Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

exploron betölt, chrome-n játszottam egészen eddig, ma 4 óra után nem tölt be rajta, töröltem a cookie-kat de nem javult meg, mi lehet gond?

2. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Ilyen velem is történt, de eddig mindig megoldódott a probléma azzal, hogy frissítettem az oldalt/töröltem a sütiket.
    Amennyiben ez nem müködni, írj a supportnak is, ök pár munkanapon belül megoldják az ilyesmi problémát :)

riddick-HUN és Leeroy kedveli ezt.
  3. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

újra húztam a chrome-t, nem lett jó, töröltem a flash-t vissza töltöttem, tegnap, meg ma 3 óráig tökéletesen müködőtt.
    Ahogy indítanám a játékot ki írja hogy a shock wave flash nem válaszol, és megint ugyan az a téma, betölt egy darabig és nem tovább
    én szerintem itt valami a chrome-al meg az adobe flash-al van valami gond nálam

4. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Akkor azt javaslom, hogy, hogy próbálj ki más böngészöt is, ha akkor sem müködik, akkor írj a supportnak, mivel nekik van hozzáférésük a karakteredhez, és tudják hárítani a problémát

Leeroy kedveli ezt.
  5. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Hali!

Ez mi lenne? Most látok ilyet először mióta játszok....

okoska76 kedveli ezt.
  6. ¤MIZO¤

¤MIZO¤ Utánpótlás-írogató

Miért nem tudok event küldit elfogadni? Tegnap előtt elfogadtam de nem bírtam kivinni mert nem voltam itthon de ma már nem engedi elfogadni a következőt pedig nincs más elfogadva. Valami ötlet?

7. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Ez egy személyre szóló ajánlat, azonban érdemes lenne jelenteni ezt a problémát.
    Ilyet (ha jól tudom) akkor kap az ember, ha egy hosszabb ideje nem játszott a játékkal, emiatt ez legtöbbször csak egyszer jelenik meg.

Esetleg amiatt, hogy csak akkor tudod elfogadni, ha teljesítetted az elözöt, annak a teljesítési ideje viszont lejárt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.18
  8. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Minden nap belépek a bejelentkezési bónusz miatt meg az eventküldik miatt de már mindegy mert azóta egyszer se adta be csak akkor egyszer

9. EIC_Pilot_HUN

EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

Akkor rosszul tudtam ;)
    Még azt tudom elképzelni, hogy egy hiba során került be és emiatt nem tudtad megvenni

10. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Annyit fűznék még hozzá, hogy nagyon ritka, valószínűleg csak egyszeri, nekem is akkor dobta be, mikor aktívan játszottam.
    Szia. Érdemes lenne futni egy kört a supporttal, ha úgy érzed, hogy szükséged lett volna az ajánlatra. Hibás vásárlási lehetőségekre nagyon figyelnek a központban.

Žøđiåč™ és EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
  11. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Szia! Írtam nekik, hátha lesz belőle valami, annyit tényleg megér :) Köszönöm a segítséget! :)

Leeroy kedveli ezt.
  12. árnyékod

árnyékod Fórum-zöldfülű

Az a probléma a játékkal hogy napok óta nem tudom nemesiteni a kiküldott sepromot.
    Hiába próbálom ráhúzni a lézerre,vagy bármi másra vissza dobja.

13. ¤°»†Kñíƒé†«°¤

¤°»†Kñíƒé†«°¤ Utánpótlás-írogató

mert leszabályozták...1 milla a max...fórumon kiírták

14. árnyékod

árnyékod Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ.Akkor már csak azt kellene kitalálnom hogy a hajó fullos rakterét hogyan üritsem ki ugy hogy az eddig rárakott sepi ne vesződjön el.

15. -¤MAJANI¤-

-¤MAJANI¤- Junior szaki

Tedd a sepromot a pajzsok vagy rakéták fejlesztésére,már el is tűnt...

16. _bubesz_

_bubesz_ Fórum-zöldfülű

sziasztok
    nekem sem tölt be, de nem csak az a gond hogy nem tölt be a játék hanem a teljes képernyő is szétesik, semmit nem lehet csinálni, semmit nem fogad el. a játék betöltésnél csak fekete képernyő van, mielőtt azt mondanátok ,hogy a gépemmel van gond, megpróbáltam az otthoni gépemről nem megy, megpróbáltuk egy ismerősöm gépéről (más helyszínről, nem megy) és megpróbáltuk céges gépről is, onnan sem megy. A probléma már tegnap este is fennállt akkor még magába a felületre be lehetett lépni, de a start gomb és a játékba való belépés már akkor sem működött. Kérünk szépen segítséget a javításban

okoska76 kedveli ezt.
  17. _bubesz_

_bubesz_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nálam detto, a fő képernyő teljesen szétesett semmit nem lehet megtalálni olyan mitha egy sima word doksi lenne rendezettlenül. a játékba pedig nem lehet belépni, csak fekete képernyő ezt már tegnap este is megvolt. Azóta nincs javulás, több helyről is próbáltunk belépni sikertelenül, tehát nem lehet azt mondani hogy az én gépemmel és internetemmel van a gond. egyébként a fórumnál is csak negyedjére tudtam belépni úgy hogy használható oldalként jelenlen meg. Kérjük szépen a javítást.

okoska76 kedveli ezt.
  18. Gondolom a központba programoznak valamit... Mindenkinél ilyen a oldal...
    Majd csak jó lesz :)

okoska76 kedveli ezt.
  19. »ĦΘШΣЯ«

»ĦΘШΣЯ« Fórum-zöldfülű

hali, reggel dobott random impulse npc-t bl mapon most fel 1 korul mennek vissza hogy lojjek de mar nem adja, csak invokebol :( miert nem dobja random ossze vissza mapon mint a tobbi npct?

20. Eziztos

Eziztos Junior szaki

Lődd kicsit az invoke-t, kijönnek az impulsok, majd egyenként ki tudod lövöldözgetni a kapuba, mert ott védelmi zóna van:)

SPILLER2 kedveli ezt.