Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kissmate20

  kissmate20 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok, liciten nyertem 3x is egy irist, de egyik alkalommal sem jött meg, de a kreditet se kaptam vissza, üzenet se jött, hogy túl licitáltak, de az se, hogy megnyertem. Hely lenne neki. Máskor is volt már ilyen, hogy pár órára rá megjött, de kettő már több mint egy napja nem jött meg. Várjak, vagy inkább írjak a supportnak egy emailt? Válaszokat köszi.
   
  100mitter kedveli ezt.
 2. 100mitter

  100mitter Utánpótlás-írogató

  Írj supportra, a problémáról már tudnak, gőzerővel dolgoznak rajta.
  Több fórumon is jelezték már, már több napja.
   
 3. ____serenity____

  ____serenity____ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.
  A klán kaszát mikkor javítják ki?
   
 4. ukmukfukpuk

  ukmukfukpuk Fórum-zöldfülű

  Havi ranglistából sem kaptunk semmit... (bár az utóbbi 2-3 hétben már megsem tudtuk nézni azt)
   
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Érthető! A "nagyik" munkáját mégis mi alapján kellene jutalmazni? Ki használja ügyesebben? Valószínűleg fel van függesztve,amíg kissé meg nem tisztulnak a szerverek a nemkívánatos elemektől.... REMÉLEM!!!
   
 6. ukmukfukpuk

  ukmukfukpuk Fórum-zöldfülű

  Mindenből ezt kell kihozni?
  ez valami új hobby amit én még nem ismerek, vagy mégis mi a búbánatért kell minden második mondatotokban a botosok miatt panaszkodni, igen mindenki látja őket és zavaróak, de szerintem van ennél zavaróbb dolog is a játékban.. pl a lag, a bugok végtelene, a bugok kihasználása, na meg persze ami igazán csalás az a pvp-ben használható autolocker, hp blocker és miegymás ami felett ugyanúgy szemet huny a DO, pedig az aztán elég nagy unfair előnyszerzés mikor valaki EMP után egyből lő tovább, át lő az ISH-n és a többi, mindezt egy lövöldözős játékban, ahol nagy szerepe lenne a pvp-nek...
  másrésztől meg kérlek nézz utánna jobban, hogy nem azért van kiszedve a rang és a havirangsor stb mert javitanak rajta, hanem mert elrontottak megint valamit és próbálják kijavítani.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 7. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Igen ezt! Mégis mit kellene jutalmazni? Egy botos 0/24-ben pörög,míg kézzel alig pár órára vagy képes,így esélyed sincs tisztán helyezést elérni! Majd ha tiszta lesz a játék,lehet mit jutalmazni,lesz valós teljesítmény,kézimunka....de amíg egy gép ellen kell küzdeni,egyszerűen nincs mit rangsorolni és díjazni! Igen,mit itt ezért lázadunk folyton,ti meg discordon a lagg és stb...miatt csak.... Egy gépet nem zavar a lagg,a bug,stb.... Vajon miért nem lázadnak sokan a botok miatt? A kérdés költői volt! Nem áll szándékomban vitatkozni,sem megtéríteni senkit,de hadd lázadjak már az igazságtalanság ellen ha lehet! Én nagyon remélem,hogy nem lesz addig semmi jutalmazva,míg ismét nem a fairplay lesz a vezető szempont a játékban,sem eventek,sem semmi mást.....
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 8. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Segédprogramok használata okozza azt aminek a zömét felsoroltad !!!;)
   
  Csülök[H], törökcipő és Anita30.. kedveli ezt.
 9. dreti

  dreti Fórum-zöldfülű

  Üdv!
  Szeretném békés eszközökkel és udvarias szavakkal megérdeklődni, hogy mi a frásznak nem tudok játszani? A főoldal bejön, de nincs rajta a belépés gomb. Mindez történik ma délután 14 - 15 órától, a flash verzióval. Köszönöm előre is szíves válaszotokat.
   
