lost

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: lost, témanyitás ideje: 27.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. lost

  lost Fórum nagymestere

  Na itt az ideje hogy én is bemutatkozzak. :D

  A 90'-es évek közepe fele láttam meg a napvilágot Hajdú-Bihar megyében egy szép januári napon. Debrecentől nem messze egy kisvárosban töltöm mindennapjaimat. Jómagam műszaki beállítottságú vagyok, ennek megfelelően Debrecen csodás városában koptathatom a padot gépészmérnök hallgatóként. Zenében a rock/metál irányt követem. Ezen kívül lelkes focirajongó is vagyok, a válogatott mérkőzéseken kívül szeretett városom megye2-es csapatának drukkolok. Hobbim között van még a biciklizés, nem nagy mértékben űzöm, csupán heti kb 50 km-t. Na de ennyi elég is a személyes infókról :p

  A darkobittal 2008 táján ismerkedtem meg egy jó barátom által, és egyből megtetszett a játék. Sajnos képekkel nem tudok szolgálni, mivel azóta a második laptopom is beadta a kulcsot és szinte minden adatom elveszett :( Eu1-en indítottam pályafutásomat, majd rögtön szünetelt is a játék kb 1-1,5 évet. Később eu2-n folytattam. Ahogy megnyílt hu1 szerver egyből átjöttem, és azóta is az itteni játékosokat püfölöm(eleinte vru) jelenleg eic valamint mmo megbízónál :)

  Fórumozni még a régi időben elkezdtem, amikor még többek között Harlekin és Geo is az admin csapatban tevékenykedett. Bár akkoriban szinte egyáltalán nem gyarapítottam a hsz-ek számát, viszont mindig szívesen olvastam az akkori kötetlen csevejt, valamint a 187™ klán topikját, ahol zajlott az élet rendesen, sose unatkozott az ember ha megnyitotta a fórumot :D Sajnálom hogy mára ennyire lecsökkent a fórum aktivitása, de bízok benne hogy ez pozitív irányba fog változni a továbbiakban. :)
  Ha valami kérdésed van tedd fel bátran, nem harapok ;)
   
 2. lost

  lost Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Egy év végi összefoglaló következik. :)
  Hu1 szervert pihentetem, és nagyjából egy hónapja amcsi szerveren nyomom.
  Mindig szeretem olvasni más emberek történetetit a fejlődésről, így most én is megosztom a sajátomat, hátha valaki érdekesnek találja :D Egyúttal szeretnék egy kis útmutatást is nyújtani azoknak akik új hajót szeretnének felhúzni.
  A kezdetek: A kezdőküldetéseket elvégezve ládába fektettem a 15k urit, amit kaptam(elég sikeresen alakult), 1 órás állapota a hajónak:
  [​IMG]
  Korábban már átjöttek páran erre a szerverre a régi klánunkból, hozzájuk csatlakoztam. Rengeteget köszönhetek nekik a fejlődésben :D
  Nagyjából 2 nappal később helix, rengeteg leárazás, zeusz nap, valamint gg dupla volt: zeusz napon ~600 kulcsot nyitottam el, 2-5-ös mapon nyitogatva:
  [​IMG] A zeusz és apis részek mellé annyi hardver jött, hogy a 8 irist is simán le tudtam kraftolni, valamint a full lf3-mat és bo2-t is.
  Ezen a hétvégén hatalmas szerencsével 6 zétából meg lett a full havok, és pár drónformáció is.
  [​IMG]

  Ezután a hercules és a full lf4 projekt következett:
  A kappa borzalmasan adott, rengeteg multiboostert és semmit katam egymás után. 4 nappal ezelőtt tudtam csak összeszedni a szükséges mennyiséget:

  [​IMG]
  Lf4-ből sajnos még mindig nincs meg a full(2300 kulcsból lf4 napon + 2 küldetésből), 35-nél tartok csak. Talán a következő lf4 napon meglesz.

  Pár tipp ami jól jöhet:
  -A labort egyből fejleszteni kell, ha nincs kiépítve, akkor nagyon visszaveri az embert a fejlődésben.
  -A kedvezményes uridium ajánlatokkal érdemes várni helixig. Viszonylag olcsón rengeteg urit lehet szerezni(a kedvezményes uridium ajánlat el fog tűnni, miután megvetted)
  -Figyelni kell a discord, valamint a facebook oldalakat. Néha osztogatnak kedvezményes kódot, ami 30% extra kedvezményt biztosít az összes uridiumos dologra(beleértve a gg-t és a fejlesztéseket is), amellyel összesen 60%-kal(ha alapból le van értékelve a gg/kulcs/rsb stb, akkor maximum 75%-kal) olcsóbban lehet vásárolni. Így fejlesztettem ki az összes szükséges tárgyat (lf4, bo2, drónok) 16-os szintre ~2,5 milla uriból, ami nagyon nagy segítség ilyen nagyságrendnél.
  -Ha lehet, akkor egy nagyobb event idejére kell időzíteni a bevásárlásokat, addig gyűjtgetni és tartogatni az uridiumot.
  -Lehetőleg egyszerre többen kezdjetek új hajók fejlesztésébe, nagyjából egyszerre lehet haladni így a küldetésekkel, valamint kialakul egy kis versengés is egymás között, ami mégjobban motiválja az embert.​
   
  Menyus és Kyrus kedveli ezt.