Visszajelzés Mimesis lázadás

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 15.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

 2. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Néha lehetne egy kis változás,pl.,hogy ne mindig az idétlen cita pluszhoz legyenek dizik csatabérletben,hanem lehetne most a Pusathoz csatabérletben és a citás legyen rangsorjutalom..... Amúgy a többi remdben,az egyik még értelmes eventek egyike....
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ezeket a tök felesleges "rangsor" jutalmakat szerintem vegyétek ki a fenébe nem kell már több a nagyiknak. Van ott nekik épp elég. "Osztogassatok" már nekünk tisztességes játékosoknak is valamit. Ha már pont rendszer, akkor legyen fix pontos, aki eléri az megkaja az xy jutalmat. Vagy akkor legyen top50 instant ban :D az még működhet :D . Viccet félre téve tényleg ne a botosoknak adjátok már állandóan a " jó " cuccokat.
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Grafikai bug az van bőven. kapuból mikor "megjelöl" ilyen piros karikával az még kint a mapokon is rajtad marad, kint hexer " jégkocka " üzemmódba rak az szépen rajtad is marad a lassító rakéta effektje is sokszor rád bugol. Kapu az úgy el van cseszve ahogy lehet. Piszkosul nehezek bent az npc-k és nem a bent lévő hajók számához igazítva spawnol ellenfelet röviden esélytelen végig tolni. Példának mi 5 en voltunk ben nem ép gyenge hajókkal nem sokáig jutottunk. 7500 pont körül tudtunk szedni. Szóval azon nem ártana állítani. vagy legyen kevesebb az ellenfél vagy gyengíteni kellene rajta. Kis játékos számú szerveren így értelmetlen az egész.
   
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  A pet miért nem szedi a hátrahagyott csomagokat? Sem térképeken,sem kiséretkor a kapuban.....
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Biztos borravalót vár !:D
   
 7. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Értem! :D Másrészt csak nekem van iszonyat nagy lagg a kisérő kapuban? Sokszor szinte megáll a játék....azt sem tudom mit fogok be,ha befogok egyáltalán valamit....
   
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  A Mimesis-lázadás eventnél már évek óta akkora tumultus a kísérőkapuban, hogy az első pár napban csak a BOT-osok tudtak szóhoz jutni!
  Ez a kísérősdi nagyon alul van méretezve egy szerverre vetítve!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ne aggódj itt is szintet álló kép van. Egy élmény ismét az event. :D
   
 10. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Elvileg a legyártott "új" fegyvert be lehet " váltani " lőszerre. Aham .. mégis hol? Mert én nem igazán találom, de lehet csak én vagyok a vak. Valaki tudja esetleg hol lehet?
   
 11. -BÁRÓ98-

  -BÁRÓ98- Utánpótlás-írogató

  Az event után lehet majd beváltani őket
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Köszi az infót.
   
 13. -BÁRÓ98-

  -BÁRÓ98- Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Engem az érdekelne h ha több obscuring mimesis hullám talál el akkor a sebzésük összeadódik? Csak mert tavaly úgy volt, szval pl ha 2 talált el akkor már 24k-t sebeztek és így tovább most meg akkár mennyi ér el azt írja h 12k sebzést kapok de valahogy többnek érződik és látszódik az életemen.
   
 14. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Ez egy nagy rakás talajjavító, végig mentem a kísérőhajóval, de úgy laggolt, hogy alig tudtam valamit kijelölni és pukkantani. Amikor galaxy gatesba sok volt a lin, meg sibelonit, a lagg miatt felezte do a számukat, cserébe dupla olyan erősek lettek(ez viszont nem probléma), itt meg többen voltak most mapon mint családi napján borsodban a kocsmában. Szóval értelmetlen lett az egész.
   
 15. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ez így van,nem is éri meg köszködni vele......Én már a csatabérletet sem vettem meg....a felét sem tudom majd megcsinálni,úgy laggol.... Tudnám másoknak hogyan sikerül?! A normál térképen meg annyi a lövető,meg sem jelenik az npc,már be is fogták (alattam) és lövik is.....Röhej már ez a játék,pedig de jóvolt.....................
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Meg kicsit sok kört kell menni, azt jól elszámolták. Bérlethez kell 30 az még csak csak ... de a célokhoz, hogy mind meglegyen egy szolíd 100 kör kell ... Ott én is úgy voltam, hogy elmentek a f..... akarom mondani ez megint nem lett átgondolva. Maga az event nem lenne rossz, de így jelenleg élvezhetetlen az egész. Szó szerint nullára letolva a grafika, nem is vagyunk bent túl sokan és szétszakad a gép egy " böngészős " játéktól, pedig nem egy "kenyérpirítóról" játszok én se. Vicc kategória sajnos ez az event is ilyen állapotban.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Ok, akkor mondom...!
  A GE 3/ HU 1-es szerver játszható, de annyi "szemetet" amit adott (vagy nem adott, mert nem egyszer fordult elő nálam, hogy 5-800 uridiumos jutalmak mellett egyáltalán nem hagyott dobozt a kilőtt NPC), az bicskanyitogató!

  Az GE 1 az ránézésre egy temetőjárat! A hajónak a helyét, amit kísérni kell még beazonosítani sem sikerült, annyian vannak bent! Ezt orvosolni kellene, de sürgősen, mert annyira laggol, hogy minden 3. másodpercben látok egy képkockát a játékból (de legalább a kilőtt NPC hagy dobozt maga után)!

