonás, stb.
    Bár a sok tagadás ellenére még mindig kétlem, hogy a DO Team-nek semmi köze a dologhoz, mert ténylegesen hónapok / évek óta nem tesznek semmit az ügyben és még csak azt sem hagyják, hogy az adott szerver csapata lépjen valamit.

6. xLaceKx

xLaceKx Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni hogy milyen napon szokott lenni Fejlesztési óra event HU1-en? Köszönöm előre is a választ!

7. Echiko

Echiko Utánpótlás-írogató

Ha már ötletelgetünk akkor az is lehet, hogy a flesh meghalásával úgy gondolták hogy DO-t is megölik, ezért hagyják a botosokat, addig is jön a pénz a botok meg mennek ugyan mit számít már. Csak nyomjuk bele a disingokat a sok ember vegye vigye jó cucc itt 9 ezer forint ott egy pár euró aztán majd bezárjuk a boltot...

Amúgy, ha holnap ki vennék a hajókból az urit mondok egy számot 3 milliót azt tudod, hogy miután megszönteték az összes botot a 3 millió urit 1 hónap alatt össze botolná. Mert nem kell bot hogy botoljak.

8. Köszönet!

A support válasz adómnak, ( Bernadett ), nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
    Most tökéletesen fut a játék!
    Köszönöm!
    :oops::rolleyes:

9. Daemon_HU

Daemon_HU Utánpótlás-írogató

Van még olyan elvetemült ember aki pénzt öl ebbe a ...-ba? :D:D

10. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Azért ez egy kicsit erős nem gondolod? Csak így ideböfögni egy ilyen jelzőt, biztos jobb lenne neked ha egy belőtt maussal vagy csoporttal találkoznál az utcán, mintha azokkal akik ide nyomnak kis pénzt szórakozásból, hát sok sikert hozzá.

11. яσвι-нєηтι

яσвι-нєηтι Fórum-zöldfülű

Sziasztok sajnálattal kell közölnöm EU4 EU5 GB1 GB2 összevont szerveren a WEST klán egyik tagja elhunyt jelen pillanatban tagunk emléke miatt Viky klánra írtuk át nevünk és szeretnénk szervezni egy békés megemlékezést is a szerveren 2019.04.21-én 18 órai kezdettel 3-1- es mappon megkérünk mindenkit senki ne löjjön senkit és tartsa tiszteletben a kérésünket Tisztelettel a West/Viky klán vezére ROBI-HENTI és a klántagok nevében

12. Pato02

Pato02 Utánpótlás-írogató

azokra gondoltam akik nem csak 1-2 ezer ft-t költenek
    és nem, nem gondolom hogy kicsit is erős lenne

13. Nuclear219

Nuclear219 Utánpótlás-írogató

Ne az legyen már az első gondolat ilyenkor, hogy aki belekölt a játékba az száraz kenyeren fog élni a hónapban.
    Nyilván akik nagyobb összeget költenek bele azoknak van fölösleges pénzük és megengedhetik maguknak, ettől függetlenül nem lesznek "állatok".

14. _=[AKKÁD]=_[HK]

Bár nem ugyan az a szerver és nem ismertem azt a barátot akit elvesztettetek, de ez úton fogadja család és barátok a részvétem!

Más:
    Tisztelt Team !(Legyen az itteni vagy teljesen más szervereké!)

Köszönöm, hogy részben vagy egészben de eljutott oda, az amit mi el is mondtunk nektek!
    Rengeteg munkátok remélhetőleg meghozza a gyümölcsét, főleg úgy hogy közvetítettétek az általunk felmerült problémákat!
    Tudom nem egyszerű ,de mint jómagam is szerény 8000 órával igyekszem nem elvenni hanem hozzátenni dolgokhoz.
    Hogy mire értem ?
    Változott valami: (bocs hogy nem fordítottam)
    Dark Orbit Reloaded underwent a wave of bot-banning which, although not necessarily the most profitable course of action, resulted in a huge increase in how fair the game is for our players.

Ezt követően ha változást észleltek, fontolóra vehetitek a folytatást. Legalább ennyi legyen reményként mindenkinek!!

Utoljára szerkesztett: 18.4.19
  15. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Ennek a Centurion hajónak van valami különlegessége, azon kivül hogy hatalmas és könnyű a tömegből kikattintani?
    Van már rá 3 dizim és arra gondoltam megépítem ha már van bőven lenyomatom.
    Akik kipróbálták, vélemény? merthogy semmi passzív tlajdonsága nincs és férőhelybe se több/kevesebb mint más.

16. _=[AKKÁD]=_[HK]

Szia!
    Leírások /Összefoglalók -ban a Black Light részt keresd ott táblázatban van mindegyik változat! Lehet van közte jó, de amíg nincs meg minden lézer én bele nem ölöm az x4 et és rsbt.
    Nem valószínű hogy megépítem.(bár ez az én véleményem :))

17. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Köszi
    Megíéptettem majd kiderül milyen. Lézerek mai nappal letudva, megvan amennyi kell.

18. _=[AKKÁD]=_[HK]

Tudom képes vagy a Centurion nélkül is meglepit csinálni de grat !! ;)

szati94 kedveli ezt.
  19. ¤maistro¤

¤maistro¤ Járnitanuló

észrevettem hogy van 10 kulcsom tegnap. szedegettem . 3 lf4, 1 lf3.plussz a stb... ez jó lf4nap volt

20. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Sziasztok!
    A surgeont meglehet szerezni a szombatonkénti különleges kapu izékor lévő goliath meglepetéscsomagon kivűl? Valamikor valamelyik láda is tartalmazta asszem.