M.A.S.Q.U.E. Bajnokság - Az első magyarországi kupaverseny

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Itt beszélgethettek az M.A.S.Q.U.E. Bajnokság - Az első magyarországi kupaversennyel kapcsolatban.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Sajnos csak a hu1-n lehet szervezni ezt és nem csinálhatunk erre a célra külön hajókat. Ezért sajnálatunkra csak a hu1-en játszó játékosok vehetnek részt ezen.

  Reméljük, hogy ez a közeljövőben változhat és remélem, ti is megértitek ezt.
   
 3. Connection_Broken

  Connection_Broken Törekvő

  Sziasztok!
  Két dolog,amit szeretnék megjegyezni:
  • Mindenki saját űrhajóval vehet részt a versenyen!
  • Bármelyik űrhajótípussal
   
 4. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Na ez már valami.Az ötlet jó.Kár hogy nem lesz túl hosszú az esemény mert kevés az aktív játékos hu1-en.
   
 5. gamege2

  gamege2 Fórum-zöldfülű

  Csak aki HU1-en játszik ez most komoly? :(
   
 6. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sajnos igen. Nem kaptunk engedélyt arra, hogy direkt erre a célra hozzunk létre accountokat, hogy más szerveren lévő magyarok is részt vehessen. Remélhetőleg ez nem sokára változni fog.
   
 7. ♂♫S†ΔЯ_ŁIGĦ†♫♂

  ♂♫S†ΔЯ_ŁIGĦ†♫♂ Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Nos, jó gondolat ez az egész! Sokan rég óta vártak már ilyen eventre. Nem rég a törökök által rendezett hasonló event kapcsán elég nagy galiba keletkezett a júzerek és a HU supportra között, ahol Saxo kitért rá, hogy a magyaroknak ilyenre nincs lehetőség. Úgy látszik megtört a jég, ami nagyon jó! DE üröm az örömben, hogy csak a HU szerveren játszó magyarok vehetnek részt ebben! Nyilván valamilyen szinten ez így is van rendjén ám például jómagam aki már jóval azelőtt regisztráltam ebbe a játékba mint hogy a magyar szerver csak gondolatban megszületett volna nem vehetek részt benne. Hát ez elég szomorú... Ráadásul még csak nem is külföldön hanem idehaza élek. Ez diszkrimináció ( amiről {remélem} nem a magyar support tehet, mert gondolom a terv része lehetett ez is amit aztán nem engedtek) a Do részéről. Mert hát tehetek én arről hogy nem volt lehetőségem annak idején HU szerverre regisztrálni? Szerintem egy account pontos lemásolása és más szerveren való megnyitása ideiglenesen majd annak zárolása kb egy programozói alapfokú vizsga feladat 1 félévkor ami folyamatosan ellenőrizhető hogy ténylegesen zárolt-e. Szóval a lényeg, hogy a legrégebbi és egyben ezzel a legjobban játékhűbb játékosok akik már a HU szerver indulási előtt regisztráltak ki vannak zárva. Ezen változtatni kell! És ezen írásomat eljuttatni felsőbb, az üggyel foglalkozó körökbe, hogy megértését ők is miről is van szó és változtatni tudjanak.

  Köszönöm, hogy elolvastátok!
   
 8. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Addig, míg nem látja a központ, hogy a magyarok hajlanak ilyen dolgokra, sajnos nem fogják engedni, hogy direkt ilyen célra létrehozzunk accountokat, továbbá, nem fognak engedni nagyobb nyereményeket sem. Ez egy elég lassú folyamat, míg megreformáljuk a magyar közösségről szőtt gondolataikat. S ezt csak a magyar közösséggel együtt megy, a magyar csapat egyedül kevés, még a stream is kevés egyedül.

  Tehát, hogy az megvalusoljon, amit írsz, ahhoz az kell, hogy fogékonyak legyenek az egyes eventekre a magyarok. Mert ha az látszik, hogy hiába rendezünk bármit, nincs rá jelentkező, akkor kútba dobhatunk mindent.
   
 9. Connection_Broken

  Connection_Broken Törekvő

  Pontosan. Tehát aki tud, (ha kicsi nem baj, ha nagy az se.) de minél több csapat jelentkezik a mostani versenyre, ez akkor nagyon nagy löket lesz. Ha nem lesz elég csapat, akkor pedig nem fog változni a véleményük egy hamar.
   
 10. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Nem hiszem hogy sok csapat lenne.Ha csak azt nézem hogy hu1en az admin vs users event alatt sem tolongtak.
   
 11. NMyy^^

  NMyy^^ Járnitanuló

  Sziasztok!
  Szívesen mennék, de elmegy a kedvem az egésztől, amikor a hu1-en bkv-s, red-es klánok ügyes kezű emberei még tökéletes álcából is kikapnak, megelőznek pedig kerékben vagyok, sperheaddal (volt hogy csetre íráskor is ment a keverője, nyomogatta a szövegbe 0 és 1 számokat stb....). Próbáljatok már erre is koncentrálni kicsit, vagy engedjék meg mindenkinek a progik használatát. Megint ott tartunk mint pár éve.
  Utánnanéztem az aktuális programoknak (nem próbáltam ki), a do fejlesztőinek is ajánlanám, csak pár szóra keressenek rá, komoly fórumokon / supportjukon akár azonnal segítenek legtöbb free, de van pár eurós is.
  Komolyabbnak néz ki a supportjuk, mint a do-é.
  Elszomorító már megint a helyzet.
  Szóval szeretnénk mi játszani, csak kicsik az esélyeink. :)
   
  Utoljára szerkesztett: 26.7.16
  *nautiŁus* és nemtomka30 kedveli ezt.
 12. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Nem lepett meg hogy a kezdeményezés kudarcba fulladt.Hu 1 szerveren ha egyenlőek a feltételek akkor már senki sem kemény.Csak elsöprő túlerő esetén.Kár mert a szándék tényleg jó volt.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása