Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  láncelott, mi a bánatot értetlenkedsz?! konkrétan burkoltan pofán lettél röhögve. tudod, akinek akkor is pörög a hajója, amikor Oskolában van, dolgozik... azoknak JÓL szed.
   
 2. dohányfüst

  dohányfüst Haladó


  full, képesség dobozra, 3 radar ,9 hasznosító , + pvp ma meg a nagyi gondolom igy értette a jól szedést :)
   
 3. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Hát én is kíváncsi lennék! Amúgy nem arról van szó,hogy hány dobozt szed fel,hanem hogy mennyi urit,gg-t,stb gyűjt adott idő alatt! Nálam kb. 95% csak kredit vagy kisebb arányban lőszer...uri vagy gg alig jön. Ami a konfit illeti,van aki harcol és van aki csak kapál,a földet túrja ... nekem az unalmas,nálam az nem játék :) Ha gyűjtögetni akarnék,supermarioval játszanék.....
   
 4. *#$GYILKOSЖFARKAS$#*

  *#$GYILKOSЖFARKAS$#* Utánpótlás-írogató

  Nekem a pettel kapcsolatban az a tapasztalatom , hogy túlzottan megnőtt a fogyasztása. :c
   
 5. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Jah én is észre vettem hogy elég nagy lett a fogyasztés én már elő se veszem anita ez nem igaz amit mondasz, mert ha fullra ki van téve a képpeséged és 9 darab hasznositóval és 3 radarral dobozolsz, akkor össze lehet szedni 10.000 ezer urit a pettel együtt na most ha a 1óra alatt te meg tudnád csinálni úgy, hogy csak dobozolsz és nem nézed a chetett akkor neked is menne ez és gg-t nem tudom mennyit lehet össze szedni de szerintem abból is 100-at na most mondom egy óra alatt te ha jatszasz tegyük fel naponta 5 órát akkor az 50.000 uri + 500 gg na hogyha erre még rá teszel egy dobozduplát + meg olyan hajóval mész dobozolni ami gyors akkor meg lepodnél. És mondom hogy mindent férre teszel ne érdekeljen senki és semmi csak dobozolj.
   
 6. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Most hogy így leírtad ez lenne a természetes és bölcs döntés hogy kihasználd azokat a lehetőségeket amit a "játék" ad , valószínűleg mások is meg csinálhatják vagy már csinálják is .

  Viszont a képességek kiosztási rendszerében ami örök vita volt rengeteg a korlátozás .
  Miért nem lehetett volna a konfigurációk mentése helyett képesség kiosztásokat menteni ?
  Miért kell később azzal szembesülnie annak aki véletlenül rossz képességekre helyez pontot hogy újra osztása borsos árba fáj mert ugye minden újabb kirakás dupla áron működik ?
  Miért vannak kikötve a pontokat hova lehet helyezni és mik a követelményei ?

  Tegyük fel ha kiveszik a megkötéseket úgy az árat fixen beállítanák a kirakás követelményeiben talán többen és többször is megtennék hogy vissza osszák a rontott vagy unott képességkiosztást .
  Talán ha menthető is lenne ezek kiosztása még érne is valamit .

  Ezzel kapcsolatosan ha már ez nem változott évek óta akkor megkérdezem a klánokkal folytatott huzavona mért nem ilyen kötött és röghöz kötött ?
  Ne mondják nekem hogy mert így kérték a játékosok mert ez elcsépelt dolog !
  Ebből a szempontból a képességek is fontosabbak lennének nem ? Hát de !!
  Szóval jó sok éve csak vakaróznak és nem a tömeget vonzzák hanem csak oltják őket és ezzel szorulnak háttérbe !

  Ez lenne a megoldás a bot végleges száműzésére is !! Nem mellette , hanem véglegesen eltávolítani !!
  Időpazarlás lenne emiatt legális segédprogrammal törődni !
   
  Utoljára szerkesztett: 27.9.20
  Lanselott kedveli ezt.
 7. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Szeretem,amikor mások akarják megmagyarázni mikor mit kapok,pl a dobozokból :D Ez már a Vicc kategória.... Tessék,csak a te kedvedért egy kis részlet a naplómból:

  https://prnt.sc/uom1dk

  Megszámlálhatatlanul sok uri és gg szerepel benne....... Ja,és én dolgozok,nem eltartanak és "nagyi" sem gyűjtöget helyettem,így nincs 5 órám csak a "földművelésre" :) Persze a képiket már vissza vontam,semmi értelme nem volt...
   
 8. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Mesélj már melyik szerveren csinálod ezt ,mert hogy nem EU-1 en az tutibiztos!
   
