Megbízó bázisok változásai

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 15.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Sziasztok!

  Néhány változás a bázisokkal kapcsolatban:


  Mi változott az új hazai bázissal kapcsolatban?
  Az átalakítás részeként az egyes bázisokon most különböző modulok találhatóak: javítás, hangár, finomító, megbízó áttekintése és irányítóközpont.
  Hol találom most azokat a funkciókat, amelyek régebben a központi bázison voltak elérhetőek?
  Az összes ilyen terület most az egyes modulok között van felosztva. A minitérképen pontosan látszik, hol javíttathatod meg a hajódat, hol adhatsz el ércet vagy hol jelentkezhetsz új küldetésekre.
  Hogyan rendezhetem be az új felhasználói felületet?
  Minden gombot és ablakot szabadon áthelyezhetsz a felhasználói felület beállításai között konfigurációs módban. Ha az átalakítás után bizonyos elemek hiányoznának, használd ugyanabban a menüben a „visszavonás” funkciót.
  Hiányzik néhány gomb a kezelői felületről. Hová tűnt a galaktikus átjáró gombja?
  Az olyan helytől függő funkciójú gombok, mint például a galaktikus átjáró ugrás gombja, vagy az érc eladási gomb, stb. most már csak közvetlenül a térképnek azon a pontján látható, ahol használni is lehet, hogy helyet szabadítsunk fel a felületen.A gomb azonnal megjelenik, mihelyt elég közel vagy ahhoz, hogy az adott opciót használhasd. A gyorsbillentyűk (például „J” az ugráshoz) továbbra is működnek.
  Változott valami a kalózbázisokon?
  A kalózbázisok túl instabilak ahhoz, hogy a modulokat elkülöníthessük, anélkül, hogy kockáztatnánk a működésüket, így ezeken a bázisokon nem történt változás.
  Túl sok ablak van nyitva ahhoz, hogy egy nagy PVP harcban jól láthassak. Van erre valamilyentipp?
  A „minden ablak kinyit/bezár” („H” gyorsbillentyű) megváltozott és most már elmenti a bezárt ablakok számát és pozícióját, így azok bármikor, még egy kijelentkezést követően is helyreállíthatóak.
  Van lehetőség arra, hogy harc közben kényelmesen aktiválhassam a chat ablakát?
  Igen, az „enter” billentyűvel a chat ablakára fókuszálhatsz, majd visszaválthatsz a térképre anélkül, hogy az egeret használnod kellene.
  Várjuk visszajelzéseiteket a változásokkal kapcsolatban a beszélgetős topicban!

  A Darkorbit csapata

  _________________
   
  Utoljára szerkesztett: 15.11.13
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása