Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nincs semmi! Ott írja,hogy mibe való :D
   
  Mislix kedveli ezt.
 2. ◄†ČΛŁYPŞØ™Hu†►

  ◄†ČΛŁYPŞØ™Hu†► Utánpótlás-írogató

  Olvasd el még egyszer.
   
 3. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Elolvastam,de még mindig nem látom hol a probléma :) Csak nagy eséllyel jó Orcushoz vagy Centurionhoz :) Számomra ez még nem jelenti azt,hogy amelyik jó az egyikhez,az jó a másikhoz is..... A 2 teljesen külön hajó,csak úgy mint a többi,nem kis társak,hogy ami jó az egyikbe,az jó legyen a másikba is... A felsorolásban nincs benne a centurion,így szerintem semmi probléma,nem kell jónak lennie bele.....
   
  Leeroy kedveli ezt.
 4. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Kisboszika,ne legyenek ireális elvárásaid kérlek:-D
   
  K.i.s.b.o.s.z.i.k.a. és Leeroy kedveli ezt.
 5. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  Carbonit mimesis grafikája nem jelenik meg még mindig! A frost, legend az alap az látszik.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 6. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Jó ötlet ez volt az új kapu, bl-en pont csak annyi botos lett hogy az invoke-os küldiket gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni.
   
 7. Szerinted kedves -S-U-L-E-K-, kinek lett kitalálva???
  [​IMG]
   
 8. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Az világos kiknek lett kitalálva, csak az egy dolog hogy a botosoknak fejlesztik a játékot, de lassan már ott tartunk hogy bot nélkül nem is lehet játszani. Én például nem azért nem botolok mert sajnálom rá azt a pár forintot, hanem mert semmi értelmét nem látom hogy egy program játszik helyettem és itt már konkrétan arra hajaz az az egész, hogy kizárólag automata hajók pörögjenek mindenhol. Na mindegy, csak nem tudom megérteni hogy hogy tudták ennyire túlzásba vinni ezt az egészet, még hogy ha az anyagi haszon is az elsődleges.
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] és törökcipő kedveli ezt.
 9. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ha tanácsolhatok valamit az Invokera,Aknagyáros I-II képi fullra,lándzsa forma és 1 db életerő akna....már szaladnak is kapuba a botos hajók,mert 1 akna majdnem megsemmisíti őket ezekkel a képikkel,drónformával :) Tiszta az út :) Persze nem árt ha az aknák sugarát is bővíted kicsit képivel,de az nem fontos,max. sokkal hatásosabb..... Én most így csináltam és össze is tudtam 4 nap alatt szedni a hiányzó 5k Bl lenyomatot a Centaurra....
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
 10. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Nem számít már , ki mit mond .
  Fejükbe vették hogy "támogatják" a segédprogramot , görcsösen ragaszkodnak hozzá innentől kezdve ha nem jön be ez az egész mert nem fog bejönni megy mindenki semmilye a kukába !!
  Szóval én emiatt nem idegeskedem , sajnálni hát a régebbi verziókat igen !

  Más :
  Ha már bug is kell írásba éredeklődnék kijavították már az eventet hogy 100. hullám felett lehet urit kinyerni belőle ? Vagy ha csak 100. hullámig ad uridiumot minek ez az event ? Én mást nem látok csak ugyanazon játékosok névsorát akik eddig is ott voltak az élmezőnyben és nem vagyok hajlandó ebbe a versenybe beszállni , másképp fogalmazok nem éri meg nem akarózik ! Játszható délután is vagy behal a szerver szokás szerint ?
  Addig nem kezdenék bele és ezzel semmit sem mulasztok el !!!

  Anita30..!
  Ha nem kerülne mindig duplába a képesség leosztás megfontolnám az ajánlatod !
  De mint semmi ez sem fér be egy két illetékes gondolatai közzé !!
   