 9. dohányfüst

  dohányfüst Haladó

  duplázóval meg, a többi cucal esetleg 10 k uri , de duplázó nélkül esélytelen, hogy az meglegyen
   
 10. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ki vesz manapság doboz duplát,vagy egyáltalán bármit? :D Másrészt ha az első órában össze is jön a 10k,utána már egyre kevesebb jön,sokkal kevesebb.... Ez is a közelmúlt remek újítása....
   
 11. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Na..ekkora kamut már régen hallottam! Pedig a szerver hemzseg a hantázó "játékosoktól"
   
 12. kariatti26

  kariatti26 Fórum-zöldfülű

  sziasztok, valaki megtudná mondani miért nem tudom a szerelőmühelyben összerakott P.E.T-rt begyűjteni? egyszerűen hiába kattintok rá nem történik semmi.... pedig a bázison próbálom... órákig farmoltam hozzá az alapanyagot :/ a segitséget előre is köszönöm
   
 13. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Egy látszik hogy azt se tudod hogy mibe köss bele mert ha dobozolsz amit be print screen-eztél oda soha, de mondom soha nem fogja ki irni hogy mennyi urit szedtél fel+ még azt se hogy mennyi kreditett szedtél össze. És nem azt mondom, hogy 5 orán keresztül szedném nem mit tudom én egy orát szedem egyet eszek 10 perc egyet, még egy orát játszok egyet le megyek a kocsmába utána még egy orát játszok ki lépek meg nézek egy két videot vagy akár fimet és még egy orát játszok és igy lesz meg a napi 50.000 uri. És még annyit szeretnék kérdezni hogy peted van??


  És doboz dupla nélkül. Te még ki se probáltad. Ugye ezért vagy ilyen okos.
  Nem kell ahoz képesség hogy össze tudd szedni ezeket csak neki kell álni és csinálni.
   
 14. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  csaba238! Az igaz, hogy a naplóban nem írja a kreditet és az urit amit szedtél, de főolda-uridium-napló és láss csodát ott van minden :) Vadászat közben húzom a petet mögöttem és sima mapon 3gg szed és /28.09. 08:04 Bónuszdoboz begyűjtve. + 168 u. 28.09. 08:02 Bónuszdoboz begyűjtve. + 336 u./ pvpn meg 5gg és majdnem 500 uri! Dobozdupla, hasznositó protokol, képi! Akik régóta játszanak azok tudják mert megküzdöttek a fejlesztésekkel, sok idő és uri van benne,meg akik olvasnak nem csak hőbölögnek a fórumon!
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 15. csaba238

  csaba238 Junior szaki


  Ezt próbáltam el mondani, hogy ezek azt se tudják hogy mi a dobozolás.
   
 16. imperator888

  imperator888 Utánpótlás-írogató

  Kedves Leeroy, Kelly és mindenki!

  Információt kérnék, hogy miért nőtt meg a PET fogyasztás? Amennyiben az új Heat-től, úgy legyetek szívesek fejlesztési ötletként továbbítani a megfelelő személynek, hogy köszönöm nem kérek a Heat-ből, nem kellenek a bónuszok és kérnék egy be/kikapcsoló gombot. A PET jelen állapotában a PVP-n kívül másra nem alkalmas. Sem dobozolni, sem pallát gyűjteni vele nem éri meg, fenntartása csak azoknak éri meg, akik "összespóroltak" több millió urit és mindegy, hogy 200 milliójuk van vagy 150... Tehát kérnék egy tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy változik-e a PET fogyasztása.
   
 17. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, írj kérlek supportra.

  Szia, megfigyeltem én is. Ugye kaptunk 2 berendezés helyet és 7 új heat helyet is, én csak az előbbit használom, de jóval többet fogyaszt.
   
 18. imperator888

  imperator888 Utánpótlás-írogató

  Nekem nincs full megnyitva minden, sőt... 4 berendezés helyem van és 5 protokoll hely (heat nulla), 20-as szinttel, így eszik 150-200 egységet percenként. Kb 5-ször többet, mint általában, de lehet keveset mondtam. Lett jelezve a többlet fogyasztás a központnak? Esetleg van már visszajelzés?
   
  Leeroy kedveli ezt.
 19. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Még nem, ti vagytok az elsők, rögtön ketten is itt fórumon. Tegnap én is csak néztem, hova lett 30.000 üzemanyag egy intenzív harc után, mikor arra emlékszem, hogy telitankoltam a lovat :D

  Kicsit körülnézve, igen sokan jelezték már.
   
  Utoljára szerkesztett: 28.9.20
 20. imperator888

  imperator888 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm!
  Az előbb azt még elfelejtettem írni, hogy a 4 berendezés helyből csak 2 van használatban és az 5 protokollból 4, és így fogyaszt 150-200 között.
   

Az oldal megosztása