Melyik szerveren érdemes a játékot elkezdeni?

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Absztrakt, témanyitás ideje: 29.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Absztrakt

  Absztrakt Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha hu1-ről el szeretnék menni, akkor melyik szerveren érdemes úgy elkezdeni komolyabban játszani, hogy ne unjam meg hamar a gyengébb játékosok alázását (tehát legyenek erős játékosok), ugyanakkor fel is lehessen fejlődni addig a szintig anélkül, hogy több ezerszer kilőlének (nem mondom, hogy ne lőjenek ki, csak ne több ezerszer lőjenek ki...) és lehetőleg a vezetőség és a játékosok is moderáltak legyenek. (Egyáltalán van ilyen szerver?! :"D)
   
 2. Dream-World

  Dream-World Fórum-zöldfülű

  Van ilyen: a HU2 :)
   
 3. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Próbáld az összeolvadt szervereket, ott talán több a játékos, bár ők komolyabb hajóval vannak, egy kezdő profillal sanszos, hogy belefáradsz. Lehet várnék az újrakezdéssel, valószínű, hogy Hu1 is beleolvad más szerverekbe és akkor megmarad a hajód/felszerelésed. Szép napot.
   
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Tehát ne legyen sok a kicsi akiket unalmas lőni, de ne legyen erősebb se sok, hogy tudj fejlődni? Csodás. Ajánlom skandinávia 2 szervert (csak skandináv ip-ről elérhető), vagy usa2 kelet szervert, ami elérhető bárhonnan.
  De szinte az összes nagyobb sorszámú keleti usa szerver jó ehhez.

  Ezeken a szervereken nincs kicsi, akit lőhetnél, ugyanakkor nincs nagy se aki hátráltatna. Szinte teljesen zavartalanul tudsz fejlődni. Esetenként kis angoltudás nem árt hozzá, bár nem hiszem hogy sokat kéne kommunikálnod, mert npc-n kívül mást nem nagyon fogsz találni ezeken a szervereken. ;)
   
 5. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Összevont szerverekkel 1 gond van. Az összeolvasztandó szerverek létszáma kevés, csak a régi veteránok játszanak ahol eléggé elszaporodtak a nagy ágyuk. Kettő ilyen szervert összeraknak vélhetően kevés a kicsi akik ott vannak(sajnos)

  Én eu4 en játszom, szoktam találkozni kicsi hajókkal is, tehát még mindig vannak de nem sokan. Eu4 is összevonásra vár egyébként.
  De hogy ne mondjak tippet, gyere eu4 pont mert én is ott játszom, és kell a vér frissítés.
   

Az oldal megosztása