Javaslat Küldetés ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  *jarhatna. Es eddig nem vettem eszrehogy barki is vett volna Hu1-en rajtam kivul.
   
 2. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Először is a Beacon nem drónformáció, hanem dróndesign.
  2 Egész európa 5ön minden 5-ötödik embernem van Beacon dróndesignja, mert nem mindenki arra megy, hogy mit ad, hanem, hogy hogy néz ki, persze, akinek megvan a full Havoc, vagy full Hercules, az nem fogja megvenni.
  3 Mindenki úgy ismerte meg, hogy nem fog előnyt adni, tehát alapból nem is gondoltak rá, hogyha megrendelik, akkor azért mert bónuszt ad. Persze ingyen bónusz mindenkinek jól jönne.
  4 Vannak olyanok, akik nem rendelnek és egy kicsit incorret-ség lenne ha egy olyan elemet tennének be a játékba ami az erősséget növeli, mindegy, hogy sebzés, élet, pajzs legyen. A BP úgy csinálta a játékot, hogy mindenki elérheti a MAX erősséget, ahonnan már nincsen tovább, rendeléssel meg felgyorsíthatod a folyamatot. Már így is ott a prémium, ami egy pvp-be, 2 másodpercenkén plusz 10k-t sebez, tehát másodpercenként plusz 5k-van többet sebez arra az illetőre aki esetleg, rendelés nélkül fullozta ki a karit. Ezek közé tartozok én is, életembe először tegnap rendeltem Doboz Duplázó Csomagot, meg prémium tagságot a PET Önmegsemmisítése miatt, és erre is a testvérem beszélt rá.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.10.15
 3. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Küldetés ötlet:

  Lehetne egy olyan küldetést betenni amivel elég különleges dolgot kapna az illető. Egy drónformációt. (Akinek persze megvan az megkapna az uridiumot érte) Az elérhető drónformáció lenne pl a gyűrű és 10 küldetést kellene előtte megcsinálni hogy elérhető lehessen. A nehezítés az lenne hogy ezt a 10 küldetést úgy kell meg csinálni hogy maximum 5x semmisíthetnek meg. És a 10 küldetés mind PvP küldi lenne (az nem számít milyen PvP küldi ha az a feladat hogy 1 vengát lőj le akkor az is számít ha meg 1000-et akkor az is ugyan úgy 1 küldi). Amint azok megvannak jöhet a küldi:

  neve: A Vég Jutalom

  Semmisíts meg ezekből ennyit:

  - 50 boss lon
  - 10 über lon
  - 20 cubikon
  - 10 deatly battleray
  - 30 góli
  - 20 venga
  - 10 spear
  - 5 cita
  - 500 proti
  - 100 sibelon
  - 100 devo

  És szedj fel a következőkből ennyit:

  - 250 bónusz doboz a(z) 4-1,4-2,4-3 PvP térképeken
  - 500 palla a(z) 5-1,5-3 térképeken
  - 500 prometium
  - 500 endrium
  - 500 terbium

  Maradj: 168 óra alatt!! (1 hét)

  a Jutalom:

  - gyűrű formáció
  - 30 ezer uridium
  - 25 ezer x4
  - 5 ezer rsb
  - 1000 uber raksi
  - 58 millió tp
  - 500 ezer bp
  - 50 millió kredit

  A küldetés eléggé nehéznek tűnik mivel az is és vannak olyan részei amit csak egyedül lehet megcsinálni és közben sietni is kell :D Értelemszerűen nem a kicsiknek szól akik 16-os szint alatt vannak hanem akik fölötte vannak. Saját magamon leteszteltem ezt a küldetést (20-as szintemmel végig x4-el lőttem mindent amit tudtam) és 2 nap alatt sikeres megcsináltam úgy hogy aludtam is közben egy jót :"D
   
 4. -[norisz99_HUN]-

  -[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

  az a drónforma egy kicsit erős képzeld el hogy minden 20 szintü lazán megcsinálja akkor egy idő után mindenkinek lesz egy 150k uris formája azért az nem semmi. x4 az elmegy ha télleg ilyen sokat kell majd elhasználni rá de a tp az elég alacsony a 19 es szintű küldik szoktak ennyit adni a becs meg megintcsak sok. és am sok embernek nehéz lenne megcsinálni a vadászós részt mivel nem mindennki van olyan szerveren. én pl ezeket 1 hét alatt nem látok ennyit speart meg vengát nemhogy leszedni :D de am tetszik a küldi mondjuk én kissebbként biztos nehezn tudnám egyedül megcsinálni de gondolom nem is olan nagyon kicsikre szabtad :D
   
