Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

@Gergo1380 Senki nem tudja mit fognak adni kompenzáció gyanánt, Ha tudod,tudjátok hogy sz*r a játék minek rendeltek? Elhiszem hogy csak a délután folyamán tudtok a gép elé kerülni...De tudatosan vetted meg a prémit illetve a dobozduplát, véleményem szerint nem kell mindenért a DO-t hibáztatni, nyilván ha tudom hogy sz-r ,már 1 hónapja akkor nem veszek semmit... Próbálják megoldani , van előre lépés de attól hogy itt szidjátok,szidjuk attól nem fogják megcsinálni hamarabb, tudjuk hogy aggasztó és ,nem kell nyugtatni senki mert elég uncsi már ez a szöveg ,a várakozás se jó ,de akkor mi legyen.. Mással kell játszani vagy nem feljönni...

ANDI1984™ és Leeroy kedveli ezt.
  2. Sörnyitogató

Sörnyitogató Junior szaki

Esetleg a lenullázott küldetésekkel kapcsolatban valakinek valamilyen infója van? Mármint hogy most először laggmentesítés és utána fognak vele foglalkozni.

3. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

4. .steelmaker.

.steelmaker. Járnitanuló

De akkor ha tudják hogy sz*r az egész mért raknak be eventet … nem lehet belépni a játékba

5. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Én tök simán wortexezek most este is,nálam akkor van inkább gond ha megszakad a kapcsolat. Az után meg se próbálok nagyon vissza lépni mert nem szokott sikerülni

6. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

@.steelmaker. Szóval már az is baj ha beraknak valamit :D ami nekünk kedvez ,ha nem lenne event stb azért lenne a szidalmazás,,, továbbá azért rakják be ,mert amik be vannak elvannak tervezve eventek ,stb azt végre kell hajtani.. Ez olyan mint az iskola. attól mert te nem mész iskolába, nem marad el a tanítás..

ANDI1984™ kedveli ezt.
  7. ¤HOFI¤ŁEGENФ

¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

Azt azért elárulhatná valaki, hogy miért van az, hogy mindenki kifagy aki védi a bázist amikor egy bizonyos klán támadja azt ők meg nem? A szakiknak ott bent a központban lehet tőlük kéne tanácsot kérni mert úgy néz ki ők jobban értenek hozzá! :)

Páncélgránátos kedveli ezt.
  8. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Most én is megtapasztaltam. Bementem a vortexbe kijöttem, ismét bementem és kifagytam.... azóta 40-edjére.

Bementem, majd ez van!
    Ha attól féltetek, hogy baj lesz az Event-tel, igazatok lett. Értékelhetetlen számomra.

Utoljára szerkesztett: 21.10.18
  9. haxy272

haxy272 Fórum-zöldfülű

Azért gratulálok a DO nak mert tavaly is ugyan ez volt a gond, és azóta sem sikerült megoldani. Vagy tüll kicsi gyenge a szerver vagy a sávszélesség.. Vagy nincs pénz a fejlesztése vagy ilyen bénák a programozók. De privát véleményem, gyenge a vas és a DO nem akar költeni rá.

10. szisz0920

szisz0920 Utánpótlás-írogató

Nem hinném ha eltolták volna pár nappal az eventet, amit minőségileg jobban lehetne játszani bárkinek is gondot jelentett volna. Anno az sem okozott gondot mikor az egyik eventet meghosszabították a pokoli lagg miatt egy héttel, és gondolom az sem volt benne az éves protokolljukban. Mégis megoldották. Az hogy a játékosok nagy része megvette amit megvett, mondhatni bizalommal készültek erre az egészre, csalódottak. Nyilván ha jóhiszeműen veszel a boltba pl. húst. Hazamész. Kibontod: érzed romlott. Megfőzöd és nyugodtan megeted a családdal?
    Nem mellesleg "örömmel" tapasztalom a pörgős hajók ugyan úgy non stop tudnak játszani :) Kapcsolódási hiba ide vagy oda :)
    Talán ha végre csökkentenék a létszámukat, ami összevonás után csak nőtt... beígért büntik, stb... látjuk. Nem mintha zavarna, remekül haladok a küldikkel. Mint sokan mások. De ha nem lennének talán a szeró se lenne leterhelve ennyire. És aki igazából feljönne kikapcsolódni, lenne esélye rá, nem csak a méreg.

11. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

@szisz0920 Én úgy gondolom ,hogy ehhez mi kis emberek vagyunk hogy megmondjuk a központnak mikor és hogyan tegye, nem hogy mi még a team is az... Pörgős hajókkal kapcsolatosan ígérnek fűt fát, de szerintem abból sem lesz semmi.. történt már erre egyszeri próbálkozás bizonyára emlékszik rá a többség ,és még akik nem megengedett eszközt használtak azok kaptak, jutalmat XD, szóval elmennek a búsba...
    De holnap kiderül milyen "nagy dolgot"értenek a kompenzáció alatt..

12. Assassins♱Creed

Assassins♱Creed Utánpótlás-írogató

Látom a helyzet változatlan :(
    Szomorú.... 5 élet vana Vortexben s mind az ötöt azért vesztem el, mert szerver megszakad:( szégyen, gyalázat, ami itt történik :(

13. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

@Assassins♱Creed Ebben teljesen igazad van engem is sokszor lelőttek főleg hogy a 20 ü sibit, nem lövöm hanem petpukkolom fel is cseszte az agyam rendesen amikor a fél hp lent van és, megszakad legalább az életet növelnék 100-ra úgy mint évekkel ezelőtt volt,várom a holnapot hogy mit fognak bejelenteni..

14. gamege2

gamege2 Fórum-zöldfülű

Miért nem javitják ki a hibákat, meg a laggokat a játékban? Így az embernek semmi kedve nincs játszani, de viszont az obszidián meg az apokalipszis kulcs bent van...Mert az azért fontos!!!

NΞXUS•TWΘ kedveli ezt.
  15. Assassins♱Creed

Assassins♱Creed Utánpótlás-írogató

Én keddig adok neki minden reggel egy esélyt, ha megszakad azonnal lépek és megyek LOL-ozni, vagy Fortnite-ozni, vagy WOT vagy bármi más, csak ne ez a nyomi DO... ennyi.. szép lassan elveszik az ember kedvét attól a játéktól, amit megszeretett.

1 hónapja ratyi az egész játék, belefáradtam abba, hogy feleslegesen jártassam a csipogóm - semmi látszata nincs. Annyit meg nem ér semmi, hogy elcsesszem a napomat ezzel!

Nem sokan, csupán 18-an vagyunk a klánban. Abból 14-en azt mondták, hogy viszlát, ők nem óhajtanak ilyen játékkal játszani!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.18
    gamege2 kedveli ezt.
  16. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

Assassins♱Creed,Ez a kapu ha bent is vagy megéri 3. napja csak rakcsikat kapok :D jó ez nagyon..Megyünk máshova játszani ha ezeknek nem kell a pénz , lehet másra is költeni..

17. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Próbáltam a kaput megcsinálni ma, mert tegnap pukkantam.
    Eredmény. Belépés.... 23 megszakadás után elindult a játék beléptem és kifagyott:

Türelem, mi?

Ugye ez nem minősül lejáratásnak!

18. яσвι-нєηтι

яσвι-нєηтι Fórum-zöldfülű

Komolyan mondom vicc már az egész ami itt folyik valaki tehetne már valamit !!!

19. DRI

DRI Fórum-zöldfülű

asszem megváltoztatom a profilképem erre: http://prntscr.com/l8nnnr és a klán neve is ez lesz [AKM] A kapcsolat megszakadt.

Muto98 kedveli ezt.
  20. Muto98

Muto98 Járnitanuló

íí ilyen szép az a densing 3d-ben. nekem töccik kár hogy nem ad sebzést is. mit akartam, ja elvileg jövö héten egészen év végéig javulás várható

DRI kedveli ezt.