Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Most sikerült nekem is, eddig nem ment.

2. ★ĠėҎ★

★ĠėҎ★ Junior szaki

na már be lehet lépni :D

3. Sörnyitogató

Sörnyitogató Junior szaki

Sziasztok, a spearhead-em benn volt ??? mapon (resi jelentkeztette ki), mikor ma beleléptem volna, főoldalon azt írta hogy pozíció: QQQ (??? map), de mikor elstartoltam a spearhead 1-1-en állt. Miért dobott ki, mikor nem lőtte le semmi?!

4. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

A supportra írj ezügyben. Nem léphetsz ki a térképről, úgy, ahogy a Galaxy Gates térképkeiről sem. A restart kiveszi onnan a hajód. De a support meg tudja nézni mi is történt pontosan. :)

5. Szabyka88

Szabyka88 Fórumlakó

Szia!

Szerver restartkor nem dob ki ??? mapról. Sőt csak szerver resikor tudsz ott hajót váltani :)

6. Risus

Risus Fórumlakó

Oh értem. - nem így kellene működnie. :oops: Akkor úgy tűnik, egyszer rendesen működött. :)

7. Sörnyitogató

Az volt hogy resi az kijelentkezteti a hajót, nem pedig kiveszi. Ilyenkor lehet a hajót konfizni. Ma mentem volna gyűjteni, a főoldal írta hogy ??? map a pozíció és mikkr betöltött a játék akkor 1-1-en volt a hajó. Logban semmi jele hogy lelőttek volna. Írtam supportra, egy kedves hölgy (Bernadett) kezeli az ügyem, volt a mai nap pár levélváltás ahol fixáltunk néhány dolgot, mert ő azt hitte hogy én az 1. kiesés miatt írok (leestem utána 100.ugrásra visszadobott, überproti lőtt le), de küldtem délben a log képét hogy én az ő általa leírt időpont (amikor először kiestem) után is benn voltam és gyűjtöttem az UCB-100-at illetve lőttem az überprotit, saboteurt. Ezt délben küldtem, azóta semmi válasz, de vasárnap van és ki ne töltené ezt az időt a családjával, stb.? Mindenesetre remélem mihamarabb válaszol és pontot tehetünk a rejtély végére.

Risus kedveli ezt.
  8. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Voltam párszor ??? térképen és nem találkoztam ott saboteurrel, van viszont cubi és űberproti + dobozok

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Van saboteur is. Csak úgy néz ki mint az überprotegit és a neve is az. Annyit ad, mint egy saboteur, annyit lő, ugyanúgy lassít. Csak überprotegit a neve és úgy néz ki. (És nem is számolja az ilyet az Über ameddig a szem ellát küldi)

Sörnyitogató kedveli ezt.
  10. x$И!ÞΞŖ_ŤĦě_ĻĕĢęņĎx

x$И!ÞΞŖ_ŤĦě_ĻĕĢęņĎx Utánpótlás-írogató

Ezt a HADES kapu bugot kéne már megcsinálni mert felháborító hogy x-1 térképen hiába van kirakva nem mutatja a térképen. 10x relog után sem volt hajlandó nem hogy még firefox ujraindítás után sem..

tg90000_2 kedveli ezt.
  11. °o...JACOB...o°

°o...JACOB...o° Járnitanuló

én nekem nem szokott ugy beakadni mert rájöttem hogy hogy kell pakolni. Mikor lelöviek az emperor lont, átkattintasz a föoldalon a GGbe, és kiteszed a hádészt, utána visszakainasz a játékba (igaz beszokott fagyni pár másodpercre) de rámegyek a eljes képerönyő funcióra és akkor kidob 3-1re és kint van a kapu. Nagyon fontos, hogy miközbe kidobod a 2.hádészt x1re, nem szabad visszakattintani a játékba!!!

12. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Persze, még mielőtt befejezed az előzőt, érdemes kirakni, így azonnal mehetsz vissza. A legtöbben így csinálják (legalábbis aki nálunk nem így csinálta, minden második hadesból kimaradt miatta). De sajnos ez sem megoldás. A bug nem mindenkinél jön elő, de akinél előjön, nem ettől függ sajnos. Nálunk többen akadtak meg így, hogy nem volt kapuja, mire kitette az előző hades hazaira. De olyanba még én is szaladtam bele, hogy nem léptetett hullámot, emiatt ki kellett jönnöm. A következő hadesnál meg mégis úgy jelezte, hogy léptetett és nem tudtam első hullámra bemenni.
    Szerintem bug, de nem olyan durva, lényegében olyan hajóval is be tudsz menni, amire ott pakolnál át. Az a bug, hogy így tudsz ott konfizni, vagy vissza tudsz lépni. Ha a térképen csatlakoztatod vissza, nem szabadna kidobnia a térképről (és konfizni se tudsz közben), de ha már kilépteted a térképről, kiléptet.

13. Sörnyitogató

Igazad van tg90000, közben informálódtam, hogy kiléptet, de mivel nem csatlakoztattam vissza, csak 6,5 napra rá gondoltam h benn vagyok, mert főoldal azt írja és mentem volna gyűjteni, így nem bug, s nem is kihasználás.

14. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Ígérem a köv alkalommal figyelem majd, amikor letoltam a 300 űprotit nem vettem észre hogy van sab is

tg90000_2 kedveli ezt.
  15. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Nem tudom mi az oka , ma le- " .Palko."-zott az autómata rendszer s kitiltott . Annak ellenére hogy "Palko" nem vagyok s nem írtam, egy éve nem használom a chetet. Néha bekapcsolom mert tudni akarom hol s mi történik, milyen az aktivitás , kit kell megleckéztetni. De nem irogatok!
    Mellesleg van egy tippem : kilőtem egy gyereket s talán az írt csunyát ?

16. HunP3ter

HunP3ter Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Egy kis problémám adódott...
    Konfi törlésnél ha jól tudom mindent vissza kapok a tatyóba,hogy újra elhelyezzem őket...
    De most viszont egy LF-4 magma drill-el kevesebb lettem.. és nem találom sehol.
    Valakinek valami ötlete lenne esetleg? (nem dobtam ki, nem hagytam másik hajóba stb..)

17. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Írj supportra, ott ki tudják vizsgálni.

18. IstvaN[swe]

IstvaN[swe] Junior szaki

Kérdésem, mért nem megy a belső levelező?

19. unknown_warrior

unknown_warrior Fórum-zöldfülű

Sziasztok! a Hades csak nekünk nem ad hasadót vagy másnak se? A harc folytatódik
    Kaptál 368.640 tapasztalatpontot.
    Kaptál 1.911 becsületpontot.
    Kaptál 833.333 kreditet.
    Kaptál 6.144 uridiumot.
    Kaptál 15.000 UCB-100 típusú lézerlőszert.
    Kaptál 16 logfile-t.
    Kaptál 8 zöld zsákmánykulcsot.
    Hades galaktikus átjáró befejezve.
    Kaptál 10.800.000 tapasztalatpontot.
    Kaptál 560.000 becsületpontot.
    Kaptál 20.000 uridiumot.

20. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Nincs olyan ládás nap, nem ad.