  Szóval.. az én meglátásom az, hogy a kisért hajó körüli játéksugarat ki kellene bővíteni, hogy ne egy helyen legyen a sok játékos mert azért laggol még a csúcsszuper PC is..!
  A másik dolog amit szóvá tennék, hogy a céloknál valakinek aki az értékeket megadta, nagyon "leesett a fék" a normális ítélőképességét illetően! Azt remélni tudom csak, hogy tisztában van vele, nem mindenkinek az élete áll annyiból, hogy naphosszat a gép előtt ül és jobb dolga híján, a DO-n üti el a feleslegessé vált idejét! :confused:

  Ezeket a célokat nem ártana épeszű keretek közzé szorítani (gyengébbek kedvéért, teljesíthető formába önteni)!

  Értem én, hogy az ide sokunk, játékosok által írt dolgok amolyan "falra hányt borsó", de azért részemről megadom azt az esélyt, hogy valaki fel is fogja, amit leírunk búnkat-bánatunkat!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Az a 150 ezer kisérőpontszám meg az összes kisérőpontszámos cél nem lehet, hogy tök véletlen az eventen elért pontszám akart lenni? Mert úgy még hihető. Már csak abból kiindulva , hogy nálam 21 körből 27639 a kisérőpontszám, az event pont 95739. Akkor az úgy 30 körből kb szűken talán meg is van. Logikusabbnak tűnik mint a tolj 100+ kaput ... :confused:
   
 19. Hello DO!!!
  Hát mit is mondjak!!
  Szóval nállam az verte le ma a biztositékot ,hogy a szerelömühelyben 500 über raksiért el tudom csaszni a nehezen megszerzett lézeremet..... ami kimondottan a Event NPC -s fegyver.Nos kapják össze magukat a fejlesztök mert itt komoly gond van!!!
  A két eszköz a játékban nem egy kategoria!!!!!!
  Egyik maradandó a másik elhasználható.
  Valami baj van a fejben ott ?? Nem értem.
  Mi lesz legközelebb ? A UE lézereket be lehet váltani 5 k x4 re???? ugye ez vicc vagy ez lesz?
  Hát csoda hogy mindenki botol???

  MA egy illetö megmuattat mit is ért el és milyen programmal és miért..
  Nos végeredmény tiszta SUPERNATURAL account.
  Elmondta , hogy szinte minden tud a progi a DO szervereivel szinkronban fut BANN esély 0%
  Hát izé most akkor hogy is van ez???Honnan a bánatbol tud ennyi infot a bot program? Honnan szerzi az informáciot?
  Egyértelmü hát maga a játék adja meg neki.Elemezgetve a bot progit gyakolratilag ugyanaz a kliens kicsit fejlesztöi környezetre utal egy két dolog benne . Söt talán az is. Az hogy a
  kijelölés 5ms alatt van az valami félelmetes..... Ember nem tud ilyen gyorsan reagálni....... ez játékellenes ÁFSz ben leirtakkal nem öszeegyeztethetetlen dolog.
  Én mint kivülálló mert ezzel nem nagyon foglalkoztam eddig , azt kell mondjam ez az egyetlen út a nagy játékos felé
  Nagy játékos: Minden full- mindenhol gyöz mindenhol elsö helyezett mindenmben is....

  ÉS RÖHÖG RAJTAD ÉS RAJTAM HOGY EGYRAKÁS SEMMI VAGY AKI BECSÜLETTEL JÁTSSZIK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Számomra érthetetlen az ,hogy én betartom az elöirt DO szabályzatot erre a szerever fele söt 95 %-a leszarja mert nem számit ,mert nem fontos , mert ugysem lesz semmi..... 10 éve sem volt semmi és olyan ID kat látok amik 10 évvel ezelött végleges bannt kaptam erre itt veri a nyálát mind!!!!!!!!! Hogy is van ez most jelenleg???? (ellenörizve 78/100)
  Darkorbit vezetöi dumálnak kétfelé?? Mondják évek ota ez lesz meg az ... erre ÉN aki soha nem használtam semmit még csak egérsegédet semB+!
  a szerver folyamatosan gyanusnak tart és megállit az Über lon lövés közben !!!!!!M_Ivan??
  Ivan???

  Kezdek kiakadni.......és közben ezt figeld...... 5 % hp ra jön valami gyenya és lelö.......hát izééé-------
  Szóval ..... Apám mondta jol a játékban mindig nyersz , ha tudsz játszani......
  MEg fogom tanulni......APA!!!

  Event nem volt rossz ,de------
  Eventkapuban ugy lötte a botos mellettem az NPCt ,hogy soha nem pukkant.... soha... és elöbb célzott be olyan NPCket amik nagyobb jutalmat adott. Szinte felfoghattalan hogyan is csinálta. ............ Az meg hogy a vonat botra felfigyeltek az semmi..... übermaprol is beszélgethetnénk.... kik is mennek hogyan mennek.... milyen bugot használnak ki stb....
  Én bezzeg nem merem mert féltem a szaros accom...... pedig mehetnék.....
  Na mindegy--------kibeszéltem magam.
  ÜDV SYS.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.4.23
  Vércse, Mislix, kicsifoxi27 és 5 más kedveli ezt.
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Event ranglista pontokat már meg se nézd mert agyvérzést kapsz :D Nem sok az a pont egy picit srácok ? :eek: Köszönjük, hogy ismét a botosok kaphattak mindent. Jupííí :confused: Amúgy legközelebb ki se kell írni, hogy van ranglista instant lehet nekik küldeni az a biztos. Bíztatni kell őket, hogy ügyesek voltak jár a buksi simi.
   
  Vércse kedveli ezt.