 5. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Hát fel találták a csoportot és a klánt is :D egy ilyen prototipus ötlet hogy gyűrű formációt lehetne más is ami meg éri de pl veterán formáicóért senki se csinálná meg ezt a küldetést csak aki unatkozik :D mondjuk lehetne még a fogó formáció vagy akár a denevér is ami igen nagy ritkaság :D
   
 6. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nem támogatom. Elfogadtam egy olyan küldit amibe 5 Citadel kellet (többek között), de 2 hónap alatt 2-t bírtam lelőni, (többet nem is láttam), úgy csináltam meg a többi 3-at, hogy bepaliztam egy elég erős citadelt, és többször le bírtam lőni. (Egy elég jó vadászat technika, ha érdekel elmondom.) Azért meg bocsánatot kérek, de szerintem ezt te csak kitaláltad: "Saját magamon leteszteltem..." , "2 nap alatt sikeres megcsináltam" . Eléggé nehezen hiszem, hogy csak úgy feldobtál itt egy ötletet, amire fölöslegesen kidobáltad az UCB-det. Ki vagy te? Valami milliomos, hogy csak így heccből szórhatod az x4-et egy "poén" kedvéért. A másik meg, hogyha ennyit fönt lennél, akkor biztos, hogy többször mint 5 ször elpukkannál, még a TOP1 is elpukkan ennyi idő alatt 5ször, nem hogy te. Ja és az uber lont csak UCB-vel ledaráltad, ahhoz gratulálok. Sabot nem használtál?
  Ja és ilyen speciális dolgokat a BP csak nagyon különleges formában osztogat, mint pl.: az LF-4, Havoc, küldikből lehet szerezni, de csak egyszer, és már minden szintnek megvan a maga speciális küldije.
  "2 nap alatt sikeres megcsináltam" --Mit, a nem létező küldit? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  És végleg (a Gyűrűről): Ne legyen már mindenkinek 1 milla pajzsa alsóhangon, pl én Főtörzszászlós vagyok (lehet, hogy más szerveren ez kiérne egy Főhadnaggyal is :) ), és így simán össze tudok rántani 2 milla pajzsot, és a drónok még csak alig vannak fejlesztve, egy Herkulesem sincs, sőt még a 10. drónom sincs meg. Nagyjából felvázolnám: egy Kapuból kapott UCB-ből 10 játékosra futná kb. aztán gyűjtögethetek megint. Így is örülök, hogy kevesen jöttek rá, hogy ezt a Formációt kéne használni. Ezt a formációt is úgy hordanák mint az X-et. (Ez is eléggé idegesítő néha, hogy ott köröz körülöttem egy X formációs átlagos 8 drónos hajó, hogy: [kb ezt gondolhatja: hívj má be csopibe, nézd van X formációm, én már nagymenő vagyok, naaa] :D :D azt közbe kreditért vette a szerencsétlen :D :D :D )
  Szóval eléggé olyan küldi amire én most azt mondom: 100%, hogy nem teszik be.
   
 7. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője


  Van 1,6 millió x4-em rá érek lövöldözni :D és ha figyelmesen elolvastad volna 10 küldit kell úgy megcsinálni hogy ne durranj el. Nos kb mindenkinek vannak alap küldik amik ilyen 5 percesek kb :D az én szerveremen a 30 citás küldit kb 1 nap alatt megcsináltam úgy hogy pallán és cubi térképeken járkáltam. Általába oda vinni szokták :) és ez egy ötlet topic nem kötelező hogy bent kell lennie :D csak egy alap ötlet amit át lehet alakítani :D
   
 8. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Átalakítva: Nincs gyűrű, nincs citadel, nem kell az, hogy ne lőjenek le xy alkalommal.
   
 9. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Egyedül a Veterán formáció, amit szerintem szóba jöhet, mert nem erősséget ad, de a BP-t ismerve elfelejtheted.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.15
 10. ugron

  ugron Fórum-zöldfülű

  Szép napot Pilóták, Adminok!

  Először is szeretnék kellemes ünnepeket kívánni minden kedves játékosnak, Adminnak és fórumozónak!
  Bele is vágok egyből a közepébe, arról lenne szó, hogy végig olvastam az ötleteket és a fent idézett küldetés generátor ötlet tetszett a legjobban persze egy kis átalakításra szorulna. :)

