Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. last-star-fighter

last-star-fighter Fórum-zöldfülű

Kedves Darkorbit csapat, szeretném jelezni hogy a boltba a pet protokol vásárlásnál nem kaptam meg a terméket ( Radar protokol 3 ) előre is szeretném jelezni hogy egy már volt nekem, nem tudom hogy most ez bug-nak minősül vagy hibának. Kérem legyenek kedvesek a terméket amit vásároltam adják meg. Előre is köszönöm!

2. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Supportra írj ezügyben, akkor látjuk a szükséges adataidat és a problémát, akkor tudunk segíteni.

3. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Hangár bugot mikor akarjátok javitani?

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Melyiket? A havocos ha még bent van, vizuális, szerintem nagyon sokára, így már a teendők végére kerülhetett...

5. -.-[Starship]-.-

-.-[Starship]-.- Utánpótlás-írogató

Eu 4 meg halt mindenkinek....

6. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ugye,egyenlőre csak kérdés,de csak nálam van EU-1 en,ha felkeresem nem az X-1 térképen,hanem más térképeken levő Irányitőközpontot,ahol ugye fel tudom venni az újabb küldetéseket,akkor rendszerint van egy népművészeti cserépedény akinek az jó ha pont beáll a hatszögben levő felkiáltójel alá. Ez régebben nem jelentett gondot,mert amikor közel értem a jel aktiválódott és nem a tagot jelöltem ki,de az utóbbi napokban 3 alkalommal is volt olyan,hogy bármit csináltam,mindig a jel alatti tagot jelöltem be....ami kissé idegesitő.....Van ilyen ismert hiba,vagy valakinek tippje megoldásra?

7. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Sokszor jártam így, kénytelen voltam fel ugrani x-8 ra pl... Ott elfogadtam párat és vissza alsó mapra. :)

8. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

jovan hány saimont kell lelőni hogy dobjon 1db roncsot legalább 150db lelőtem roncsot viszont egyik sem dobot igaz hogy egy lővés csak de hát akor is nem tulzás ez egy kicsit! most akor szegy ősze 20 roncsot hogy egy ládát kinyithas komédia

9. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Lődd őket vegyesen.. saimon, mordon, boss...
    Adnak azok.. :)

10. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

Tudom de lőhec te itt bármit egész délután evel szorakozok nem vetem feel 4 db vagy valami ujabb bug ami mán megsem lep!

11. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Az alfa kapuban 60? szaimon van de max 4 roncsot ad. Ez kb a többi térképre is igaz.

12. Vadász

Vadász Haladó

Kék kalózzsákmány begyűjtve. Jutalmad: 1 Argon Chimera P.E.T. design. 16.02.2018 - 17:42
    Most már csak az a kérdés, hogy hol keressem, hol van, mikor érkezik meg, mert a pet-eknél nincs.

13. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Ha holnap reggel sincs ott, írj supportra.

14. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

Tudja valaki miert maradt el a fejlesztesi ora eu7-en?

15. Sziasztok. A lelőtt hajók toplista nálam üress 1-től 99. oldalig. A 100.-nak a tartalma megjelenik. Mindez EU1-en. Másnál is tapasztalható ez? Hozzáfűzöm, hogy 3-4 napja vettem észre, de akkor a becsület toplista is üress volt, most az rendben van. Feltételezem, hogy nem nálam van a hiba, mert ugyan azt látom, illetve nem látom mobilról is.

16. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

4-5-ön az űberek jól adnak, kb 30% a roncs.
    Én is láttam ilyet, de gondolom frissít, ezért nem látható néha.

17. ††KЯISTÓF™††

††KЯISTÓF™†† Utánpótlás-írogató

Mikor szándékoznak javítani a ki jelétkezésen mert 6x próbáltam már de folyton újrakapcsolódás a mégse gomb meg nem reagál

18. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Nem frissít mert nálam sincs. Rendszer hiba.

19. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Most már elég sok szerveren lehet így - a mai szerver karbantartással már ezek a szerverek is így működnek. Valószínűleg valóban az összevonást készítette elő, valamiféle adatbázis-összehangolás lehetett, vagy csak annak a felkészítése ha ilyen probléma merül fel utólag. :) Megesik, egyelőre ha sikerül nekik jól összevonni pár szervert, gratula, de utána kiderül milliónyi hiba vele, lehet javítani a többi szerver összevonása előtt. Ez is ilyen hiba lehet.

.deder. és NumizN1 kedveli ezt.
  20. ★ĠėҎ★

★ĠėҎ★ Junior szaki

Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy nem tudok belépni a játék főoldalára, a "login"-re kattintás után az "internalStart" oldal tölt egy kicsit majd a feher lapon egy hibaüzenet fogad:

"Az oldal nem működik

A(z) hu1.darkorbit.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést
    HTTP ERROR 500"

Esetleg a szerver leállas vagy karbantartás van?

Utoljára szerkesztett: 22.2.18