 10. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  https://board-hu.darkorbit.com/threads/teszt.115958/#post-878121
   
  Leeroy kedveli ezt.
 11. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  3[​IMG]-»ѕɴαтcн«-ツ[​IMG]15,579,949,654
  Eu 3.-on becsületpontjai a tagnak
  PILÓTARANGJA:Űrpilóta
  RANGLISTAHELY:213
  JÁTÉKOS SZINTJE:18
  MEGBÍZÓ:VRU
  REGISZTRÁLT:06-04-2020
  JÁTÉKIDŐ:617 óra
  KITÜNTETÉSSZINT:61
  FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:21
  Játékidő!:) Becsületpont!:) 10 év alatt , a 96. különleges küldi teljesítésével sem jutottam el a töredékéig sem. Hónapok óta jelentem, semmi változás. Köszönöm Do! Senki vagyok, tudom. Bebizonyítottátok!
   
 12. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

 13. Én azt se értem hogy csalással együtt fizikailag hogy lehetséges ez. 600 óra alatt még bottal se tudom hogy mit csinál folyamatosan ami ennyit ad max becsületboosterrel. Ja és még a képességei se maxosak szóval mi az igazság?
   
 14. »ĦΛSĦΛjŦØ»2«†

  »ĦΛSĦΛjŦØ»2«† Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Mac-re próbálnám letölteni a klienst, de hiába kattintok a letöltés gombra, visszadob a kezdőlapra és nem történik semmi? Valaki tudja, mi lehet a baj, vagy a 11 évnyi játékom mehet a kukába január 1-től?
   
  Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 15. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! El vagyok keseredve! Ha ez így marad, 11 év játéknak lesz vége. Több mint 12ezer órát játszottam eddig, a szintem 22-es, a helyezésem 1120 körül mozog. Azt hiszem ez sok mindent elárul. Ja és soha nem voltam bannolva, mindig tisztán játszottam.
   
  Utoljára szerkesztett: 4.12.20
  .steelmaker. kedveli ezt.
 16. epilla1

  epilla1 Járnitanuló


  Én is jelentettem a jómadarat, erre vissza írtak, hogy jelentkezzek a fiókomba be, és onnan jelentsaem. Minek, hogy helyette engem rakjanak ki, mert szóltam. Azonosítható, fú de nehéz lehet lefuttatni rajta bármit, a becsbughasználatot büntetni.
   
 17. epilla1

  epilla1 Járnitanuló

  Neklem csak 12.250.387.192 becspontom van. Minden küldi kész, néhány R-zone próba kivételével, neki meg:

  Amethyst19[AMD] írta:
  3[​IMG]-»ѕɴαтcн«-ツ[​IMG]15,579,949,654
  Eu 3.-on becsületpontjai a tagnak
  PILÓTARANGJA:Űrpilóta
  RANGLISTAHELY:213
  JÁTÉKOS SZINTJE:18
  MEGBÍZÓ:VRU
  REGISZTRÁLT:06-04-2020
  JÁTÉKIDŐ:617 óra
  KITÜNTETÉSSZINT:61
  FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:21
   
 18. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Kliensben nem működik az űrlabor,csak 00:00:00 villog,de nem akar megérkezni (tegnap óta)...... Átváltottam böngészőre,egyből jó volt.....
   
  Leeroy kedveli ezt.
 19. piti

  piti Fórum-zöldfülű


  Nem is értem, hogy mit foglalkoztok ezzel!! Becsület bug meg, stb... nincs értelme ezzel idegelni magad. Minek ? Az évek alatt nem lett egyértelmű az, hogy ezzel a játékkal olyanok is játszanak akik a tűz közelében dekkolnak. A valaha volt EU4-en volt egy Hosschi nevű tag. Tudta róla mindenki, hogy ki is Ő valójában. Hiába jelentgették nem történt ssemmi, azt csinált amit akart. sokkal nagyobb probléma az, hogy nem lehet belépni, csak teker és teker.
   
 20. piti

  piti Fórum-zöldfülű

  Elég sokáig tartott mire elkeseredtél.