  Először is már hozzá szoktunk ahhoz hogy a hajókért, és az npc-kért egyaránt kapunk jutalmat ezzel nincs is baj de ha már a kapukból is küldetést csinálnánk az már egy kicsit sok lenne én úgy gondolom, mivel van egy-két játékos akik leülnek kapuzni és akkor 1 nap alatt 20 kaput megcsinálnak (alfa, béta, gamma) ezt a 3 kaput ki lehet rakni 40k uridiumért (kedvezménnyel és prémiummal) ha még a teljesítésért is jutalmat jelen esetben uridiumot kapnának akkor ingyenben lenne vagy esetlegesen pluszba jönnének ki a küldetés végére... Szóval személy szerint ezt úgy gondolom, hogy ezt a részt maximum úgy lehetne bele rakni egy küldetésbe hogy kelljen mellette "x" "y" mennyiségű npc vagy esetleg hajó. Bár még ezt is lehetne tovább húzni vonni... Miből mennyi kelljen mellé vagy éppen a sok teljesen fullos játékos kapuzik vadászik... akkor számukra ez megint jó... Szóval ezt úgy lehetne megoldani akkor, hogy kelljen az ilyen küldetésekbe ellenséges űrhajó, npc, és esetleg egy adott kapuból 1 hullám vagy netán 1 egész kapu.

  Másrészt az átváltás... itt szabályozni kellene, hogy a 4 dologból szerintem maximum 1 dolgot lehetne át váltani és azt is csak 1:2-es arányba maga a tervezés, hogy 1/4-ét kapnánk a jutalomban nem rossz ötlet.

  Utoljára pedig azért lenne nagyon jó ötlet, mert személyre tudná magának szabni mindenki a küldetéseit, én személy szerint szeretem a nagyon hosszú küldetéseket is de nem mindenki van ezzel így. Nekem kész van az összes küldetésem és emiatt sajnos egy picit unalmas a játék is néha csak céltalanul bolyongok. A saját magamnak való küldetés generálás pedig azért lenne jó mert így mindig lenne mit csinálni. Mellesleg a kis szintű, új játékosoknak is megfelelne mivel így könnyebb lenne fejlődniük ha elfogynak az adott küldetések.

  Ha egy ilyen bekerülne a játékban az nagyon megdobná nem unatkozna senki sem annyira aki és még talán aktívabbak is lennének a játékosok.

  Legutoljára pedig ebben a játékban lenne legelőször ilyen rendszer, sok játékkal játszottam már de ilyen rendszerrel még nem találkoztam.

  Várom válaszaitokat!
  Kellemes békés ünnepeket!
   
  magyarvándor76 és fapapi kedveli ezt.
 11. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasztok! Ugron. Te bizonyára tábornok vagy ha minden küldid kész. Csodálom a kapu kirakásodat hogy a három kezdő kaput 40 000 uriból kirakod. Ma 66 zéta részre 1200 gg-t nyomtam hogy meglegyen a 111.-ik. 300 - ból kiraktam a hadest! 30 hónapja küzdök a vengás probákkal, nincs venga , ha van , vagy szövi vagy nagyon fut ! Az uncsi játék helyett felmegyek a ts-re s úgy vadászom a 4-5-n. Probáld ki! 10 perc mire az überkristalon esik ( vagy én).
   
 12. 1100101

  1100101 Junior szaki

  Ezzel én erősen vitatkoznék! Nekem még sosem sikerült ~580 gg-ből kiraknom egy bétát se, nem hogy gammát. Alfa is ritkán ennyiből. De ismerőst sem tudok akinek sikerült. (Te lennél az első)

  Az átváltás nevű ötleted már a kidolgozás végső stádiumában van odafent, nyilván nem ilyen részletekkel, de lényegileg ilyesmi.

  A küldis magában tetszik, de az általad idézettek jobban.
   
 13. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Tegnap alfához kellett még 11 rész bétához 8 rész 67k urit pörgettem bele mire kiadta bétát (30%-os kedvezményem van) aztán szerencsém volt mert utolsó 3 alfa részt (mivel előző 67k uriból nem adta) 4k uriból kiadta mivel pont elkapta a 3x-os multi izé szóval nem nem jön 40k uriból semmilyen kapu!
   
 14. ugron

  ugron Fórum-zöldfülű

  Sziasztok újra!

  A 40k uridiumot úgy értettem hogy 1 alfa 1 béta 1 gamma= 200k uridium (27k ami jön az alfából + 54k ami jön bétából + 81k ami jön gammából +40k uri így szokott nekem kijönni 1 sorozat) bocsánat a félre érthetőségért!
   
  fapapi kedveli ezt.
 15. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  A GG kapukat nehéz kirakni és nem adnak akkora jutalmat ti meg akkorákat írtok a küldikre, a kapukkal nem érhet fel küldi de mindegy.
   
 16. -_SHAOLIN_-

  -_SHAOLIN_- Fórum-zöldfülű

  minden szintnél 100 küldi lekötné a játékosokat
   

Az oldal megosztása