  Utoljára szerkesztett: 10.11.20
 11. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Hát,a vadász képik mellé nekem ez volt kirakva :) Van aki npc-ket lő évekig,van aki csak dobozol és persze vagyunk akik vadásznak.... Kinek mi! Egyszer kiosztom,sokáig és ritkán kell hozzá nyúlni :) Ez a "megoldás" csak egy a sok közül.... Lehet,hogy néhány alkalom után már sokba kerül,de hát mi nem ebben a játékban? Tegnap megépítettem a Centuion hajót,az sem kerül kevésbe és tuti,hogy az életben nem fogom használni (nincs meg hozzá a Tiranos dizi és eszem ágában sincs valós pénzért megvenni),de meg van..... keresek más célt :)
   
 12. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, azt már megkaptuk, hogy nem hiba és direkt nem kapsz több urit utána. Mivel állandó a kapu, az event része csak a rangsor. Így is olyan 60e uri körül ad addig, ami nem rossz. Ami részben érthető, mert az új nyersanyagok szerzésére találták ki, viszont abból is keveset ad..
   
 13. 1mafli

  1mafli Fórum-zöldfülű

  Sziasztok aukcion recaptcha kod nem mukodik es szenvedek 5 napja. Hiaba van mar 500 milliom a cubikonokbol nincs 1 irisem se. Nem tudok aukciozni se lf3 ra se generetaorra se irisre. Mi a teendo erre? Valaszotokat elore is koszonom.
   
 14. Mindenkinél rossz.. :(
  Javítani fogják... majd... talán. :confused::mad:
   
 15. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Köszönöm a választ !
  Nem savazom szét ezt a lelkesedést , csinálja akinek van annyi ideje és lendülete !
  Végtelennek végtelen viszont ezt nem kitalálták csak módosították szerintem . Az előző végtelen eventből kifolyólag !
  Azt viszont furcsállom hogy az új nyersanyag miért nem került egy mindenki által egyszerűbben lőhető NPC re miért kellett beépíteni egy amúgyis túlterhelt kapura ?
  Látom az event jobban megy mint maga a "játék" struktúrájának a változtatása .
  Így egyeseknek annyi nyersanyaga lesz hogy hólapáttal górhatja , míg mások kávéskanállal !!!
  Tudom ez a megszokott csak úgy felvetem ebben a "FAIR PLAY" rendszerben !!
   
  Utoljára szerkesztett: 11.11.20
  S_Ö_R_Ö_S és törökcipő kedveli ezt.
 16. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  GE7 pvp térképei tele vannak Deadlybatival, és folyamatosan jelennek meg. Elég kellemetlen így játszani. Továbbá kérdezném, mikor lesznek a rangok javítva, mert második napja űrpilóta itt mindenki. Köszönöm a választ.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 17. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Normál térképeken nem lehet drónformát váltani,ha egyszer váltottál,visszafelé már nem enged! Ha egyszer használsz rsb lőszert,utána 0 darabot mutat,kiszürkül a helye és az sem használható többet! Nem lehet konfit váltani,legalábbis lövés közben! Sorolnám még,de a kávém fontosabb mint ez a rakat /CENZURÁZVA/ ! A fejlesztőknek csak annyit üzennék,nyugodtan pakolják állandóan tele ezt a valamit mindenféle szeméttel,egy eventet/eseményt nem tudnak normálisan megcsinálni és lebonyolítani,nem hogy többet egyszerre! Ha lenne lefelé mutató hüvelykujj,most használnám......
   
  Utoljára szerkesztett: 12.11.20
 18. Kupli

  Kupli Fórum-zöldfülű

  mikor javitják már ki végre hogy lehesen normálisan harcolni dronformát váltani rsb-t löni konfit váltani és a többi hibát ahelyet hogy egyfolytában csak uj frisitéseket tesznek be? és a sok becs bugos hajót mikor teszik már ki a játékbol? már csak 2 hónapja bent vanak a becsbugos hajók és nem is foglalkoznak vele sokan az uj kaput is bugoltatják és igy simán visszik az eventet azzal mi lessz?
   
 19. És még tegyük hozzá hogy hónapok óta azzal sem kezdtek semmit hogy konfiváltáskor fél percre befagy a kép és hiába nyomok akármit is... Mondjuk észrevettem hogy mikor így beakadok és már rég durrantam utána még elnyomja az EMP-et és le is vonja a csak a miheztartás végett hogy mégjobban szidd valakinek a kedves hozzátartozóját.
   
 20. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Számtalanszor kijelentem itt,hogy ennél lejjebb már nincs,de nekik sikerül erre mindig rácáfolni! Azt nem értem,miért kapkodnak ennyire,miért nem húzzák be kis időre a kéziféket és oldják meg a sok,már rég óta fennálló problémát? Ha azokat megszüntetnék,jöhetne a többi színező,stb..... Mi sem elégedetlenkednénk ennyire.....