Megbízó váltás

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: kev560boys, témanyitás ideje: 28.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kev560boys

  kev560boys Utánpótlás-írogató

  Hali! amióta elkezdtem a játékot MMO nál vagyok, de azt veszem észre hogy pl Spaceballon legtöbbször 0 pontunk van. és az ellenséges megbízónál lévők mindig lelőnek. A kérdésem hogy érdemes e váltani és ha igen akkor hova és hogyha váltok akkor meg e maradnak a küldetések? tehát ugyanazok maradnak vagy mások lesznek a feladatok, illetve, ha megmaradnak a küldetések akkor megkezdett küldetések ott folytatódnak ahol félbehagytam vagy elvesznek vagy újra kell kezdenem?
   
 2. istvan87

  istvan87 Utánpótlás-írogató

  Szia! Láttam, hogy már feltetted egyszer ezt a kérdést. Nem tudom mióta játszol, hányas szinten vagy, és milyen a hajód felszerelése. Ha nem vagy fullos, nagy eséllyel leszednek, bármilyen megbízót válassz. Én azt javasolom, hogy ne válts megbízót, hanem keress olyan klánt amelyik erős, hogy védelmet tudjon biztosítani. Mindenekelőtt pedig próbáld maxra fejleszteni a hajód: full lf4, 10 drón, bónuszt adó dróndizik, maxra húzott drónok és pajzsok, maxra húzott lézerek, és legalább 31 pont a PS-en. Nyitott küldetésekkel nem lehet megbízót váltani. Jó fejlődést!
   
 3. RoadToGeneral™

  RoadToGeneral™ Utánpótlás-írogató


  Szia.
  Írásodból ítélve te szerintem Magyarország 1-en játszol.
  Az, hogy melyik megbízónál vagy az mindegy.
  Álltalában olyan klánok szokták vinni, akik top klánok és egységes Diplomáciájuk van.
  A pontok nem sokat számítanak mivel 5-10% plusszt kapsz Uridiumra, Becsületra, Tapasztalatpontra vagy Kreditre.
  Ha megbízót szeretnél mégis váltani akkor azokat a küldetéseket amiket elkezdtél meg kell szakítanod, addig nem tudsz megbízót váltani.
  A küldetéseid nem tűnnek el.
  Megbízóváltásnál a Becsületpontod 50% át elveszted.
  Pl: van 1.000.000 becsületpontod, de ha megbízód váltasz akkor csak 500.000 lesz.

  Remélem tudtam segíteni. :)
  További jó játékot. :)
   
 4. Csao.
  Régen buktad a küldiket,most nem tudom hogy mi a helyzet.
  Hát attól hogy átmész,nem biztos hogy jobb lesz a játék(neked).
  Gondolom az ellen népesség nagyobb,ezért nagyobb az esély a több konfliktusra és ha nem vagy megfelelő szinten,leszednek párszor azok akikhez átigazoltál.
  Ha magányos farkas akarsz lenni,csak jó nagy szinten tedd mert különben ledarálnak.
  Ha klánba mész talán tudsz fejlődni ha jó a klán.De azzal jó esély van a hadazásra is,akkor viszont a saját vadászik többet rád.
  Meg amúgy is még mindig sok a bogaras játékos.A tisztesség szinte kiveszett.Eu3-on vadászatkor talán 5-10 ellen nem lőtt rám ha ők is
  vadásztak,ez évekkel korábban elképzelhetetlen volt.Ment az íratlan "vadász vadászra nem lő" elv.Egyből meghívás-csopi és dara.
  Most meg ajaj.Olyan 3 hete játszottam utoljára 2-3 próba erejéig,egy birka szintén vru-s a lon-pink vagy boss már nem tudom melyik miatt nekem esett,mert csak ezredes vagyok/voltam.Saját,nem lövöm,ugrottam és vissza.De nyomja rám a védelmit,kicsaltam gyenge konfi x2,és kijött.Amit nem kellett volna :).
  Kell nekik a cubi,kell a space csomag....leszednek.
  A divatos vegyes klánok miatt szintén pukkansz párszor.
  Addig örülj amíg az ellen szed le.
  Mik a terveid? Fejlődés,npc,vadászat?
  A space miatt ha kicsi vagy,ne válts.Mert ott a saját top klánosok leszednek,mivel egy kicsi "ingyenélő" jött ellopni a dobozainkat.
  Már megint nem lett rövid.

  Ui.:ja már látom lett komment.Az általam buktad a küldiket szóhasználatot emberi nyelven leírta a kolléga.
   
 5. kev560boys

  kev560boys Utánpótlás-írogató

  Nagyon köszönöm a válaszokat :) Mik a terveim? Csupán hogy heti 2-3 nap feljöjjek játszani, npc-zni fejlődni, késöbb esetleg vadászni :)
   

Az oldal megosztása